Ana RR -> RE: Manastir Koporin (16.1.2011 14:08:10)
|
IZVORNA PORUKA: AlexNS Ja sam nova na forumu i pre svega želim svima puno puno sreće ljubavi i zdravlja u Novoj Godini i da nas sve obraduje roda ove godine . Ne znam kako se nadovezuje na poruku , ali bih htela da pitam za manastir Korporin pošto sam i ja nedavno čula za njega . Da li mogu nekako da pošaljem privatnu poruku korisniku emilija_ da ne bi puno otišli od teme. IZVORNA PORUKA: emilija_ Draga Alex, Koporin se nalazi kod Velike Plane. Mozes pogledati na internetu! Nije problem naci! moja sugradjanka? Oko 200km onda. Igumanka tamo cita molitve, za nerotkinje. Mi smo je samo sreli i pozdravili. Nije nam citala molitve, jer nismo vencani. I mladi smo, ja 25, mm 24 god., i ne smatram se nerotkinjom, samo malo nam teze ide... Bilo je na tv u, kad je zena od 49 god. bila na citanju molitvi, i uspela da ostane trudna posle toliko vremena! Mi smo uzeli svete vode, zapalili svece, poklonili se Despotu Stefanu, proset_ali... Jako je lepo tamo... Pa bar videti, a ako verujes... Ko zna?!
|
|
|
|