dunja RR -> RE: Letovanje 2011 (10.6.2011 23:19:48)
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Da li je neko sa Krfa išao na Paxos i Antipaxos? Viking našla sam ovo: "Ako neko zeli da obidje Paxi i Antipaxi, moja preporuka je da ide u sopstvenom aranzmanu, i to "Flying delphinom". Naime, postoje dva broda, glisera ili sta su vec :-) jedan je Ionian cruises, a drugi flying delphin. uglavnom sve agencije iz Krfa rade ili jedan ili drugi, a razlika je sto je delfin duplo brzi. Valjda utorkom, cetvrtkom i subotom krece u 9 iz luke u Krfu, a iz Gaiosa krece u povratku u 17h. njime se putuje jedno sat vremena i imate celo popodne na Paxiju. Tako da, ko voli, moze sam da organizuje vreme. Preko agencija koje rade Krf - Parga-Paxi-Krf ture uglavnom se najvise vremena provede na brodu, i imate samo sat vremena za kupanje. Mada, mozda neko voli tako. Sa Paxija imate brodice na 15 min do Antipaxija. Oba ostrva su prelepa, tako da je steta da se na njima provede samo sat vremena kad moze mnogo vise, a i jeftinije je jer ne placate uslugu agenciji, vec samo kartu za gliser"
|
|
|
|