gagana83 -> RE: Letovanje 2012 (7.7.2012 23:20:33)
|
IZVORNA PORUKA: Modessty Ajd da ponovim pitanje Da li je neko išao u Grčku krajem septembra ili možda zna kako je tada za kupanje? Moj muž neće imati odmor preko leta. Idemo samo U Vrnjačku banju na nedelju dana početkom avgusta. Izgleda da će mu odmor biti krajem septembra, početkom oktobra pa razmišljamo da odemo u Grčku, možda Asprovalta, nekako mi to najbliže i najpoznatije. Logicno bi bilo da voda bude topla, a za vreme je pitanje. I mi planiramo septembar, nadam se da ce nas vreme posluziti. Ako nista drugo, za iste pare se moze ostati duplo deuze nego u spicu sezone. Mi planiramo 15-ak dana, ne moze valjda svih 15 dana da pada kisa i bude hladno. IZVORNA PORUKA: LillyT Mod, ono što su meni rekli jeste da na severnim ostrvima (Krf i Tasos konkretno) zna da bude hladnjikavo u septembru. Takođe, za Krit, Kefaloniju, Rodos i ... (ne mogu se setiti) znam da su se kupali krajem septebmbra. Znači (logično), što južnije, to toplije (nisam otkrila rupu na saksiji, ali to je nešto što su meni rekli). Mi ćemo izgleda opet na Sitoniju, za nekoga ko nikada do kraja ne zna kada će moći na odmor, ovo je najbolja solucija, ne uplaćujemo ništa preko agencije, nego ćemo opet na blef. Planiramo kraj avgusta, početak septembra, pa kada budemo mogli, krećemo. Krf je i inace hladniji. A kazu i da je Jonsko more hladnije od Egejskog, mada smo mi pre 2 godine isli na Zakintos krajem avgusta- pocetkom septembra, voda je bila pretopla.ne znam da li sam se ikad kupala u toplijoj vodi. LillyT, i mi planiramo na blef, osim ako ne uskoci neki dobar last minute.
|
|
|
|