Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Privatni smeštaj , prenoćište u Novom Sadu 19.10.2012 0:00:27
|
|
|
|
madre
|
Vila Una se nalazi u predgradju Novog Sada. Opremljeni su sa: kablovska TV, aparat za kafu i caj, fen za kosu i kupatilo sa kadom, papuce, italijanski samponi, klima i opremljena kuhinja. zagulila sam se od smeha sa opisom opreme ove vile
< Poruku je uredio madre -- 19.10.2012 0:03:46 >
|
|
RE: Privatni smeštaj , prenoćište u Novom Sadu 19.10.2012 0:03:18
|
|
|
|
madre
|
IZVORNA PORUKA: Tash Ti dolaziš? trebalo bi ako uspem da nadjem neki smestaj pored belu ladju
< Poruku je uredio madre -- 19.10.2012 0:05:42 >
|
|
RE: Privatni smeštaj , prenoćište u Novom Sadu 19.10.2012 0:04:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Podseti me ujutru da pitam drugaricu koja se time bavi.
|
|
|
|
RE: Privatni smeštaj , prenoćište u Novom Sadu 19.10.2012 0:06:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Tash, što je nisi pustila da vas poređa ko sardine u 20 kvadrata, možda žena ima talenat
|
|
|
|
RE: Privatni smeštaj , prenoćište u Novom Sadu 19.10.2012 0:06:56
|
|
|
|
madre
|
kasno mi je ujutru... naci cemo vec nesto ako uopste budemo dolazili. a i ako ne nadjemo, nisamo preko sveta, vraticemo se kuci
|
|
RE: Privatni smeštaj , prenoćište u Novom Sadu 19.10.2012 9:31:11
|
|
|
|
madre
|
tash, ipak sam jos tu pa rekoh da te podsetim
|
|
RE: Privatni smeštaj , prenoćište u Novom Sadu 19.10.2012 10:44:10
|
|
|
|
Anoniman
|
Čekam da mi odgovori.
|
|
|
|
RE: Privatni smeštaj , prenoćište u Novom Sadu 19.10.2012 10:53:00
|
|
|
|
New Mom
|
madre, ja ti nisam bila dovoljno opširna?
|
|
RE: Privatni smeštaj , prenoćište u Novom Sadu 19.10.2012 10:58:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Kaže drugarica: U Cara Dušana imaš gomilu tih privatnih smeštaja ne znam imena ali ih ima. U Stražilovačkoj ulici isto tako. U njima mislim da su cene od 1500 do 3000 zavisi od vrste sobe, a u hotelima se krecu cene od 4 do 7000 sa doruckom. Hoteli:Park,Putnik,Zenit,Vojvodina,Novi Sad,Sajam Privatno:Rimski,neki francuski,Amidzini apartmani kod Veriga,štrandovi apartmani u Heroja Pinkija
< Poruku je uredio Tash -- 19.10.2012 10:59:51 >
|
|
|
|
RE: Privatni smeštaj , prenoćište u Novom Sadu 14.11.2012 12:07:27
|
|
|
|
innovisad
|
Ako nekome bude trebao privatni smestaj u Novom Sadu, samo neka se javi. Reklamiranje je zabranjeno,ako želite da ostavite reklamu javite se marketingu Ringeraje.
< Poruku je uredio lesica RR -- 14.11.2012 12:09:31 >
|
|
|
|
RE: Privatni smeštaj , prenoćište u Novom Sadu 18.5.2014 10:53:35
|
|
|
|
smestajnovisadCOM
|
EDIT: Ukoliko ste zainteresovani za reklamu pošaljite ponudu marketingu.
< Poruku je uredio dunja RR -- 18.5.2014 12:44:57 >
|
|
|
|
RE: Privatni smeštaj , prenoćište u Novom Sadu 18.5.2014 11:16:40
|
|
|
|
isidora88
|
umesto da nudite besplatan smestaj ugrozenima od poplava vi bi jos da zaradjujete na tudjoj muci
|
|
RE: Privatni smeštaj , prenoćište u Novom Sadu 18.5.2014 11:19:56
|
|
|
|
anci kv
|
solucija 20e za dan u ovoj situaciji? moderatori bi trebali ovo da izbrišu
|
|
RE: Privatni smeštaj , prenoćište u Novom Sadu 18.5.2014 12:41:25
|
|
|
|
smestajnovisadCOM
|
EDIT: Ukoliko ste zainteresovani za reklamu pošaljite ponudu marketingu.
< Poruku je uredio dunja RR -- 18.5.2014 12:45:08 >
|
|
|
|
RE: Privatni smeštaj , prenoćište u Novom Sadu 18.5.2014 12:43:36
|
|
|
|
isidora88
|
stvarno nema smisla, treba da vas je sramota
|
|
RE: Privatni smeštaj , prenoćište u Novom Sadu 18.5.2014 12:43:46
|
|
|
|
anci kv
|
opet ti?
|
|
RE: Privatni smeštaj , prenoćište u Novom Sadu 18.5.2014 12:51:55
|
|
|
|
smestajnovisadCOM
|
Pričamo o porodicama koje dolaze na vestacku oplodnju pa su placali po 40 e na dan i pored toga nisu imali mir i privatnost A za vasu informaciju pustili smo sinoc bez placanja (besplatno) dve osobe koje su iz ugrozenog podrucija Stavi te naocare sledeći put kad budete citali nesto i ugasite televizor da vam ne skreće paznju kvocko ignorantna Sto mesas babe i zabe ?
|
|
|
|
RE: Privatni smeštaj , prenoćište u Novom Sadu 18.5.2014 13:08:03
|
|
|
|
Olga75
|
smestajnovisadCOM , jako lepo sto ste primili dve osobe iz ugrozrenog podruclja za dzabe , to je ljudski ZA REKLAMU OBRATITE SE MARKETINGU RINGERAJE u suprotnom bicete banovani lep pozdrav Olga RR
|
|
RE: Privatni smeštaj , prenoćište u Novom Sadu 18.5.2014 13:09:52
|
|
|
|
Olga75
|
i da , na forumu Ringeraje nije dozvoljeno vredjanje korisnika i ovo " kvocko ignorantna " ce biti sankcionisano cim se administrator pojavi lep pozdrav Olga RR
|
|
RE: Privatni smeštaj , prenoćište u Novom Sadu 18.5.2014 14:00:19
|
|
|
|
smestajnovisadCOM
|
Cekaj malo pa jel pitanje bilo gde jeftino prenociti jer joj porodica stiže ??? Hoteli su 35e 40e po osobi Vredjanje kad nabacuju ovu nesrecnu situaciju na nesto sto nema veze s temom jel tako ? Kokoska je ponos jer donosi na svet pile i jaje simbol života... Sta konkretno neko nesto nerazume ??? Kad dodaju iz Makedonije u NS i iznajme stan za 15e ... zahvaljuju se sto mogu da borave za 7e noc i preporucuju drugima jer ko god dođje bude osisan ko ovca jer se papreno naplacuje ... Nevidim sto cenzurisete odgovor na pitanje teme ... Da plate ljudi skuplje ili ??
|
|
|
|
RE: Privatni smeštaj , prenoćište u Novom Sadu 18.5.2014 14:02:36
|
|
|
|
smestajnovisadCOM
|
Anoniman Devojke , dolazi mi najbliža rodbina na babine , a kako nismo u mogućnosti da ih smestimo jer imamo jako mali stan - imate li kakvu preporuku za prenoćište , hostel , privatan smeštaj u Novom Sadu ? Mi živimo na Detelinari (Novoj) i blizina smeštaja našem stanu bi bila veliki plus . Preporuke ? Ideje Hvala unapred . JEL TO PITANJE I HVALA UNAPRED .... ?
|
|
|
|
RE: Privatni smeštaj , prenoćište u Novom Sadu 18.5.2014 14:03:59
|
|
|
|
lanajelena
|
U normalnim uslovima ti niko ne bi rec rekao ali posto se trenutno trazi samo besplatan smestaj za ugrozene,javi se za nekoliko dana
|
|
|
|
RE: Privatni smeštaj , prenoćište u Novom Sadu 18.5.2014 14:08:16
|
|
|
|
Olga75
|
dragi , smestajnovisadCOM , jako lepo Vas molim da procitate pravila foruma Ringeraje i da ih se pridrzavate a Vasoj savesti cu ostaviti da u ovo zlo doba pravite reklamu u svakom slucaju lepo od Vas sto ste primili dvoje unesrecenih a koliko li ih je samo jos ko to zna nemojtwe da krsite pravila foruma i vredjate korisnike , osim sto za to sledi ban nije lepo a ni pristojno i u ovoj situaciji je krajnje nehumano i ne primereno Olga RR
|
|
RE: Privatni smeštaj , prenoćište u Novom Sadu 18.5.2014 14:09:45
|
|
|
|
Olga75
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Devojke , dolazi mi najbliža rodbina na babine , a kako nismo u mogućnosti da ih smestimo jer imamo jako mali stan - imate li kakvu preporuku za prenoćište , hostel , privatan smeštaj u Novom Sadu ? Mi živimo na Detelinari (Novoj) i blizina smeštaja našem stanu bi bila veliki plus . Preporuke ? Ideje Hvala unapred . i samo da dodam ova poruka je iz 2011 godine a sad je da ste zivi i zdravi 2014
|
|
RE: Privatni smeštaj , prenoćište u Novom Sadu 18.5.2014 14:12:26
|
|
|
|
ivaMark
|
Nemam reci.... Bolesnih ljudi ima...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici DRUGI VTO Forum “Biram plodnost” U subotu, 16. novembra (subota) 2024. godine, s početkom od 12h održaće se drugi po redu VTO Forum pod sloganom „Biram p...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?