RE: Preporučite ginekologa (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

Sanja90 -> RE: Preporučite ginekologa (3.3.2013 17:24:08)

Mirijevo...hm...moram da vidim koliko je daleko jer sam ja iz Velikog Mokrog Luga,a kod cvetkove pijace DZ je najblizi.

nelaana -> RE: Preporučite ginekologa (7.3.2013 12:47:58)

Mogu da ti preporucim i u DZ Sumice doktorku Biljanu Peric ili doktorku Veinovic, obe su izvrsne. Sumice su ti mozda blize od Mirijeva.

Sto se tice privatnih dr-a, svima preporucujem ordinaciju Sretenovic i bracni par dr. Marta Savic ili dr, Zoran Sretenovic. Videla sam na forumima neke izjave koje ne stoje o tim ljudima, ali ima nas raznih tako da verujem da je svako iskustvo individualno. Ja sam celu trudnocu vodila kod njih i radila ac kod njih i za svako moje pitanje bili su dostupni 24 h. Kada dodje vreme porodjaja - oni te upute u zavisnosti od toga kako ces se poradjati (cr ili prirodno) na doktora u drzavnoj klinici kome pre toga ispricaju sve detelja bitne za tvoju trudnocu. Takodje, moje iskustvo je takvo da iako su privatnici, nekoliko puta mi nisu naplatili neki od pregleda koji su uradili. Npr. uradi mi doktorka uzv i briseve i pogleda me ginekoloski i ne naplati taj ginekoloski pregled, automatski smanjujuci mi racun za 2.500 - 3.500 dinara. Profesionalci u svakom smislu i kad te upoznaju, bukvalno se osecas kao kod svoje kuce. To je moje iskustvo. Ja sam bila jako uplasena i zvala sam da pitam svakave gluposti, nikada mi se nije desilo da mi se dr-i ne jave ili da mi ne daju odgovor. Korektni su bili i za zakazivanje pregleda, nisu forsirali, a meni su stvarno mogli s obzirom na moje strahove(da su takvi) da uzmu gomilu novca. Sve pohvale, i preporuka od srca.

jance -> RE: Preporučite ginekologa (7.3.2013 13:22:51)

ja isto pitanje kao i prosle godine u ovo vreme: [sm=smiley36.gif]

kako sada funkcionise zakazivanje pregleda u NS kod ginekologa ako nisi trudnica?

bojanica7 -> RE: Preporučite ginekologa (8.3.2013 7:38:09)

jance, isto ko trudnice, tako i porodilje. telefonom ili odlaskom evo ja sam prosle nedelje, kad sam bila na redovnoj kontroli jedva uglavila moju drugaricu porodilju 19. marta jer je vec pocetkom marta sest nedelja, pa ju je negde uglavila... bas su natrpani, i u principu se jako retko javljaju na telefon. pricam naravno o borisu stojancicu jer znam da si i ti njegov pacijent [sm=smiley1.gif]

jance -> RE: Preporučite ginekologa (8.3.2013 15:10:18)

da, bojanice [sm=smiley1.gif]
puno ti hvala, oma cu da ih zovem. mislim da negde cak i imam broj monilnog njegove sestre, jednom me je zvala zbog otkazanog pregleda.

Leptiric123 -> RE: Preporučite ginekologa (15.3.2013 10:56:30)

DZ u Durmitorskoj, dr Svetlana Ilin...malo bi bilo da rečima opišem koliko je to dobra doktorka.

samo ne znam da li tamo mogu imati karton ljudi koji nisu osiguranici MUP-a...:/ mada mislim da mogu.

viking -> RE: Preporučite ginekologa (15.3.2013 11:00:58)

Leptirić, u kom gradu? :)

leamalamut -> RE: Preporučite ginekologa (19.3.2013 23:36:41)

DZ Valjevo
dr.Milan Mirkovic

ZC Valjevo
dr.Zoran Jokic

GAK Visegradska , Beograd
prof.Nebojsa Radunovic
docent Olivera Kontic

martina.b -> RE: Preporučite ginekologa (8.4.2013 12:01:48)

Moze li neko na pp da mi posalje gde Bojan Lukic i Nenad Cvetkovic iz Nisa rade privatno?
Hvala punoooo unapred. [sm=smiley1.gif]

dijana1* -> RE: Preporučite ginekologa (18.4.2013 23:59:25)

Da li neko zna kakva je dr. Divna Zdravkovic radi u DZ Zvezdara?

mimmy -> RE: Preporučite ginekologa (5.5.2013 8:09:30)

Evo i ja da napisem svoja iskustva sa ginekolozima, mozda nekome i pomognem...
Inace sam 4 mesec trudnoce, i od kad sam saznala da sam trudna bas sam se namucila da nadjem nekoga u koga cu imati poverenja i ko ce moju trudnocu ispratiti kako treba.
s obzirom da sam u prvoj trudnoci imala jako puno problema, a trudnoca se zavrsila mesec dana pre termina, ljubaznoscu jedne ku.cke iz Visegradske koja me je pregledala tako da sam momentalno prebacena u porodiliste i mog dr. 'veze" koji je otisao na godisnji odmor bez da mi je dao neke instrukcije kome da se obratim ukoliko dodje do problema, sa recima "vidimo se za 20 dana, ako se do tada ne porodis", ovaj put sam resila da situaciju ne prepustam slucaju.

Inace, prvu trudnocu sam planirala da vodim kod dr. Fazlagic, i prva tri pregleda sam isla kod nje. Ne mogu reci mnogo toga loseg o njoj, zena je bila vrlo profesionalna, ali sve je nekako bilo na nivou "dobar dan, dajte mi kilogram hleba. - izvolite, to je 50 dinara.- hvala. dovidjenja". Ona odradi svoje, ja platim koliko treba da platim i to je to.
I onda sam prokrvarila u 10 nedelji. Pozovem je telefonom, zena se javi i tako me oduva da je to strasno. Ja u panic, ne znam sta se desava, a ona mrtva ladna, nezaintersovano mi odgovori "idite u najblizu ustanovu".

Kad sam saznala za ovu trudnocu sate i sate sam ronjala po internetu ne bi li pronasla nekog dobrog doktora. Za vecinu doktora sam citala i lepo i ruzno, al na kraju resim ja da odem u Jevremovu kod dr. Milice Janicijevic.
Nisam ocekivala mnogo poucena iskustvima od ranije. Al neki drugi izbor i nisam imala. Privatna klinika, ljubaznost od ulaznih vrata, sto se i dalo ocekivati, ali doktorka me je vise nego iznenadila. Vrlo spontana i fina zenica, koja je svoj posao odradila maksimalno profesionalno, bez suvisnih komentara, nepoznatih reci i cudnih faca. Ono sto me je posebno odusevilo je sto smo se ispricale onako do detalja o mojoj prvoj trudnoci, problemima koje sam imala, terapiji... stvarno se potrudila da se udubi u ceo slucaj.
Inace, zbog nekog sastanka je malo zakasnila na pregled, nekih 10ak minuta, a samnom se zadrzala sigurno vise od 20 minuta i ako je u cekaonici bilo jos zena. Ona je svoj posao odradila bez obzira sto je u cekaonici cekao drugi pacijent, sto i nisam bas dozivela u privatnim ordinacijama.
Od mene sve pohvale za Dr. Janicijevic i Jevremovu

ivana1403 -> RE: Preporučite ginekologa (23.5.2013 16:37:32)

molim Vas za preporuku za dobrog ginekologa u DZ Savski Venac" u Beogradu?

dijana1* -> RE: Preporučite ginekologa (23.5.2013 16:52:17)

IZVORNA PORUKA: srna001

Da li neko može da mi preporuči dobrog dr u DZ Šumice?Moja dr više ne radi pa sad nemam predstavu koga da odaberem

tanjicak79 -> RE: Preporučite ginekologa (24.5.2013 23:48:18)

Srna001, ja sam pre imala otvoren karton kod dr Stojić, ali ona je prešla da radi u DZ Voždovac u Krivolačkoj, pa sam prebacila karton kod dr Novičić-Đonović. Kod nje sam bila zasad samo na jednom pregledu, i to 6 nedelja posle porođaja. Bila je o.k. i prvi utisak je bio dobar. Sad uskoro ću opet ići na redovan pregled, pa ću videti da li će opravdati dobar prvi utisak. A evo imaš dobre preporuke i za druge dve dr koje rade u Šumicama.
IZVORNA PORUKA: nelaana

Mogu da ti preporucim i u DZ Sumice doktorku Biljanu Peric ili doktorku Veinovic, obe su izvrsne. Sumice su ti mozda blize od Mirijeva.

Azra_ -> RE: Preporučite ginekologa (25.5.2013 0:15:38)

IZVORNA PORUKA: martina.b

Moze li neko na pp da mi posalje gde Bojan Lukic i Nenad Cvetkovic iz Nisa rade privatno?
Hvala punoooo unapred. [sm=smiley1.gif]

Bojan ti je u Demetri, Učitelj Tasina, za ovog drugog nisam čula.

srna001 -> RE: Preporučite ginekologa (28.5.2013 9:35:47)

tanjicak79 hvala za preporuku!Mislim da je i Đonović sada prešla u Krivolačku!

NadaR -> RE: Preporučite ginekologa (8.6.2013 20:41:30)

IZVORNA PORUKA: aleksanda

Pozdrav svima !

Veoma mi se svidja ovaj forum i veoma je zanimljiv i koristan za neiskusne trudnice kao sto sam ja [sm=smiley1.gif].
Pokusavam ali nikako da pronadjem naziv i adresu privatne ordinacije doktorke Snezane Plesinac koja radi u Visegradskoj. Na ovom forumu sam procitala da je dosta njih ima iskustva sa doktorkom Plesinac, pa pretpostavljam da su kod nje isle i privatno.
Jako mi je hitno tako da bi vam bila zahvalna na odgovoru.
Unapred hvala

Rosita -> RE: Preporučite ginekologa (8.6.2013 21:14:46)

Na Zvezdari dr Nerandzic. Vrhunska.

reve84 -> RE: Preporučite ginekologa (8.6.2013 22:14:45)

@ aleksanda

Meni trudnocu vodi prof Plecas u Visegradskoj sa kojim radi docentkinja Plesinac.
Ne znam da li i gde radi privatno ali ako zelis mozes slobodno da odes na odeljenje kod njih i da pitas da ti vode trudnocu. Ja sam tako uradila sa profom, bukvalno banula, objasnila situaciju i on rekao nema problema. Vidim da je i ona vrlo prijatna i pristupacna u viziti tako da mozes da pokusas isto.

Pozdrav!

Sanja90 -> RE: Preporučite ginekologa (13.8.2013 11:16:44)

Da li neko zna kakav je dr.Djakovic iz DZ Zvezdara? Da li ce hteti da mi da sve upute koji mi trebaju i za porodiliste visegradska,i za briseve i da vadim krv,jer je moj dr.Smiljanic na odmoru? Hitno[sm=smiley1.gif]

Nolinaa -> RE: Preporučite ginekologa (6.9.2013 19:40:34)

Koga mi preporucujete u Domu zdravlja na Bulevaru Mihajla Pupina, a da nije dr Stojančić, pošto on ne prima nove pacijente.

mama micki -> RE: Preporučite ginekologa (19.11.2013 19:38:30)

Dom zdravlja Novi Beograd u Goce Delčeva, dr Stojana Knežević, odličan ginekolog...samo kod nje su velike gužve, ali to sve govori...
Meni je ona vodila obe trudnoće i ja sam prezadovoljna, najbolja je.

lanajelena -> RE: Preporučite ginekologa (20.11.2013 9:53:57)

IZVORNA PORUKA: Nolinaa

Koga mi preporucujete u Domu zdravlja na Bulevaru Mihajla Pupina, a da nije dr Stojančić, pošto on ne prima nove pacijente.

Ako si jos zainteresovana Srbisu Miličevića [sm=smiley1.gif]

majcekzmajcek -> RE: Preporučite ginekologa (25.11.2013 2:14:45)

Caos devojke! Imam jedno pitanje za vas, pa ako neko moze da mi odgovori. Imam nekoliko mioma na materici, endometriozu i polip u grlicu materice. E sad moj ginekolog, dr Luka Andjelic (nacelnik ginekologije u Subotici), a radi privatno i po novom Sadu, Beogradu, kaze da bi to trebalo operisati, odnosno sve odstraniti laparoskopski... Zanima me da li je neko imao operaciju kod njega? Kakva su vam iskustva? Kakav mu je odnos prema pacijentima? I naravno koliko se placa operacija i da li moze i drzavno kod njega da se radi?

Ana RR -> RE: Preporučite ginekologa (25.11.2013 19:15:27)

Je l ima neko iskustva sa pomenutim dr, da pomogne majcekzmajcek?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sledeća stranica >   >>