Leki 77 -> RE: Letovanje (19.1.2012 10:47:22)
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Ja, recimo, ne mogu da zamislim Andreja u avionu [sm=smiley36.gif] Da on sedi tri sata?! Nema šanse. Avion je super za male bebe, koje još ne hodaju, ili za onu decu koja shvataju da moraju da sede naredna tri/četiri sata. Moje mišljenje [sm=smiley1.gif] I ja sam isto mislila. Zapravo, psihički sam se pripremala na sramotu koja me čeka u avionu, kada se dete smori. Prvi put, let oko sat vremena sa godinu i po i - ništa. Pričali, igrali se, grickali keks. Drugi put, let oko 3h, on 3 meseca više i uz to sa zapušenim nosom. Plakao je samo prilikom sletanja, ali nisu nas ni primetili. Sledeći put sam već bila opuštena, imao je dve godine, poneli smo par lego igračaka i let od 2h nismo ni osetili. Ne znam. Kod nas je to prošlo bezbolno. Uvek nas stave u prvi red pa meni bude lakše jer eventualni incidenti će nervirati manji broj ljudi. Ja mislim da biste i vi super prošli. Ja se čak razmišljam u Marbelju ove godine kao prvo letovanje, a za to moramo da presedamo. Drugo letovanje ce verovatno biti sa društvom, a čini mi se da oni hoće na Krf. Sada sam skroz opuštena što se aviona tiče. Videćemo kakav će drugi mališan biti.
|
|
|
|