|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kupaći kostimi
13.6.2013 15:12:11   
pandina
Ako ovo funkcionise, bice odlicno za budzet!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 451
13.6.2013 15:13:59   
Moiraina
Pa fora je u tome što imaju baš ograničen izbor boja i veličina. Npr. ovaj sa slike ima samo u narandžastoj boji i samo jedna veličina. Tako je i sa svim drugim što sam gledala, zato i nisam uspela da iskombinujem ništa...

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 452
21.6.2013 22:46:18   
vonavoj
kupila sam kupaci OVAJ savrsen je za moje grudi! nadam se da ce se i dobro pokazati,ipak je italijanski,jeste malo skuplji,na akciji 3520din,ali sve sam probala,i jok!

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 453
22.6.2013 1:38:18   
Sanchy
Sielei kupaci su odlicni i sama imam par komada,,izmedju ostalih ,samo steta sto sada ni u jedan ne mogu da udjemuser posted image ,tako da sam danas kupila kineski za 750,oouser posted image xxl jer se sve nadam i nadam da cu bar za sledecu sezonu povratiti linijuuser posted image user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 454
22.6.2013 7:58:00   
Trcosava
@ Peace i Dunja - Outlet su kupaći prethodnih sezona, eventualno neki koji je ostao po jedan. Tako barem ovde funkcionišu outlet-i. Sumnjam da će ih imati u prodavnici.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 455
22.6.2013 8:29:57   
Maraj
Ja sam juce uzela ovaj u Calzedoniji

user posted image

Nije bas jeftin, gornji je 5490 din, a donji 2790 din

Nisam mogla da sacekam snizenje jer se bas kupuje, prosle god sam cekala snizenje i izvisila.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 456
22.6.2013 8:33:21   
Maraj
sto se tice ovog sajta, bila sam u Indjiji u onom autlet centru, mnogo su jeftiniji tamo nego na sajtu. Moja rodjaka je uzela za 1400 dinara jedan plavi, a ovde je jedan na sajtu 5150 din a tamo je bio 3000

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 457
22.6.2013 9:25:17   
nata11
Vonavoj ovaj je super, drzace ti dude na okupu to je sigurno user posted image
Maraj bas je lep user posted image

< Poruku je uredio nata11 -- 22.6.2013 9:26:25 >

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 458
22.6.2013 16:29:47   
pandina
Maraj, bas je lep, ali meni je to previse para za kupaci kostim user posted image

Inace, svratila sam u Liscu da probam nesto od onoga sto sam videla na sajtu, ali drze samo najnoviju kolekciju (bila sam u Takovskoj). Ne znam da li da rizikujem, pa da porucim online bez probe.

< Poruku je uredio pandina -- 22.6.2013 16:31:17 >

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 459
22.6.2013 16:42:50   
Maraj
pa ne znam sta da ti kazem, meni kupaci mora da bude perfektan... zene i kompleksi na plazi...user posted image
jer znas velicinu, jesi li nosila ranije liscu? Ako jesi mislim da neces imati problema. Meni se iskreno ne svidjaju njihovi modeli, ako mi se svidi gornji, donji mi je predubok da ne kazem bapski, a ja imam manje grudi pa gledam da i gornji bude dobar... Ma valja uklopiti user posted image

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 460
22.6.2013 16:45:59   
Maraj
kazu da ima dobrih kod koneza al ne u bloku 70 nego u njihovim radnjama van. Npr na Novom Beogradu u bivsoj robnoj kuci, moja rodjaka uzela za 1200 din kaze da je odlican ja nisam videla a moze i da se proba, tj imas kabinu za probu kao u ostalim buticima

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 461
22.6.2013 16:47:17   
Maraj
sad se setih, bila sam u bonatiju to je bivsi bugati, kupaci su 2500, 3000 u kompletu. Vidite na njihovom sajtu, ne znam da vam postavim pa vi sami izguglajte, ok su modeli

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 462
22.6.2013 17:23:15   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Maraj

sad se setih, bila sam u bonatiju to je bivsi bugati, kupaci su 2500, 3000 u kompletu. Vidite na njihovom sajtu, ne znam da vam postavim pa vi sami izguglajte, ok su modeli

Sad bacih pogled, koji je ono minimalizam user posted image . Ako je neka čupavija dole, sumnjam da bi oni trouglići išta pokrili. Zato sam bacila pogled na Extreme intimo i mogu reći samo da su cene vše nego pristupačne. Nađoh bokserice za kupanje za samo 1500 din i to nisu na sniženju! Dete mi nasledilo nečiji donji veš EI - ono je peri/deri! Ni maknulo nije!!! (zato je donji veš po meni skup 300 din za jedne gaćice i to za decu)

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 463
22.6.2013 17:37:40   
Maraj
ih bre, pa valjda ce se srediti bar za plazu...user posted image necemo valjda vidjati Cubake na plazi user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 464
23.6.2013 1:07:11   
pandina
Maraj, pravo da ti kazem, ja sam pre trudnoce imala extra figuru, kad vec imam priliku da se pohvalim user posted image i nosila sam uglavnom kineske, znala sam da proberem dobre komade. Imam male grudi i bas me bilo briga, nosila bikini. S obzirom koliko su malo placeni, super su se pokazali.
E sad je potpuno druga prica, raskrupnjala sam se, grudi visnule, guzovi ispadaju sa svih strana user posted image , sad sam resila da kupim neki kvalitetniji da me koliko toliko sredi. Bar sto se moze.
Liscine, niti bilo koje druge brendirane, nisam probala, a ono sto sam videla u radnji nije mi se nista posebno svidelo na oko.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 465
25.6.2013 23:01:36   
Ivence

IZVORNA PORUKA: pandina

Liscine, niti bilo koje druge brendirane, nisam probala, a ono sto sam videla u radnji nije mi se nista posebno svidelo na oko.

Ja sam u c & a u ušću prošle godine kupila mnooogo dobar kostim, iz dva dela, donji je dubok, taman da pokrije sve što treba, a gornji kao bluzica da pokrije stomak, i brzo se suši, i baš je super... platila sam ga 3000 din :)

Proći ćeš kroz neke krize... proći ćeš kroz analize.... al' verovati moraš da si rođeni superstar :)

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 466
26.6.2013 0:11:14   
pandina
Ooooo, Ivence, od kad te nisam videla user posted image

(odgovor članu Ivence)
Direktna veza do poruke: 467
27.6.2013 12:12:33   
Ivence
heh, ja više ni samu sebe ne viđam... :) Ali od petka sam na odmoru, pa ću da pišem :)) A pratim te često, samo nemam mnogo vremena, pa obično ne komentarišem ništa... ali sve znam user posted image

< Poruku je uredio Ivence -- 27.6.2013 12:14:06 >

Proći ćeš kroz neke krize... proći ćeš kroz analize.... al' verovati moraš da si rođeni superstar :)

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 468
27.6.2013 12:24:06   
Olga75
jopj ja sam smrsala i sad vise nisam gigantic size i sad nemam pojma gde i sta da kupim
ja inace svoje kupace unistim , meni trebaju izdrzljivi i drzljivi jer se ja derem po plazi , nosim zver na ledjima , ronim , skacem i tako
pojma nemam gde da krenem da trazim a pogotovo sto sam totalno demode pa nemam pojma ni staj e in user posted image ( ko da me briga al da kazem )

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Ivence)
Direktna veza do poruke: 469
27.6.2013 12:33:03   
Trcosava
Olga onda ja mislim da je za tebe neki sportski iz jednog dela? oni su poprilično izdržljivi (valjdauser posted image )

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 470
27.6.2013 12:36:24   
Olga75
ma jesu i te nosim al ja sad , zenska sujeta , ocu i jadan stomak malo da osuncam , moracu da trazim one za babe do bubrega gace i za sisi onako sa sirokim bretelama
proslo je vreme kad je Olga na plazi nosila kostimcic user posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 471
27.6.2013 13:28:36   
pandina
Pa, Olgice, vidis da znas, bas je to sada in user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 472
27.6.2013 20:49:47   
isidora88
evo ovo je sada inuser posted image KLIK

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu pandina)
Direktna veza do poruke: 473
27.6.2013 21:17:12   
vonavoj
auuu.kakav kupaci!user posted image mogu i sama da ga napravimuser posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 474
27.6.2013 21:19:35   
Olga75

IZVORNA PORUKA: vonavoj

auuu.kakav kupaci!user posted image mogu i sama da ga napravimuser posted image

i da ga nosim , odavno me boli djon za elulit a osuncala bih se ubahato na zgrazavanje kojekakvih user posted image
a jkad bolje razmislim , hm mozda mi ni ne treba kupaci

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Bakučiol - heroj anti-age nege uzvraća uda...
NIVEA donosi odlične vesti - Cellular Expert Lift linija dopunjena je novim proizvodom koji će vas sigurno oduševiti.
DECU ZIMI KUPATI jednom u TRI DANA
Decu ne treba kupati svaki dan, pogotovo ne zimi, dovoljno je jednom u tri dana. Svakodnevno se jedino održava higijena ...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here