|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: BOLNICKA DIJETA
19.1.2011 11:02:36   
Olga75
Mihi bolje je user posted image , juce sam bila na struju
danas sma vec doruckovala , jos malo pa cu i da rucam a kad stibnem kuci vec ce biti vreme za veceru.
Gledala sam se sa vagom ali sutra cu da se izmerimuser posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 751
19.1.2011 11:04:46   
JMPM
Moja vaga vec dva dana stoji na mestu,cak mi naginje na 58 user posted image .Mozda zato sto sam dobila user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 752
19.1.2011 11:05:44   
Olga75
joj i ja sam dobila user posted image ali nisam tako naduvana kao sto znam da budem

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 753
19.1.2011 11:10:18   
dijana1*
Bebironcicu dobro dosla user posted image
Bebablue hvala za podrsku, meni mnogo znaci sto smo svi zajedno na dijeti user posted image
JMPM moguce je zato sto si dobila ali videces za 2-3 dana kada te prodje samo ces se izduvati, bar je kod mene tako.
Nisam se merila pa ne znam koliko sam skinula, ali mm me juce gleda i kaze auuu al si ti omrsavila sada ti je guza kao dve jabucice i izgledas mnogo mladje user posted image user posted image user posted image

Pojela sam narandzu, dvopek i sada pijem caj.
Meni je danas deseti dan.

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 754
19.1.2011 11:11:51   
bebironcic
Hvala na podrsci i dobrodosliciuser posted image !Nadam se da cemo sve uspeti!user posted image

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 755
19.1.2011 13:32:05   
indy_25
IZVORNA PORUKA: JMPM

Moja vaga vec dva dana stoji na mestu,cak mi naginje na 58 user posted image .Mozda zato sto sam dobila user posted image

JMPM meni uvijek kad treba da dobijem vaga skoro 2 kg vise a kasnije naglo odu pa mozda je to u pitanju. Nemo da se predajes do kraja.

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 756
19.1.2011 13:46:15   
tijana86
Sta se radi dijetasiceuser posted image ? Ja ne mogu da vam opisem osecaj da nisam ni doruckovala , ni rucala , a nisam gladna , pijem kafu ceo dan ! Toliku volju imam da smrsam da ne osecam glad ( mada iskrena da budem indy mi je ulila veliko samopouzndanje svojim komplimentima HVALA INDY user posted image )

(odgovor članu mihi)
Direktna veza do poruke: 757
19.1.2011 14:02:50   
NadaR
Cao Tijana!

Uh ja imam veceras i sutra slave .

Veceras cu lakse jer je ionako za veceru meso pa pojedem parce mesa i salatu ali mi je sutra malo problematicno.user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 758
19.1.2011 14:16:25   
bebironcic
Nado,imam i ja taj problem.....razmisljam da sutra ne odem na slavuuser posted image

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 759
19.1.2011 14:22:08   
Olga75
probajte da izbegnete przeno , masno i slatko a ostalo procenite
i sto bi rekla JMPM puuuuuuno vodeuser posted image

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 760
19.1.2011 14:56:56   
indy_25
IZVORNA PORUKA: tijana86

Sta se radi dijetasiceuser posted image ? Ja ne mogu da vam opisem osecaj da nisam ni doruckovala , ni rucala , a nisam gladna , pijem kafu ceo dan ! Toliku volju imam da smrsam da ne osecam glad ( mada iskrena da budem indy mi je ulila veliko samopouzndanje svojim komplimentima HVALA INDY user posted image )

Tijana nije ti pametno da ne doruckujes i da ne rucas nemoj da se izgladnjjujes. I nije ti dobro toliko kafe piti popij dvije dnevno i dosta je a vode vise pij.

(odgovor članu tijana86)
Direktna veza do poruke: 761
19.1.2011 15:02:39   
JMPM
Drage moje,moguce da je razlog sto sam dobila,videcemo za jos koji dan,ja ne odustajem,nisam dzabe jarac user posted image !
Tijana ne valja da ne jedes nikako,ovo je bas malo kolicinski,makar narandzu da pojedes i naravno puuuuuuno vode user posted image !
Ja sam sad na poslu,danas nisam ni stigla od kuce da se javim,spremala sam nesto za slavu sutra da nosim svekrvi.Bas sam crkla skroz...

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 762
19.1.2011 15:03:35   
Trcosava
samo da znate da vi podržavam, ja još nisam počela. Rekla sam da ću od ponedeljka a nisam. kad sam SOM

elem, tamo piše pola glavice salate - ne piše koje? jel sme da se začini makar maslinovim uljem i balamičnim sirćetom??? mrvica soli? (ja i dalje prikupljam podatke user posted image )

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 763
19.1.2011 15:07:40   
Olga75
ja sam salato , paradajz i jaja lepo isekla u ciniju i malo posolila , prelila sa pola kasicice maslinovog ulja i posula origanom i bilo je fiiiino user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 764
19.1.2011 15:23:19   
NadaR
Ne mogu da vjerujem kako se organizam brzo navikne.
Meni je voda bila problem , prvih dana sam se forsirala da pijem a sada mi se tako pijeee. Stignem i do 3 l sto je za mene ranije bilo user posted image

Uglavnom,stomak se smanjiooo user posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 765
19.1.2011 15:25:01   
JMPM
IZVORNA PORUKA: nnaaddaa

Ne mogu da vjerujem kako se organizam brzo navikne.
Meni je voda bila problem , prvih dana sam se forsirala da pijem a sada mi se tako pijeee. Stignem i do 3 l sto je za mene ranije bilo user posted image

Uglavnom,stomak se smanjiooo user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  Kaze teta JMPM puuuuuuuuno vode user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 766
19.1.2011 15:30:44   
NadaR
user posted image

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 767
19.1.2011 16:28:28   
indy_25
Evo mog stomaka iz profila na pocetku dijete a slikacu se i kad zavrsim

user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 768
19.1.2011 16:39:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Trcosava

samo da znate da vi podržavam, ja još nisam počela. Rekla sam da ću od ponedeljka a nisam. kad sam SOM

elem, tamo piše pola glavice salate - ne piše koje? jel sme da se začini makar maslinovim uljem i balamičnim sirćetom??? mrvica soli? (ja i dalje prikupljam podatke user posted image )

Ajmo zajedno pocheti u ponedeljak...user posted image

Mene sveki ispalila...mislila sam i ona ce drzati dijetu...pa cu lako...a ona nesme...dobila je neku dijetu od lekara zbog srca user posted image

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 769
19.1.2011 16:40:49   
Brana
indy kud ces mrsavije extra izgledas!user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 770
19.1.2011 16:44:34   
marija32
jao Indy stvarno, pa ti si MIS za mene, meni je stomacina ostala, kao testouser posted image

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 771
19.1.2011 16:51:42   
maja19
Indy ja da tako izgledam nikad ne bih drzala dijetu...ja da prodje jos koji dan i pridruzujem se na ovoj temi..pa idemo zajedno...

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 772
19.1.2011 19:15:00   
dijana1*
Indy super izgledas user posted image
uopste ne mogu da zamislim da si ti imala 70 i nesto kg, a koza ti izgleda zategnuto. Svaka cast user posted image

P.S. dobre su ti gacice user posted image

(odgovor članu maja19)
Direktna veza do poruke: 773
19.1.2011 19:22:38   
snješka
IZVORNA PORUKA: olga75

ja sam salato , paradajz i jaja lepo isekla u ciniju i malo posolila , prelila sa pola kasicice maslinovog ulja i posula origanom i bilo je fiiiino user posted image

Ovo nebi trebalo ovako. Koliko ja znam u ovoj dijeti se mora striktno držati redoslijeda jela svake od namirnica. Kao i ostalih "pravila".
Ja sada svako jutro u malo tople vode razmutim kašiku domaćeg meda i kašičicu cimeta. Kažu da je jako dobro. Neke su i smršale prilično, naravno, malo su i pazile sa hranom. A cimet je inače dobar za liniju pa nije na odmet staviti malo u kafu ili čaj.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 774
19.1.2011 19:24:12   
snješka
Indy, pa ti izgledaš ekstra dobro, ne znam šta hoćeš više da smršaš.
Ja kad prestanem dojiti bebu bacam se opet na dijetu.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here