|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kupaći kostimi
11.7.2012 12:58:10   
isidora88
oko 3000 su. ja sam kupila za 500 din user posted image poslednji model bas u mojoj velicini.
sledece godine planiram da kupim neki lep i kvalitetan kupaci do tada se nadam da cu izvajati telouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu tanjica85)
Direktna veza do poruke: 401
11.7.2012 14:07:30   
snješka

IZVORNA PORUKA: tanjica85

Koja je cena Bugati kupacih kostima?

Ako kupuješ u nekoj od njhovih radnji, ukoliko ih ima, vjerovatno su jeftiniji nego u nekom butiku koji ih samo nabavlja. Ja sam ovaj svoj drugi na slici platila 52 KM, to je 26 eura. Možda je i malo poskup, ali čini mi se da nisu loši.

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

Direktna veza do poruke: 402
11.7.2012 14:52:47   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: tanjica85

jel kod Kineza?

Ne, u normalnom butiku..samo nisu napicili cene!

Direktna veza do poruke: 403
12.7.2012 10:22:57   
tanjica85
danas idem do Bugati prodavnice, nadam se da cu uspeti da nadjem kupaci koji mi odg. juce sam ceo dan lunjala i u koji god da udjem model user posted image user posted image
grudi su mi jako opustene

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 404
12.7.2012 11:35:14   
snješka
Tanjice, imaju super modela, probaj onaj sa korpama, kao obični brus, oni super podignu grudi. user posted image

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Direktna veza do poruke: 405
12.7.2012 11:43:55   
tanjica85
imam em velike, em mlitave user posted image

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 406
15.7.2012 9:51:23   
snješka
Tanjice, jesi li kupila kupaći? Stavljaj sliku da vidimo ako jesi. user posted image

Direktna veza do poruke: 407
30.4.2013 22:17:36   
branki*
e,za ovo leto kupujem novi kupaci...gacice da budu plitke i male,mogu i kao polutange,onako..a,gore da budu korpe,da bi ove moje tresnje licile bar na jabukeuser posted image ...jedino nisam sigurna za boju..

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 408
1.5.2013 1:19:11   
Sanchy
Ja imam masu odlicnih kupacih sto Lormarovih sto Belissiminih ali i jedan veliki problem,8kg viska pa posto izgledam ko slon ove godine se na moru necu ni kupati user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 409
1.5.2013 7:59:28   
caca81
Jao Sanchy, ma tih 8kg se i ne vidi toliko koliko ti misliš...a za mesec dana možeš bar 3-4kg i da skineš...user posted image

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 410
1.5.2013 8:31:47   
Trcosava
Meni problem pravi koža na stomaku, tačnije rastegnuta koža i svi oni plići modeli mi ne odgovaraju. Dakle ili jednodelni (kupih letos) ili duboki donji delovi koje ja do skoro ne nađoh, sve bre neke same trakice. Ove godine Licsa je izbacila te dublje modele HALELUJA.

Ali, uvek postoji ono ali - oni modeli koji mogu separatno da se kupuju su katastrofa boje i dizajn. Volim jednostavne kombinacije i naravno određeno boje. Crna, plava ili crvena. Imaju crvene, ali kažem - dezen je master ob dizaster user posted image Tako da meni ni ove godine ne gine jednodelni kupaći.

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu caca81)
Direktna veza do poruke: 411
1.5.2013 12:08:47   
caca81
Ja godinama kupujem u Lisci, baš zbog malko dubljih gaćica...i ti kupaći kostimi su mi definitivno najbolji, i što se tiče modela, dizajna, boja, ali i izdržljivosti.

< Poruku je uredio caca81 -- 1.5.2013 12:09:08 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 412
3.5.2013 19:31:35   
nata11
Trco mislim da je Lisca (ali nisam sigurna) proslog leta izbacila lepe jednodelne koji imaju pojacane lasteze, izgledaju kao preklopljene trake na stomaku, da ti izvajaju liniju. user posted image

< Poruku je uredio nata11 -- 3.5.2013 19:32:13 >

(odgovor članu caca81)
Direktna veza do poruke: 413
10.6.2013 23:02:33   
Maraj
ja kupujem u calcedoniji imaju jedan zuti koji nikako da im stigne, videla sam ga u katalogu, kad ga kupim poslacu vam sliku

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 414
10.6.2013 23:05:04   
branki*
kupila kupaci novi,crni,sa nekim sitnim,diskretnim cirkonima...gacice odlicno stoje,a gornji deo nema bratele,mada opet cu morati da trpam nesto u korpe!user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 415
10.6.2013 23:25:20   
lokica77
za mene je Lisca zakon, druge proizvodjace odavno vise i ne gledam

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 416
11.6.2013 7:40:41   
Shishica
Ja sam kupovala u Pompei koje vise nema ovde, zatvorili su radnju..tj. ne znam ima li je na drugoj lokaciji.. ali do sledece godine taj kupaci nije ni za sta.. Sav se iskezeci, guma upropastena kao da sam letovala mesec dana u njemu, a ne deset..

Ne znam ima li neki koji bi izdrzao duze..

E da prosle godine sam uzela Pumin na snizenju je bio, mislim da ce biti dobar za sledecu godinu..

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu lokica77)
Direktna veza do poruke: 417
11.6.2013 8:46:34   
lanajelena
Ja sam nasla neku zenu iz NS koja sije kupace(ne znam da li bi se u to upustila)sve sto je sasila isto je kao original,znaci izaberes sta god pozelis i ona ti identicno sasije

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 418
11.6.2013 8:53:21   
Trcosava
A koja je cena tog šivenog?

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 419
11.6.2013 8:54:44   
lanajelena
U principu oko 2000,skoro iste cene kao i kupljenog stim da mozes da izaberes neki bas fensi i po tvom ukusu

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 420
11.6.2013 8:54:50   
vonavoj
meni se jako svidja OVAJ LISCA ali je jako skup!!!user posted image posle dojenja mi grudi vise,a velikeuser posted image

< Poruku je uredio vonavoj -- 11.6.2013 8:57:55 >

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 421
11.6.2013 9:02:44   
Trcosava
e pored ima drugi model, mislim ćega mi se druge đaju

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 422
11.6.2013 9:23:00   
vonavoj
mnogo su duboke te poreduser posted image

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 423
11.6.2013 9:27:27   
nata11

Ja sam kupovala u Pompei koje vise nema ovde, zatvorili su radnju..tj. ne znam ima li je na drugoj lokaciji.. ali do sledece godine taj kupaci nije ni za sta.. Sav se iskezeci, guma upropastena kao da sam letovala mesec dana u njemu, a ne deset..

To je i kod mene slucaj sa Pompeinim, mada u startu i vidis da nije neki kvalitet. Kupaci za jednu sezonu. Ja uvek na moru kupim neki od tih jeftinijih. Trenutno omiljeni mi je onaj grudi u osmici a dole plitak a sirok. Ima u NY slicnih.

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 424
11.6.2013 9:37:44   
Anoniman
meni se svidja ovaj i ovaj je lep gornji deo i donji deo

(odgovor članu nata11)
  Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

BRAGE modna kolekcija - ženstvenost koja i...
U Brage modnoj kući, uz veliki broj modela i dezena spremni su da odgovore na svaki izazov, svaku potrebu ili želju kupc...
NOVO: NIVEA Skin Glow i Regenerating micel...
photo
Beograd, 6 . novembar 2024. - Žene svakodnevno vode bitku same sa sobom kako bi pronašle ono što najviše odgovara njihov...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here