dunja RR -> RE: Letovanje 2011 (25.1.2011 22:16:17)
|
ja definitivno glasam za last minute! gledam ponude sada - first minute, za Krf recimo (Kassiopi), 3 x je skuplje sada nego last minute; tako je bilo i kada sam išla pre 1.5 god.; mm i ja platili 140 eura po osobi (last minute), a ostali u busu po 250 eura po osobi first minute, i još su bili srećni misleći da su super prošli; kada sam im pokazala svoj račun - šok; neki od njih su čak dobili baš loš smeštaj, mi smo najmanje platili a dobili apart/hotel, extra sa prelepim bazenom, apsurd ali tako je. prošle godine isto se ponovilo u Španiji, čekala sam do zadnjeg momenta, platili najmanje, dobili najbolji hotel i u Italiji i u Španiji, u Francuskoj je bio otprilike isti, samo je naš bio bliži centru Kana; pre par godina isto pravilo ponovilo se i u Egiptu, doduše tada smo svi bili u istom hotelu; mm i ja platili 250 eura po osobi-specijalna ponuda (nisu je nazvali last minute ali eto opet nešto kao specijalno, a first minute nije bila jer sam u julu uplatila za septembar, kada je najlepše u Egiptu); znači mi smo tada platili 250 eura po osobi, 7 dana Hurgada + 4 dana Kairo, par u sobi do nas, sve isto - po osobi 450 eura first minute; tako da....mene taj first minute videti neće, čekam ja svojih minut do 12[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|