|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje
25.2.2012 10:16:46   
branki*
devojke,da li je neka isla u hanioti?iskustva?mi bismo isli negde kolima sa bozom koji ce tad imati godinu i po,pa me zanima da li je zgodno tamo,mm zapeo.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1401
25.2.2012 11:48:54   
LillyT
IZVORNA PORUKA: *Alexx*

2. Mi smo prošle godine bili u Haniotiju, odličan porodični gradić, fenomenalan za malu decu, niti je nešto skup, niti previše udaljen.

Evo šta je Alexx pisala na prethodnoj strani.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 1402
25.2.2012 12:50:09   
branki*
hvala,sad cu da citam.

branki

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 1403
25.2.2012 13:28:41   
Mishica 77
Mi išli sve dok se nije Isidora rodila. Znači već jedno dve nismo bili. Nama se jako svidelo. Malo mesto, puno svega što ti treba, igrališta za decu, raznih zanimacija.... Za Grčku dosta dobro....
Pitaj šta te zanima... user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1404
25.2.2012 16:23:56   
branki*
mishice,da iskoristim tvoju dobru voljuuser posted image
kakva je voda,ima li talasa,meduza i jezeva?
kakva je plaza,sljunak,pesak?je li to jedna velika plaza ili ih ima vise?
talasi?
ima li hlada i sume?
hvala!

branki

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 1405
25.2.2012 17:20:12   
Mishica 77

Mi smo uvek išli tako da hvatamo kraj avgusta i početak septembra... zbog posla...
Voda je super topla, talasa nema tj. nekada ih ima ali su vrlo, vrlo mali. Meduze i ježeve ćeš videti samo u prodavnicama i restoranima... user posted image
Plaže su šeščane... ima ih više. Jegna gradska velika i više okolnih. Imaš i da iznajmiš suncobrane i ležaljke i da ideš u sopstvenoj režiji i da zakupiš ležaljke i suncobran za piće. Mi smo uvek ovo prvo i kada odeš i vratiš se, tvoje ležaljke i peškiri uvek čekaju.... Imaš i plaže sa tuševima ali možda jedna ili dve... ostale su bezuser posted image , samo kabine za presvlačenje.
Imaš i plažu sa hladom od drveća(gradska plaža) ali manji prostor i tu ti je uvek gužva.
Hm.... ako se set__im, pišem još.
Ti pitaj... user posted image

< Poruku je uredio Mishica 77 -- 25.2.2012 17:21:04 >

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1406
25.2.2012 18:36:02   
viking
Koje mesto na Tasosu predlažete za šestogodišnjaka? Dakle, da ima nekakve sadržaje, da ima gde da se prošeta...

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 1407
25.2.2012 18:59:02   
Sanchy
Suprug i ja smo bili pre par godina u Limenariji na Tasosu..licno mi se nije dopalo,smestaj je bio dobar to neosporavam,gradska plaza bezveze...u sustini bez kola nista,Tasos ima mnogo lepih plaza ali ti trebaju kola tako da smo mi rentirali i svaki dan bili na drugom mestu pa na kraju i nije ispalo tako lose...Inace sve su to mali gradici ili pre sela bez nekog sadrzaja osim mozda Limenasa ako se dobro secam tu vec ima da se proseta ima dosta radnjica itd..Potos je simpatican ali je vise za omladinu bez dece,ima dosta klubova ,diskoteka itd..i jos nesto na celom ostrvu ima dosta pcela tako da obavezno poneti nesto protiv alergije,ja sam setajuci plazom stala na pcelu koja me je zacnula ,uzasno me je bolelo,srecom pa nisam alergicna...i hrana je bila skupa jako to se secam,sladoled je jos tada bila 1.5 evra kugla sto je bas mnogo,pivo je bilo 6 evra strano u Potosu secam se da je muz dobio napad kad je videouser posted image ..eto to je sto mi je ostalo u secanju...

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1408
25.2.2012 19:06:23   
LillyT
Jao Viking, ne znam šta bih ti rekla, ja sam se živa upetljala sa tim smeštajem na Tasosu. Što više čitam i tražim, to mi je sve gore... Bolje da se nisam informisala. Znam samo da ćemo morati da vidimo tu mermernu plažu, slike su me oduševile. Ja sam za sada zaniteresovana za Pefkari (ili kako se već piše), ali to je neko malo mesto, čisto sumnjam da imam nekog posebnog sadržaja (a možda se i varam)

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1409
25.2.2012 19:12:07   
branki*
hvala mishice puno!
gde ste vi odsedali?ti si,koliko sam razumela,vise puta isla tamo?znaci da je lepouser posted image
ma,bitno mi je samo ovo za vodu sto si napisala i da nema talasa ni vetra.
pretpostavljam da ima i neka ambulanta,za ne daj boze.

branki

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 1410
25.2.2012 19:12:28   
Sanchy
Ne varas se samo je Limenas gradic ovo sve ostalo su sela bez ikakvog sadrzaja ,jedino ako idete kolima ili mozete da rentirate pa da se smestite u neki od manjih gradica a da posle kolima idete po drugim mestima i plazama...da nismo uzeli kola smorila bih se ziva u Limenariji...

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 1411
25.2.2012 19:17:08   
LillyT
Sanchy, idemo kolima, obilasci se podrazumevaju. S'obzirom da imamo i dete (tada će imati 2.5 godine), nama nisu potrebni neki posebni sadržaji. Par restorana i kafića, šetalište i to nam je dovoljno za uveče. Bitno je da imamo negde da maznemo pivce, da pustimo dete da trči, da klopamo nešto i to je to.
A svakako ćemo da obiđemo ostrvo, pa nam i tokom dana nije bitno gde smo smešteni.

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1412
25.2.2012 19:22:25   
Sanchy
Viking je pitala za sadrzaje pa sam zato pisala u tom smislu...ako imate kola nemate problem mozete bilo gde da se smestite,samo da znate da je hrana skupa,pice takodje tako je bilo pre par godina a sumnjam da se ista promenilo...plaze su prelepe stvarno i vodite racuna o pcelama to je sveuser posted image

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 1413
25.2.2012 19:26:47   
LillyT
E to za pčela sam i ja čula, uf baš mi i nisu potrebne, ali bolje pčele nego meduze. Ne sećam se koliko smo mi plaćali pivce na Sitoniji, ali znam da nije bilo 6 evra. Znam da je giros bilo oko 2.5-3 evra.

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1414
25.2.2012 19:34:24   
Sanchy
Ima i meduza ali malecnih plavih u plicaku sam ih vidjala ali samo tamo gde ima i nekih stena ,tamo gde je pesakj i nema nista drugo u vodi nema ih, nisu nikog pecnule da sam cula ili videla a ako budete isli brodicem u obilazak ostrva videcete u dubini ogromne braon meduze njih nema blizu plaza...kad idete na plazu ponesi malo sirceta i ako se desi da nekog pecne,a nece,samo pospi sircetom malo..

< Poruku je uredio Sanchy -- 25.2.2012 19:36:05 >

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 1415
25.2.2012 19:35:32   
Ana RR
Pčela nema uvek, ja sam bila krajem jula 2006. godine i ni jednu jedinu pčelu nisam videla. Koleginica je bila dve nedelje pre mene i jedva su se izborili sa pčelama plus su imali neki mini cunami user posted image
Bili smo u Limenariji i bilo nam je odlično. Smeštaj je bio skroz ok, upoznali smo super društvo tako da smo se baš dobro provodili. Ne sećam se da je bilo nešto skupo, mi smo uglavnom doručkovali u vili a večerali smo uvek u restoranu. Obišli smo dosta plaža, sve sam zaboravila kako se zovu user posted image Potos mi se ne dopada, jednom smo otišli tamo na plažu, kao da vidimo kako je i čitavo vreme je treštala Ceca i ostale naše pevaljke user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1416
25.2.2012 19:43:20   
LillyT
Meduze sam nažalost apsolvirala, mene su uništile u Tunisu jedne godine user posted image

Nego, koji je tamo najveći grad?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1417
25.2.2012 19:45:00   
Sanchy
Limenas ,to je luka i glavni grad

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 1418
25.2.2012 19:48:55   
viking
Hvala Sanchy na informacijama user posted image
Inače, ako budemo išli tamo, ići ćemo kolima. Znam da tamo nema baš bog zna šta, ali da ne bude baš neko selo s tri kuće, nego ovo što kaže LillyT, da ima gde da se prošeta, da ima neki restorančić i tako to.
A što se cena tiče, prošle godine sam bila na Krfu a koleginica u isto vreme na Tasosu, i kad smo se vratile upoređivale smo cene. Na tasosu je bukvalno sve bilo jeftinije. Ne sećam se ostalih stvari ali sam iz nekog razloga zapamtila da je musaka u tavrenama na Krfu bila oko 8 do 9 evra a na Tasosu u proseku 6 do 7.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1419
25.2.2012 19:51:54   
Alexis79
Mi smo prosle godine bili na Tasosu tacnije Pefkariju .
Ima ovde u albumu slike sa prelepe Mramorne plaze.
E sad ne znam da li smem da stavim link za forum na kom sam sve opisala user posted image

Mi smo bili 2 nedelje i pcelu videli nismo ,cak ni mrtvu user posted image ,a obisli smo celo ostrvo.Cak smo isli i u kontinentalni deo da vidimo neki vodopad i maslinajke i sve je bilo puno kosnica ,ali opet kazem nije bilo pcela..

Ako nekog nesto interesuje pitajteuser posted image

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1420
25.2.2012 19:53:08   
Ana RR
Viking, koliko se ja sećam uopšte se nismo žalili na cene. Svaki čas smo nešto kupovale u marketu a jele smo po restoranima i tavernama. Posle svake večere od kuće dobiješ desert tako da na to nismo ni trošile user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 1421
25.2.2012 19:55:49   
Alexis79
viking mi smo 2010 bili na Krfu i za nijansu je skuplji od Tasosa.
Zbog prelepih plaza je najbolje ici kolima.
Mesta jesu mala ,tj sve su to bila ribarska sela.
Meni se licno onaj deo ostrva gde su Pefkari i Potos vise svidja i mnogo su lepse plaze.
Naravno Mermernu treba videti jer je prelepa.

U poredjenju sa Krfom plaze su mnogo lepse npr.

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 1422
25.2.2012 19:56:59   
LillyT
IZVORNA PORUKA: Alexis79

E sad ne znam da li smem da stavim link za forum na kom sam sve opisala user posted image

Ja mislim da sam "tamo" čitala tvoj opis user posted image i gledala slike i oduševila se. Sada sam skontala kada sam videla avatar da te "znam" od negde user posted image

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 1423
25.2.2012 19:59:41   
Alexis79
Ja tek sad vidoh da uopste nisam taj album postavila.user posted image
Evo jedne slicice sa Mermerne ,a album sa Tasosa odmah pravim
user posted image

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 1424
25.2.2012 20:00:33   
Alexis79
Lilly T pa to sam ja user posted image

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Za sve nas koje ne volimo da peglamo!
video
Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji.
Svetski dana deteta uz popuste na knjige z...
Svojim najmlađim čitaocima Vulkan izdavaštvo omogućava da dođu do nekih od najzanimljivijih i najboljih dečjih naslova, ...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here