RE: Šta za vas predstavlja luksuz? (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori … o svemu i svačemu

Poruka

gagana83 -> RE: Šta za vas predstavlja luksuz? (24.5.2011 0:30:44)

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Za mene je luksuz kad ne moram više nikad da perem svoje gaće, nego do kraja života svaki dan obučem nove [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Bubo, zar ne operes gace kad ih kupis [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Anoniman -> RE: Šta za vas predstavlja luksuz? (24.5.2011 0:38:22)

Ne perem ja, to rade robovi  [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

viking -> RE: Šta za vas predstavlja luksuz? (24.5.2011 13:15:40)

Luskuz mi je kad kupim cipele za koje unapred znam da ih nikad neću obuti ali mi se mnogo sviđaju. Bukvalno ih kupim da imam da ih gledam!

Anoniman -> RE: Šta za vas predstavlja luksuz? (19.7.2011 9:00:26)

Preskupa i precenjena inace sasvim prosecna garderoba.
Rucavanje u restoranima.
Odlazak na zimovanje.
Kupovina u malim prodavnicama gde je cena u proseku 30% visa nego u velikim marketima.
Odlazak u velike markete bez spiska.

Lu -> RE: Šta za vas predstavlja luksuz? (19.7.2011 9:13:25)

Kuća na moru sa privatnom plažom, koja naravno nije za iznajmljivanje[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

pippi29 -> RE: Šta za vas predstavlja luksuz? (15.10.2011 21:01:26)

2-3 vile
bazeni ispred vila
kucne pomocnice
vise auta
love za provode,putovanja

vukosava -> RE: Šta za vas predstavlja luksuz? (15.10.2011 21:08:43)

Za mene licno, kad me apsolutno ne interesuje sta koliko kosta, kad znam da na racunu ima dovoljno da sve pokijem. Kupovina bez gledanja na cene i sabiranja...

minavb -> RE: Šta za vas predstavlja luksuz? (15.10.2011 21:44:09)

IZVORNA PORUKA: viking RR

Luskuz mi je kad kupim cipele za koje unapred znam da ih nikad neću obuti ali mi se mnogo sviđaju. Bukvalno ih kupim da imam da ih gledam!

E ovo vise ne mogu.

GRGA -> RE: Šta za vas predstavlja luksuz? (15.10.2011 21:52:42)

Za mene pretstavlja luksuz vila od 20soba i 10kupatila.............Zasto,,zao sto znam da nikada necu spavati u sve sobe,,,,

New Mom -> RE: Šta za vas predstavlja luksuz? (15.10.2011 21:55:04)

Raspolaganje svojim vremenom i životom.
Nemanje mešanja treće strane u bilo koju odluku.
Raditi posao koji voliš i želiš.
Kupovina bez gledanja u cene.
Putovanje bilo gde, bilo kad.

pepeljuga -> RE: Šta za vas predstavlja luksuz? (15.10.2011 22:22:00)

IZVORNA PORUKA: New Mom

Raspolaganje svojim vremenom i životom.
Nemanje mešanja treće strane u bilo koju odluku.
Raditi posao koji voliš i želiš.
Kupovina bez gledanja u cene.
Putovanje bilo gde, bilo kad.

E, ja cu da prepisem svako slovo! A ovo prvo najvise, ceznem da mogu kad, sta i kako hocu a ne da mi glupi posao diktira ceo zivot [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

limunada -> RE: Šta za vas predstavlja luksuz? (15.10.2011 22:29:26)

Ha luksuz[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden2.gif[/image] za mene je luksuz kad nebi morala odvajati pare sa strane za nesto vec samo trositiiiiii bez imalo razmisljanja sta cu u buducnosti......al sam ga sastavila[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

mombg -> RE: Šta za vas predstavlja luksuz? (21.2.2012 14:21:00)

Ko kupuje ono sto mu ne treba, prodavace i ono najneophodnije. To je moj moto i zaista mislim da je skromnost vrelina i to neprecenjena. Uglavnom mi smeta stanje u zemlji, ne znam da li je to samo kod nas ili je tako i u inostranstvu, ali taj trend da se kupuje sto vise garderobe, uvoznih proizvoda kad postoji i sasvim dobar domaci, podizanje kredita zbog putovanja (ne iz zdravstvenih razloga, npr odlazak na more ili u banju, nego na neku egzoticnu destinaciju), pa onda nokti ovakvi, nadogradnja svega i svacega, preskupi mobilni telefoni...i onda mi neko kaze kako u Srbiji nema para?! Pa kako prezivljavaju svi ti kafici i saloni lepote?!

MicinaMama -> RE: Šta za vas predstavlja luksuz? (21.2.2012 14:27:23)

mombg slazem se sa tobom,skromnost je vrlina...Istina je da nije lepo kada se i nema jer danas jelo,zdravlje ma celi zivot zavisi od para...ali ne treba se zaboraviti da su pare djavolji posao i vise para menja osobu,zabluda je ko bi rekao da njega pare nebi promenile...bi sigurno.Ja znam jednu osobu koja je kod nas dolazila biciklom iz sela i jela pasulj kod nas i koricu hleba,i uvek je bila dobro dosla,e kada se obogatla vise nikada nije dosla kod nas i jos nas gleda sa visine.A mislila sam da se nece promeniti zbog novca ali jeste...Naj lepsa je zlatna sredina.da nisi ni zeljan a ni proklet!

mombg -> RE: Šta za vas predstavlja luksuz? (21.2.2012 14:31:15)

IZVORNA PORUKA: MicinaMama

mombg slazem se sa tobom,skromnost je vrlina...Istina je da nije lepo kada se i nema jer danas jelo,zdravlje ma celi zivot zavisi od para...ali ne treba se zaboraviti da su pare djavolji posao i vise para menja osobu,zabluda je ko bi rekao da njega pare nebi promenile...bi sigurno.Ja znam jednu osobu koja je kod nas dolazila biciklom iz sela i jela pasulj kod nas i koricu hleba,i uvek je bila dobro dosla,e kada se obogatla vise nikada nije dosla kod nas i jos nas gleda sa visine.A mislila sam da se nece promeniti zbog novca ali jeste...Naj lepsa je zlatna sredina.da nisi ni zeljan a ni proklet!

Evo mene nisu pare promenile [sm=smiley1.gif] Zivela sam isto, samo s vise nervoze, a i dalje imam iste troskove.

Olga75 -> RE: Šta za vas predstavlja luksuz? (21.2.2012 14:31:17)

deder kazi mi kako se ta osoba sa biciklom obogatila i casna rec necu se promeniti [sm=smiley24.gif]
danas je majku mu luksuz ici kod frizera svaki mesec , nekim je luksuz racunar a neki ne placaju struju tako da je njima verovatno to luksuz[sm=smiley24.gif]

maca821 -> RE: Šta za vas predstavlja luksuz? (21.2.2012 14:33:57)

Olga slažem se u potpunosti, kod nas sve postaje luksuz.

MicinaMama -> RE: Šta za vas predstavlja luksuz? (21.2.2012 14:37:12)

Pa igrao je fudbal....bio je dobar igrac i onda ga je kupio klub iz druge drzave....mombg bas si ti to bogatasica sada?[sm=smiley36.gif]

mombg -> RE: Šta za vas predstavlja luksuz? (21.2.2012 15:11:32)

Pa igrao je fudbal....bio je dobar igrac i onda ga je kupio klub iz druge drzave....mombg bas si ti to bogatasica sada?[sm=smiley36.gif]

Recimo da imam dovoljno za sve sto mi padne na pamet sem kupovine onog hotela sa sedam zvezdica u Dubajiu [sm=jezicek.gif]salim se, stvarno zivim pristojno, al stekam, znam i kako je nemati. A kompleksi su cudo...umesto da ljudi steknu 300e oni kupe mobilni....pa kukaju preko zice valjda il bez zice [sm=smiley36.gif]

Olga75 -> RE: Šta za vas predstavlja luksuz? (21.2.2012 15:14:40)

Pa igrao je fudbal....bio je dobar igrac i onda ga je kupio klub iz druge drzave.

e pa ondaKsam se ja jaaako lose udala
eto gledala sta ima u glavi ( bem ti diplomu , mos mislit diplomirani arheolog) a ne u nogama [sm=smiley24.gif]

MicinaMama -> RE: Šta za vas predstavlja luksuz? (21.2.2012 15:16:43)

hahaha....mozda smo i mi trebale treniratifudbal [sm=smiley36.gif]

mombg -> RE: Šta za vas predstavlja luksuz? (21.2.2012 15:17:29)

IZVORNA PORUKA: Olga RR

Pa igrao je fudbal....bio je dobar igrac i onda ga je kupio klub iz druge drzave.

e pa ondaKsam se ja jaaako lose udala
eto gledala sta ima u glavi ( bem ti diplomu , mos mislit diplomirani arheolog) a ne u nogama [sm=smiley24.gif]

Mozda sikne nafta u dvoristu, a opanak je opanak i sa i bez lakiranja;)

MicinaMama -> RE: Šta za vas predstavlja luksuz? (21.2.2012 15:20:23)

mombg super fraza!

Olga75 -> RE: Šta za vas predstavlja luksuz? (21.2.2012 15:20:23)

ma ovaj moj je buzdovan [sm=smiley23.gif]
da ne budem skroz ot
ja sam za njega luksuz [sm=smiley36.gif]

Brisani korisnik -> [Obrisana poruka] (21.2.2012 17:37:48)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]