RE: BOLNICKA DIJETA (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

Duškić -> RE: BOLNICKA DIJETA (10.2.2019 9:46:28)

Ljisho , bravo ,

Misha i Ljisha -> RE: BOLNICKA DIJETA (12.2.2019 0:38:35)

Duskic hvala.Nastavljam sa dijetom. Uhvatim sebe da ne npijem dovoljno vode. Ne stizem.

Misha i Ljisha -> RE: BOLNICKA DIJETA (12.2.2019 8:22:24)

Ja sam na izmedju minus 2 i minus 3 kg. I dalje verovali ili ne. Sporo al sigurno 😂 .  uspeh mi je sto se pridrzavam. Pa krenuce u jednom momentu

Misha i Ljisha -> RE: BOLNICKA DIJETA (13.2.2019 6:56:13)

Imam 4 kg manje jeeeee...pohvalio me i komsija da sam smrsala

Milena18 -> RE: BOLNICKA DIJETA (13.2.2019 7:36:42)

Bravo, Ljišo!

Duškić -> RE: BOLNICKA DIJETA (13.2.2019 13:26:00)

Svaka cast!

isidora88 -> RE: BOLNICKA DIJETA (19.2.2019 22:46:26)

Ljiso kakvo je stanje? Ja razmisljam da pocnem sa ovom dijetom, treba mi neka ekspresna promena.Da li moze da se rotira rucak i vecera? 

Misha i Ljisha -> RE: BOLNICKA DIJETA (19.2.2019 22:50:56)

Ja sam rotirala. Evo u prvoj turi je otislo izmedju 3 i 4 kg. krenula sam bila drugu nedelju i onda me mm prvo zeznuo sa danom zaljubljenih pa me castio kineskom hranom i slatkisima. Pa smo pravili rostilj kod mojih i td. juce sam krenula opet. Inace nisam vratila i dalje stoji minus 3 kg od starta. Znaci par dana sam brljavila.

Danas mi je drugi dan i npr nisam pojela uvece pljesku. A za rucak sam popila punu solju jogurta a ne pola. Za veceru sam popila solju paradajz soka jer sam prosli put kupila paradajz koji je bio uzasan kao karton i sad nisam htela. U principu dokle god se pridrzavam nema slatkisa i grickanja sve ce biti super. Ja sam zadovoljna sobom sto uspevam da se ogranicavam pored ovih mojih.

isidora88 -> RE: BOLNICKA DIJETA (19.2.2019 23:12:04)

Jelovnik je nikakav, samo da uspem da se iskontorlisem. Posle bih nastavila un dijetu. Samo da suzbijem psihicku glad, stalno nesto grickam uz decu. Imam jos 15kg da skinem. 

Misha i Ljisha -> RE: BOLNICKA DIJETA (20.2.2019 6:32:17)

Isi uvece gde pise pola salate. Ti je zacini. Tamo gde pise pola kg povrca ti sebi napravi potaz od bundeve pa pojedi dva tanjira. Gde je pljeska tu mozes cevape ili neko je ovde rekao da je jeo 3 virsle. Mozes da kombinujes paradajz krastavac i zelenu. Mozes sad i kiseli kupus Bitno da nije tursija u njoj ima secera. Na ktaju krajeva bitnk da izbacis beli hleb i slatkise i vec ces ici dole. I da ne jedes za decom. Ja se zeznem tako pa pojedem kasicu posle P. Al nije to strasno. 

Misha i Ljisha -> RE: BOLNICKA DIJETA (20.2.2019 21:01:28)

Evo veceras je trebalo da jedem mleveno meso narandzu i 4 krekera. Mrzelo me danas da idem do mesare tako da sam jela od mesa sta sam imala. Kapiram to je bitno da bude onako ciganjsko pecenje sto se kaze. Bez ulja i da naravno nije pohovano . nestalo mi tonus dvopeka nisam rekla mm da kupi pa sam istostirala razani hleb. I to je to. U principu moja dijeta ne skoro i da ne lici na onu sa prve strane 😂 bitno da ne grickam i ne jedem slatko i da jedem zdravo. Ne jedem beli hleb. Jedem taj tonus dvopek koji je super. Kapiram mogu i lanene plocice umesto toga. Nadjoh na netu paleo krekere. Da se oni jedu ali nemam kade da ih ispecem. Plus stvarno pored P je nemoguca misija praviti 3 rucka. Kazem 3 jer njemu pravim mm i D i sebi. Tako da onda iskombinujem nesto od njihovih namirnica. I iskreno najlakse mi ono jaje naranndza dvopek i jogurt il sta vec ide 3 dana za rucak. 
Ja sam sebi dala rok do 30tog marta da spadnem ispod 80 kg i ja cu biti vise nego srecna ako to ostvarim. Polako ali mislim da nije nemoguce. 2

Misha i Ljisha -> RE: BOLNICKA DIJETA (4.3.2019 19:54:37)

One minus 4 se nisu vratile nakon pause
Od sutra krecem ponovo. Malo je dosadno al uspecu 😁

IvanaSK RR -> RE: BOLNICKA DIJETA (4.3.2019 20:25:14)

Bravooo 👋

Milena18 -> RE: BOLNICKA DIJETA (4.3.2019 21:29:30)

Super, Ljišo! 

mirana1 -> RE: BOLNICKA DIJETA (5.3.2019 13:20:41)

divim se istrajnim osobama. Ova dijeta je meni preteska,

Misha i Ljisha -> RE: BOLNICKA DIJETA (8.3.2019 7:06:27)

Izuzetno sam zadovoljna kako sve tece. Ma prezadovoljna. 

bebilule -> RE: BOLNICKA DIJETA (8.3.2019 7:22:45)

Super Ljisho, samo istraj.

Ja sam bila na keto ishrani, pa kontam mozda da ubacis bar za dorucak nekih namirnica iz nje. Ako ne mozes kuhati posebno i ako ti je zahtjevna, ubaci malo masnoca u dorucak, tipa slanina i sl. Vjeruj mi, mast topi mast. 

Misha i Ljisha -> RE: BOLNICKA DIJETA (8.3.2019 19:20:02)

Bebi ma ja se sama sebi smejem. Ova dijeta je moja izmisljena dijeta bas to dodah sunke a onda npr izbackim jedno jaje tamo gde idu dva. I tako svasta kombinujem. Ali u principu se pridrzavam. Jedem kiseli kupus jmesto zelene salate. J3dan dan sam cak i cveklu iako se cveklo dodane secer. Al dosadno jedno te isto. Ol.mozda bi mi islop brze. Al ovako mi je ok. I nista mi ne nedostaje od namirnica.
Elem danas sam malcice prekrsila. Cerka me vodila na sladlled za osmi mart

Misha i Ljisha -> RE: BOLNICKA DIJETA (14.3.2019 23:21:23)

Stala sam u svoje farke pre trudnoce. Juhuuuu...mislim.kipi sve preliva al mogu da zakopcam i nisu mi u nogama neprijatno uske. Juhuuu... u ove druge necu ni da pokusavam znam da ne mogu jos su broj manje i manje se tegle. Ali ove legend su super. Zvoncare. 

pari -> RE: BOLNICKA DIJETA (15.3.2019 8:02:22)

Bravo Ljisho!

IvanaSK RR -> RE: BOLNICKA DIJETA (15.3.2019 8:50:06)

Ljiso,bas mi je drago. Samo napred!

Sanjica26 RR -> RE: BOLNICKA DIJETA (15.3.2019 9:14:12)

Samo napred Ljiso. Divan je to osecaj kad možes da udjes u staru garderobu.

Misha i Ljisha -> RE: BOLNICKA DIJETA (15.3.2019 9:25:38)

Hvala drage moje.

Kao sto napisah gore drzim se nekih "nacela" ali realno dosta krsim dijetu. Islo bi to brze verovatno da je se drzim kao pijan plota. Ali npr jutros za dorucak nisam narandzu i dvopek vec sam narandzu i ovsene. Prosto da mi ne dojadi pa kad prestanem sa dijetom da ne navalim na hranu jer mi je "nedostajala" [sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: BOLNICKA DIJETA (15.12.2019 19:40:41)

Evo sama sebi da odgovorim i dignem temu. Pisale su zene i kako je dijeta stetna. Jeste stvarno rigorizna ali etonpisah gore da je se nisam bas strogi pridrzavala. Elem jesam tad spala na 80 a 5 kg je posle spalo samo. Mislim da se malonpokrenuo metabolizam. Probacu opet "ovu moju dijetu" 😂 na prolece

bubulence -> RE: BOLNICKA DIJETA (16.12.2019 7:50:08)

Ljiso ti si sjajna reklama za tu dijetu. Rezultat je fantastican iako kazes da nisi skinula mnogo kg. Trebala si meriti obime

Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 74 [75] 76   Sledeća stranica >   >>