RE: Preporučite ginekologa (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Porodično zdravlje

Poruka

mtajcica83 -> RE: Preporučite ginekologa (15.12.2012 15:16:04)

Jeli zna mozda neko kakva je DR. Slavica Pesic..Radi u privatnoj klinici(da ne reklamiram) u BG..Hitno mi trebaju odgovori.Hvala puno

Snelle -> RE: Preporučite ginekologa (15.12.2012 15:24:58)

Ja stvarno nisam čula za nju. Ne znam da li moraš baš kod nje da ideš ali ako ti treba izvrstan ginekolog mogu da ti preporučim jednog.

Verolina -> RE: Preporučite ginekologa (15.12.2012 15:26:55)

Evo ti Mtajcice, ko dva i dva DR Zoran Stankovic. Radi na NBGD. Ako si zainteresovana, posalji mi PP.

Snelle -> RE: Preporučite ginekologa (15.12.2012 15:49:05)

Jel on u Institutu za majku i dete? Ako je to taj on je operisao moju Sanjicu, stvarno je vredan svake pohvale!

Verolina -> RE: Preporučite ginekologa (15.12.2012 18:33:14)

IZVORNA PORUKA: Snelle

Jel on u Institutu za majku i dete? Ako je to taj on je operisao moju Sanjicu, stvarno je vredan svake pohvale!

Jeste, on je. Najbolji i najtopliji doktor na svetu. Ne moze covek koji radi sa decom da bude los. [sm=bravo.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Preporučite ginekologa (15.12.2012 19:04:04)

Fantastican dr. [sm=bravo.gif] Sacuvao mi je jajnik a tumor mi je bas bio veliki. Kad sam izasla iz bolnice dao mi je njegov broj mobilnog ako mi bude zatrebao. Broj mi se izbrisao jer mi se mobilni pokvario. Sad kad je trebalo Teodoru da vodimo na Institut uputili su me kod njega. Nismo ga tamo zatekli jer je bio na odmoru.

Verolina -> RE: Preporučite ginekologa (15.12.2012 19:22:48)

Sta je bilo Teodori?[sm=smiley13.gif]
On je divan, ali je pre svega strucan.[sm=bravo.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Preporučite ginekologa (15.12.2012 19:27:53)

Ima drugaciju fizionomiju himena, a ovi dr ovde napisali da ima neku vrstu tumora.[sm=smiley13.gif] Zivi nismo bili. Posto on nije bio tu primila nas je dr Sedlecki. Cim ju je pregledala pocela je da se krsti.

A sto se tice dr Stankovic boljeg nisam srela. Kad budes u prilici posalji mi njegov broj. Mogla bi na jedan pregled kod njega.[sm=smiley1.gif]

Verolina -> RE: Preporučite ginekologa (15.12.2012 19:40:41)

Poslacu ti na PP.

Da. Katarina Sedlecki radi sa njim u DAGS-u. Bitno je da je sve ok sa maleckom.

bubica_mala -> RE: Preporučite ginekologa (4.1.2013 10:43:49)

Devojke preporučite mi dobrog ginekologa u Domu Zdravlja u Novom Sadu...

bojanica7 -> RE: Preporučite ginekologa (4.1.2013 10:52:52)

bubice, mala, pogledaj prethodne stranice... imas dosta preddloga. u kom delu grada si?
ja sam preporucila borisa stojancica u domu zdravlja kod dunavskog parka. a izabrala sam ga bas zato sto su ga ovde devojkice bas hvalile[sm=smiley1.gif]

bubica_mala -> RE: Preporučite ginekologa (4.1.2013 11:18:33)

Sasvim mi je svejedno u kom delu grada je, išla bih gde god treba samo da je normalan ginekolog... Isla sam kod dr Božane Stepanov, i bila mi je ok, medjutim kad mi je najviše trebala, kad sam imala sto pitanja, ona me je iskulirala, kao žuri i nije htela pošteno ni da me sasluša...baš sam poludela bila, pa bih sad da idem kod nekog ko će imati makar malo strpljenja... Nekako sam uvek više preferirala ženskog ginekologa, iskreno nikad nisam ni bila kod muškarca...

bojanica7 -> RE: Preporučite ginekologa (4.1.2013 12:10:58)

ja upravo suprotno, posle dva sjajna muska ginekologa, ne mogu sebe da zamislim da idem kod zene [sm=smiley1.gif][sm=smiley36.gif]

kazem ti, pogledaj prethodnih nekoliko stranica, naci ces sigurno nekog zenskog ginekologa kog su nase forumasice hvalile[sm=smiley1.gif]

ivana1403 -> RE: Preporučite ginekologa (14.1.2013 21:14:37)

dr slavica pesic je dobar ginekolog, ja sam trudnocu vodila u njenoj ordinaciji, doduse kod moje dr iz doma zdravlja koja tamo radi, dr slavica mi je radila ekspertski ultra zvuk, a posle trudnoce sam pregledala i grudi kod nje. izuzetno su strucni, saradjuju sa odlicnim strucnjacima... tako da je njena ordinacija za svaku peporuku.

Duskan -> RE: Preporučite ginekologa (21.1.2013 18:41:49)

Dr Tomislav Ugarkovic dom zdravlja, zmaj ognjena vuka novi sad
Preporucila bih dr ugarkovica, kao strucnog i posvecenog, imala sam problema sa ovulacijom, pa mi je radio stimulaciju novim preparataom klomifenom, zatrudnela sam posle 2 godine lutanja po drugim ambulantama. Samo reci pohvale za njega! :) :)

bojanica7 -> RE: Preporučite ginekologa (21.1.2013 22:23:13)

joj, ajd da cujem da neko hvali i ugarkovica. ozbiljno! drago mi je.[sm=smiley1.gif] ja samop cujem da BIO super, al da mu se taaako ne radi otkako je omatorio. moja drugarica privatno vodi trudnocu a kod njega samo papirologiju i suepr se ispricaju, ali ovako od zena koje su mu pacijentkinje sam cula samo da je nezainteresovan potpuno...

Šiva lingam -> RE: Preporučite ginekologa (6.2.2013 21:50:39)

Zna li neko da li doktor Predrag Đurović radi privatno i gde mu je ordenicaja? HITNO JE!!!

Agapi01 -> RE: Preporučite ginekologa (19.2.2013 16:00:15)

Cao svima!Vodim trudnocu kod dr Fadil Canovica u DZ Zemun u Zemun Polju!To je i najbolji ginekolog za kog sam cula i kog sam imala!Strucan a zna svakog pacijenta!Posveti ti maksimalnu paznju i vreme!A ne kao sto sam nailazila ranije na lekare samo da te otkace.

tumbe -> RE: Preporučite ginekologa (22.2.2013 23:23:38)

ono što bih sa sigurnošću preporučila svima, a na osnovu sopstvenog iskustva je profesor darko plećaš. radi na gaku i načelnik je odeljena za kontrolu fertiliteta. čovek je izuzetan i kao stručnjak, ali i kao osoba, što se danas retko sreće. uostalom, čitav tim lekara na tom odeljenju je izuzetan!

Cecana -> RE: Preporučite ginekologa (23.2.2013 21:31:34)

Bas neverovatno da neko hvali Ugarkovica, meni je rekao da se molim Bogu i onako odokativnom metodom je zakljucio da ne mogu da zatrudnim zato sto je muz neplodan[sm=smiley13.gif]

mali_mis -> RE: Preporučite ginekologa (26.2.2013 7:59:57)

Dr. Dragan Lugonjic - nezan, prijatan

A drzavno, bih kod dr. Savin, cisto za upute. Nadam se da nije bas velika guzva.

tumbe -> RE: Preporučite ginekologa (2.3.2013 22:41:05)

Hej,Debeljuco, tvoj komentar me je obradovao, i ja imam divno iskustvo vezano za odeljenje kontrole fertiliteta u Višegrarskoj. Od srca svima preporučujem Dr Plećaša, Snežanu plešinac i sve ostale sa tog odeljenja![image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Ana RR -> RE: Preporučite ginekologa (3.3.2013 13:19:19)

Tumbe, molila bih te da ne pišeš ceo post boldovanim slovima pošto je to protiv pravila foruma.

Hvala

Sanja90 -> RE: Preporučite ginekologa (3.3.2013 13:24:53)

Da li moze neko da mi preporuci ginekologa u Domu Zdravlja-Zvezdara kod Cvetkove pijace koji ce mi samo voditi trudnocu,jer cu se poradjati u Visegradskoj. Cula sam za nekog dr.Smiljanica i dr.Tanja (uh zaboravila sam prezime...valjda Zdravovic). Ako zna neko nekog dr.koji zaista radi svoj posao molim da mi javi.

lesica -> RE: Preporučite ginekologa (3.3.2013 17:19:08)

Sanja,ja mogu da ti preporučim moju dr Milosavljević u domu zdravlja Mirijevo,ako ti nije daleko [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>