indy_25 -> RE: BOLNICKA DIJETA (15.1.2011 19:52:00)
|
IZVORNA PORUKA: anuksunamun IZVORNA PORUKA: tijana86 - obim grudi - 105cm - obim struka - 101cm - obim kukova - 122cm Strasno[sm=smiley26.gif] , ja sam NAJDEBLJA od svih vas ![sm=pujs.gif] Kako je to tuzno ! [sm=sad.gif] [sm=smiley19.gif] [sm=pujs.gif] [sm=pujs.gif] Copyright 2008-2010 Danu media d.o.o. Beograd drga Tijana...i ostale devojke...kao buduci fitness trener :):)moram da vam se obratim....ja vam predlazem sledece: 1.prihvatite svoje telo 2.postavite sebi realan cilj-zdravo je gubiti 2-4 kg mesecno ...bolje 2 nego 4 3.budite strpljive 4.vagu izbacite iz upotrebe -jer ti brojevi na vagi ne znace mnogo 5.VODA -dve case vodne (ne hladne) na prazan stomak...sacekajte do pola sata ...onda pojedite neku vocku...i nakon dvadeset minuta dorucak...isto tako pre rucka i vecere 6.ne pijte nista u toku obroka i nakon obroka najmanje 2 sata 7.smanjite porcije-i tu je potrebno strpljenje 8.drzanje restriktivnih dijeta ugrozava zdravlje i izaziva jo jo efekat-pre se odlucite za spor i zdrav nacin gubljenja kilaze i prelaska na zdravu ishranu 9.kada vam se jede slatko zgrabite omiljeno voce-rafinisani (ni zuti ,ni beli ,ni braon)secer apsolutno ni za sta nije dobar 10.uzivajte u hranu i zvacite sto vise puta (minimum 25-30 po zalogaju) 11.promenite logiku-ne mrsate samo da bi usle u one mrsave farke -koje svaka zena ima -nego da biste zdrave docekale starost:)-mrtva sam ozbiljna 12.ako nemate kad (hm hmhhmhmh) da vezbate radite izometricke vezbe -radite kontrakcije misica dok sedite...ima gomila vezbi prikazanih na netu 13.sebi objasnite da je VASE TELO VAS HRAM ZDRAVLJA-i da cete da ga postujete zdravom hranom i aktivnoscu ...puno poljubaca od mene i sretno!! ove dijete su katastrofalne jer vam stalno raste zelja za onim sto nije propisano...a ja vam kazem bolje uzmi kocku cokolade ili red ...nego nakon "izdrzane "dijete navaliti na dva pakovanja iste.... Anuck taj savjet mozes dati nekoj mrsavici da se zdravo hrani i odrzava ali debelom i nezadovoljnom covjeku ne pali to [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Niko nije glup i svi dobro znamo da dijete nisu zdrave ali ja mislim da nisu toliko ni ne zdrave da drzis jednom u nekoliko godina da dodjes do zeljene kilaze. Sto se tice vjezbanja trenirala sam prije kunem ti se svim najmilijim po dva sata dnevno osim nedelje nekoliko mjeseci ni kilu nisam smrsala samo sam dobila koju kilu vise, jedino dobro u tom vjezanju je sto dobije misice i nema tog sala a za mrsavljenje ne moze samo trening moras malo i ishranu da promjenis a i rupu da probusis na kasiki.
|
|
|
|