|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: BOLNICKA DIJETA
19.1.2011 19:30:49   
maja19
To sa cimetom je radila i moja komsika i bas je odusevljena rezultatima, kaze da joj se metabolizam ubrzao i da ima ceste stolice sto pre nije imala...

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 776
19.1.2011 19:49:07   
Klarita
IZVORNA PORUKA: Smeshkica

IZVORNA PORUKA: Trcosava

samo da znate da vi podržavam, ja još nisam počela. Rekla sam da ću od ponedeljka a nisam. kad sam SOM

elem, tamo piše pola glavice salate - ne piše koje? jel sme da se začini makar maslinovim uljem i balamičnim sirćetom??? mrvica soli? (ja i dalje prikupljam podatke user posted image )

Ajmo zajedno pocheti u ponedeljak...user posted image

Mene sveki ispalila...mislila sam i ona ce drzati dijetu...pa cu lako...a ona nesme...dobila je neku dijetu od lekara zbog srca user posted image

I ja se pridruzujem za ponedeljak....
a, sto se tice ove bolnicke dijete, drzala sam je ranije i zaista se mrsavi...ali ne znam kako ce sad...nadam se da cemo sve biti mrsavice majcice user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 777
19.1.2011 21:33:14   
sneza24

IZVORNA PORUKA: nnaaddaa

Ne mogu da vjerujem kako se organizam brzo navikne.
Meni je voda bila problem , prvih dana sam se forsirala da pijem a sada mi se tako pijeee. Stignem i do 3 l sto je za mene ranije bilo user posted image

Uglavnom,stomak se smanjiooo user posted image user posted image

I meni je voda bila problem jer nikad nisam pila toliko puno vode ali sad bez problema popijem i 3 litara.

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 778
19.1.2011 21:37:59   
tijana86
Gotova vecera! E ubi me pms , pa m igrena ujeda mi se ! Neko je spomenu cimet ?

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 779
19.1.2011 22:16:15   
tijana86
Au prva prava kriza i to na kraju ! Ujeda mi se !!!! Jos samo 6 dana ! Jbt odlepicu !

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 780
19.1.2011 22:34:44   
indy_25
Brano , Dijana , Snjeska i ostale ne vidite vi dobro  user posted image  pa vidis mi ovog donjeg stomaka a vidi kolika mi je guzica moram jos da smrsam.

Nego ja bila na vecerici u argentinski restoran i najela se mesa tj bifteka sve mi je voda na usta curila dok nije konobar donijo. A najvise mi se svidja kako ga ispeku a od sutra nastavljam opetn nisam mogla da odbijem user posted image

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 781
19.1.2011 23:33:32   
dijana1*
Tijana mislim da smo mi krenule sa dijetom isti dan, zar nama nije danas 10-ti dan, i ostalo nam je jos 5 dana user posted image
Samo polako, i ja sam imala do sada 3-4 krize ali izdrzala sam user posted image

Indy mislim da ne gledamo istu sliku user posted image
Ja ovde ne vidim ni guzicu ni stomak user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 782
19.1.2011 23:37:55   
marince1
Meni nije bilo tesko danas,valjda sto me zadesio onaj stomacni virus,pa sam gladovala user posted image
Zene svaka vam cast,kad cu ja doci do tih vasih 10 dana user posted image
Indy ,ne nabijaj nam komplekse user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 783
19.1.2011 23:44:02   
sneza24
Marince procice brzo veruj mi.Meni danas vec sesti dan sutra sedmi.
I ja sam bila danas u iskusenju da jedem picu ali sam izdrzala.

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 784
20.1.2011 0:04:33   
Cecana
Pozdrav i podrska svim dijetasicama.Samo da vam kazem da je ova dijeta meni super,brzo se skidaju kile i posle se ne vracaju-barem je u mom slucaju tako bilo.Ja sam za 10 dana izgubila 6,5kg i to u dva ciklusa po 5 dana,obicno se pocinje ponedeljkom i pauza za vikend.

Meni je ta varijanta laksa od ove vase 15 dana pa pauza 7 dana.
Sad se vec neko vreme nakanjujem da krenem ali nikako,moram da smrsam jos 7kg.pocinjem od ponedeljka.
p.s.Napisite na kraju koliko ste ukupno kilograma smrsale i za koliko dana.user posted image

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 785
20.1.2011 7:26:47   
bebironcic
Danas mi je 4.dan,nadam se da ce me proci kriza gladovanja i zelja za slatkisima!Slatkisi,da,da.......to je ono sto mene ubija,slatkisi,testenine....ako kad sam kreten,sada neka gladujem,bas sam skot!
Kako ste mi vi,dijetasice?

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Cecana)
Direktna veza do poruke: 786
20.1.2011 9:31:23   
Olga75
meni je danas 10-ti dan . Izmerila sam se posle dorucka user posted image iiiii
4 kile manje user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 787
20.1.2011 9:38:45   
bebironcic
Bravo Olgauser posted image Ja sam se izmerila kad sam ustala i od prvog dana do jutros 3,1 kg manje,bas mi nije jasnouser posted image

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 788
20.1.2011 9:45:00   
Olga75
deo je verovatno visak vode a deo je otisao pa-pa

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 789
20.1.2011 9:50:22   
maja19
Olga svaka cast...ja sam se danas merila..da se pohvalim..u trudnoci +11, a jutros nakon izlaska iz bolnice -13.2..odusevila se

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 790
20.1.2011 9:52:15   
dijana1*
Meni je danas 11-ti dan, 3 krug user posted image

Olga bravooooo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja se nisam merila i necu do kraja pogotovo sto je sinoc stigla user posted image

Bezobraznica sve nas je docekala u dijeti user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 791
20.1.2011 9:58:37   
mihi
Meni je danas 7 dan, sinoć nisam mogla da pojedem 2 jajeta, nego jedno i nisam mogla dva paradajza nego pola krastavca i nisam uošte noćas bila gladna, Jutros sam obukla svoje pretrudničke farke ali ima tu još da bi se obukle farmerke br 31 i 30, ove su 32.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 792
20.1.2011 10:00:25   
Olga75
ja prekjuce nisam nista jela do 16 h , uopste nisam bila gladna

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 793
20.1.2011 10:03:08   
mihi
Bravo Olga, za -4 kg, ja sinoć nisam mogla da pojedem 2 jajeta i 2 paradjza nije bilo šanse, jedno jaje i jedan paradjz i malo krastavca.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 794
20.1.2011 10:32:03   
tijana86
Zenskice imam problemuser posted image , cuj problem nisam gladna (a do pre 15 dana nisam mogla da se najedem)user posted image ! Ama uopste nisam gladna , bukvalnno jedem na silu! Ali zato nocu je katastrofa vola bih pojela ! A Preko dana nista ! Ne znam da li sam vam rekla da pijem i SLIMRAX , mozda sam zbog njega sita ! A kaite mi koja je fora sa cimetom ???? Pozdrav za sve dijetasice!

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 795
20.1.2011 10:36:38   
Olga75
mihi , skupio nam se zeludac user posted image , kakvi prstenovi kakvi bakraci user posted image
cimet je zacin koji " greje " sad kad bih morala da razmisljam kako utice na dijetu verovatno bih izmozgala al' iskreno mrzi me
ako si procitala da ubrzava metabolizam onda verovatno moze da se koristi u dijeti user posted image

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 796
20.1.2011 10:49:18   
indy_25
 Nemojete da se zezate jedite ne smijem ni da vam napisem sta se meni desilo jednom kad nisam jela zamalo nisam fatalno zavrsila.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 797
20.1.2011 12:25:40   
mihi
Ja jedem sve što piše po redu nego jedino tog dana kada su 3 jajeta ne mogu baš mi se smuči.

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 798
20.1.2011 12:27:29   
maja19
Pa pisi ti Indy slobodno sta je bilo...lake je kad znas sta sve moze da se desi ukoliko se ne postuju neke stvari...

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 799
20.1.2011 13:47:42   
tijana86
Zene ja jedva pojela sir, o omorandzi i dvoperk ne mogu ni da mislim ! Izgleda da pomaze ovaj slim

(odgovor članu maja19)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here