dunja RR -> RE: Polazak u „veliku školu“ :-) (6.6.2021 18:31:07)
|
Naša priredba je bila predivna, imam osećaj da sam se jedina rasplakala, ali nisam mogla da se suzdržim nakon što se vaspitačica obratila na kraju. Ta žena je toliko divna, ja od prvog dana od kako sam je upoznala imam osećaj da je ona najbolja vaspitačica na svetu, i evo do dan danas me taj osećaj nije prošao. Moja M da je rođena samo dan ranije išla bi kod nje, ovako, čeka je dogodine druga vaspitačica...mada mi je S vaspitačica danas šapnula na uvo da probam opet da se žalim, ako želim. Već smo pokušali (i vaspitačica je urgirala) da prebacimo M iz jaslica ranije, ali ne daju. S je bio voditelj na priredbi, toliko je to profesionalno odradio, svaki put je izašao sa osmehom, svaki put je sačekao da se aplauz završi pa tek onda počinjao sa najavom sledećeg učesnika, baš me iznenadio. Bez greške. Posle su me roditelji pitali da li se pripremao kod kuće, ja reko''''- ma jok, nismo ni imali tekst. Još je prethodne nedelje imao laringitis pa nije ni bio na probama, ja zvala vaspitačicu da pitam jel to problem, kaže ona meni, ma Suzana, šta vam je, Sava je rođen spreman [sm=smiley36.gif] Žena ga maltene zna bolje od mene. A M je prvi deo priredbe, svaki put kada S izađe da najavi nekoga, nakon njegovog obraćanja, vikala Bravoooo Baka (tako ga ona zove, umesto Bata), a prilično je grlata, pa je baš bilo smešno svima, kada se prodere da da podršku bratu, šou. Drugi deo priredbe je ugledala i jurila kornjaču po dvorištu [sm=smiley36.gif], a ja sam jednim okom gledala priredbu, koliko sam mogla.. I evo na kraju vrtića skontah da je tata jednog drugara član grupe Beogradski sindikat, pošto ga videh na priredbi, nisam to znala pre, a volim Sindikat :D Inače, bili su samo roditelji, braća i sestre, samo jedan deka, i dve bake. Dvorište je fenomenalno, prosto da čovek ne poveruje da tako nešto postoji u centru grada, a pritom je dvorište zgrade, puno drveća, trave, tobogana i čuda. Nama na 2 minuta od naše zgrade, tj. samo smo prešli na drugu stranu Bulevara. Bilo je i posluženje, fotograf, baš je bilo lepo.
|
|
|
|