bebać -> RE: Šta za vas predstavlja luksuz? (2.5.2011 10:35:15)
|
IZVORNA PORUKA: Dora "Meni je luksuz da ja npr imam veeeliku i praktičnu kuću na nekoj planini ili negde pored mora. Da imam svoj biznis koji donosi gomilu novca. Da mogu da odem u Burj Al Arab kad hoću i ostanem tamo mesec dana! Da imam svoju jahtu. Da imam kuću negde u Alpima i svoje privatno skijalište. A to šta ću da obučem i obujem je skroz nebitna stvar! Sa toliko para ićiću bre gola ako mi se hoće!"Modessty E, to i ja mislim!!! Meni je garderoba najmanje bitna kad govorimo o luxuzu. Čak su mi one najskuplje stvari previše šljokaste, šljašteće, satenske, seljačke... Ja volim putovanja, luxuz u smislu komfora, hotele sa puuuno *****, bazenom, plažom ispod terase...opušteno skijanje u prelepoj prirodi i najboljim stazama (Bled, Kranjska gora npr.), odmor od mesec dana, volim dooobre automobile :))) to najviše... eto, to je meni luxuz, a ujedno i cilj u životu ali kad me neko pita koj mi je cilj u životu, blam me da nabrajam ovo gore, pa kažem: kulturno i duhovno uzdizanje- xaxa! Dora da ja i ti nismo kakve sestre po luksuzu[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]...ovo podebljano je ista stvar kod mene,dobri i brzi bibi i putovanja sa punooooooooooooooo spa centara i kakvih barova [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|