Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Privatni smeštaj , prenoćište u Novom Sadu 18.5.2014 14:13:17
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: smestajnovisadCOM Anoniman Devojke , dolazi mi najbliža rodbina na babine , a kako nismo u mogućnosti da ih smestimo jer imamo jako mali stan - imate li kakvu preporuku za prenoćište , hostel , privatan smeštaj u Novom Sadu ? Mi živimo na Detelinari (Novoj) i blizina smeštaja našem stanu bi bila veliki plus . Preporuke ? Ideje Hvala unapred . JEL TO PITANJE I HVALA UNAPRED .... ? Gospodjo ili gospodine iz Novog Sada, taj post je okacen 1.1.2011. godine. Dakle, niste citali temu pa odgovorili, vec ste guglali kome mozete da uvalite smestaj i da ponudite po snizenoj ceni svoje usluge u ovoj jezivoj situaciji. Iskocilo vam je ovo na prvoj stranici teme. Ja vam savetujem da ponudite smestaj svojoj babi, pa neka vas nauci usput i da heklate stogodj korisnije od heklarije jezicinom, gde ste se vec dokazali. Niste pozeljni ovde sa vasim neadekvatnim ponudama i vredjanjem drugih korisnika. A posto je pile simbol zivota, mozete onda slobodno i vi negde da snesete jaje i lezite na njemu dok vam "zivot' ne ispili. Lep pozdrav.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Privatni smeštaj , prenoćište u Novom Sadu 18.5.2014 14:15:46
|
|
|
|
Olga75
|
MOLIM VAS DA SE UZDRZITE Olga RR
|
|
RE: Privatni smeštaj , prenoćište u Novom Sadu 18.5.2014 14:21:46
|
|
|
|
anci kv
|
olga
|
|
RE: Privatni smeštaj , prenoćište u Novom Sadu 18.5.2014 14:23:00
|
|
|
|
Olga75
|
kad bolje razmislim tema ce biti zakljucana dok administrator ne dodje
|
|
RE: Privatni smeštaj , prenoćište u Novom Sadu 18.5.2014 23:10:53
|
|
|
|
lesica
|
Poštovani smestajnovisadCOM sram Vas bilo!!! Nakon par opomena od strane moderatora zbog reklamiranja, i opomena zbog vređanja korisnika ovog portala, moja odluka je da Vam trajno zabranim pristup ovom portalu!!! I još jednom, sram Vas bilo!!!
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?