|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje
25.2.2012 20:03:33   
LillyT
Jeste to si ti, to je ta slika user posted image

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 1426
25.2.2012 20:05:08   
viking
E, da, taj Pefkari i koleginica preporučuje. Kaže da je lepo, mirno, sve je blizu, odlična plaža a i jedino je mesto na ostrvu koje nudi sportove na vodi (banane i ostale gluposti user posted image =

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 1427
25.2.2012 20:07:14   
Alexis79
E onda si sve procitala
Ako ti treba neko "uputsvo" gde je sta i kako se gde stize saljem ti.
Ja se veoma studiozno spremam za letovanje i unapred znam gde i sta bi trebalo posetiti.
Jeste li odlucili gde idete i kad ?

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 1428
25.2.2012 20:11:07   
LillyT
Ja sam za Tasos, a mm za Sitoniju (ali ja sam ubedljivija), kontam da ćemo znati tamo negde u junu, a planiramo septembar. Prošle godine smo krenuli na more na blef pa smo se tek u Makedoniji odlučili za Neos, pa možda tako bude i ove godine.
Šta vi planirate?

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 1429
25.2.2012 20:11:33   
Alexis79
Pefkari jeste miran dok je u Potosu koji na 2 km odatle totalni haos i vasar.

Mi smo bili u Pefkari studios .I ta vila je na samoj plazi i po meni na najlepsem mestu.
Samo ima caka jer prvi sprat pripada jednom bratu ,a ostala dva drugom bratu koji nisu u dobrim odnosima (to mu dodje kao srpsko-grcak poslauser posted image ).
Apartmani se puno razlikuju kao i uslovi u njima.
Taj prvi sprat je "Pefkari studios" a to iznad je "Vila Dimitra".

I ti sportovi na vodi pripadaju toj Vili Dimitra.
Sad cu da postavim album gde se sve lepo vidi

< Poruku je uredio Alexis79 -- 25.2.2012 20:14:35 >

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 1430
25.2.2012 20:13:26   
Alexis79
Pa mi smo trudni user posted image ,tako da ne znam sta cemo i kako cemo i da li cu smeti.
Najmanji problem je da se dogovorimo ,samo se pogledamo pasose u ruke i vec smo u Makedoniji.

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 1431
25.2.2012 20:16:25   
LillyT
Trudna si user posted image user posted image (znam da je ot ali moram da čestitam)

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 1432
25.2.2012 20:24:11   
Alexis79
Hvala user posted image .
Pisala sam tamo u Vto temama

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 1433
25.2.2012 20:58:07   
Sanchy
Ne znam kakva je situacija sa zdravstveni centrima..mm je imao problem sa nekom ranom pa znam da smo imali tel.kao nekog domacina od strane agencije javis se njemu a on te uputi kod dr koji je privatnik pa on dodje,ne secam se da sam videla uopste nesto tipa ambulanti ili bolnice a trebalo bi da ima,pa zbog trudnoce,na kojoj cestitamuser posted image trebalo bi se raspitati o tome..i samo jos sto se pcela tice posto vidim da ih neki od vas nisu ni videli...verovatno zavisi od perioda u kome idete,mi smo bili krajem avgusta...verujte seli smo u neki restoran ,ne secam se u kom mestu,a konobar nam je uz klopu doneo u jednoj tacni i zapaljenu kafu koliko se secam kako bi dim terao pcele a mi mogli da jedemouser posted image ...e toliko ih je bilo...

< Poruku je uredio Sanchy -- 25.2.2012 21:01:09 >

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 1434
25.2.2012 21:07:13   
Alexis79
Otvorila sam album sa slikama sa Tasos http://album.ringeraja.rs/index.php?page=album1&ID=1104

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1435
25.2.2012 21:08:53   
Alexis79
Nezto mi nece linka onako lepo kad ga napravimuser posted image

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 1436
26.2.2012 13:49:37   
dijana1*
Mi razmisljamo da ovo leto idemo u hanioti. Ima li neko predlog za neki dobar apartma? Bitno mi je da je fin apartman zato sto idemo sa malim detetom.

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 1437
26.2.2012 13:53:59   
Sanchy
Nisam bila tu smestena ali Hanioti je lep porodican gradic...mi smo bili u Pefkohoriju to je mestasce pored ,isto lepo,mirno,...tu mogu da preporucim hotel Philoxeniu..mi smo imali apartman koji je izlazio pravo na bazenuser posted image ,sam apartman prostran i jako lepo uredjen...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1438
26.2.2012 13:59:09   
dijana1*
Sanchy pre bih iznajmila apartman. U kojem ste vi bili ? Ici cemo svojim kolima tako da mi je bitno samo da imamo lep i cist apartman, a za plaze cemo lako user posted image

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1439
26.2.2012 14:03:45   
Sanchy
Verovatno ce ti neko preporuciti apartmane posto sto se tice Halkidikija mi smo samo bili u Pefkohoriju smesteni i to u hotelu,kao sto rekoh njihovi apartmani su bili super pre par godina a ne verujem da se nesto promenilo...

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1440
26.2.2012 20:14:52   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: dijana1

Mi razmisljamo da ovo leto idemo u hanioti. Ima li neko predlog za neki dobar apartma? Bitno mi je da je fin apartman zato sto idemo sa malim detetom.

Sad sam htela isto da pitam...ili neki dobar hotel? !!

Ipak idemno sa dvoje dece, ne zelim kuhinju i spremanje da vidim ni na slici...samo Odmooorrrrr i kupanjac!!!

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 26.2.2012 20:21:40 >

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 1441
26.2.2012 23:40:39   
pepeljuga
Ja ove godine pojma nemam gde bih, svaka opcija mi ima neki minus - ne znam kako bismo kolima jer V nece da sedi u sedistu, vristi i bacaka se i cak i kratke relacije su nam postale problem user posted image . Ostaje avion ali ja nekako nemam komociju kad ne idem kolima i kad zavisim od nekog drugog pa mi takvi odmori i nisu bas omiljeni. Najgore od svega je sto uopste nemam ni ideju gde bi mi se islo jer skoro stalno idem u Grcku a sad mi se nesto smucila. Jedino sto znam da mi ni pod razno ne dolazi neka opcija gde nemamo uplacenu hranu.

< Poruku je uredio pepeljuga -- 26.2.2012 23:41:08 >

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 1442
26.2.2012 23:52:53   
Nina777
Mi smo izabrali u Haniotiju Eleni 4 Seasons Apartmane (da ne stavljam sad link, pogledajte na netu). Preporucili su nam prijatelji koji su bili prosle godine sa bebom i nadam se da ce biti ok

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 1443
26.2.2012 23:58:33   
pepeljuga
Hanioti mi je definitivno omiljeni gradic na Halkidikiju, bice vam divno!

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Nina777)
Direktna veza do poruke: 1444
27.2.2012 0:01:50   
pepeljuga
Nina je l' mozes da mi posaljes link vile i agencije na pp?

Direktna veza do poruke: 1445
27.2.2012 0:07:36   
Nina777
Poslala :)

Direktna veza do poruke: 1446
27.2.2012 1:36:49   
dijana1*
Nina apartmani su prelepi ali to mi se nekako cini preskupo. 10 dana oko 1000 eura + hrana user posted image

(odgovor članu Nina777)
Direktna veza do poruke: 1447
27.2.2012 7:35:12   
New Mom

IZVORNA PORUKA: viking RR
prošle godine sam bila na Krfu

IZVORNA PORUKA: Alexis79

viking mi smo 2010 bili na Krfu i za nijansu je skuplji od Tasosa.

U poredjenju sa Krfom plaze su mnogo lepse npr.

Mi hteli na Krf ove godine. Toliko loša iskustva?user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1448
27.2.2012 8:03:32   
Jeca*
Mi smo u Haniotiju bili u apartmanima, kad je Luka imao godinu dana. U Vili Stelios i odusevljena sam i blizinom plaze i mestom gde je kuca i sve nam je bilo potaman, zaista. Samo nemojte apartman u prizemlju jer se dole igraju deca pa bude veca buka, nego prvi sprat idealno

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1449
27.2.2012 9:02:59   
*Alexx*
Hanioti - Angelo hotel, 3*. Svi apartmani imaju i kuhinjicu, ali imaju i restoran, tj. može se uplatiti klopa kod njih.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Za sve nas koje ne volimo da peglamo!
video
Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji.
Tebi, koja ćeš se (jednog dana) zaljubiti ...
Čast mi je da budem majka ovog dečaka, da ga vodim dok odrasta u osobu u koju ćeš se ti zaljubiti. I biće mi čast da i t...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here