kristinak -> RE: Spontani pobačaj (27.7.2010 10:31:35)
|
Cao Nova sam ovde i koliko vidim ima dosta slicnih slucajeva kao i ja. Imala sa 4 spontana pobacaja u ranim trudnocama, tacnije cim dodje do 10mm pre nego sto se cuju otkucaji srca ode.Radjena mi je jedna kiretaza. Radila sam torch-ok, kariotip i mm i ja-ok, trombofilije-ok, antitela-ok, genetske mutacije-nema, ogtt test-pokazao povisen secer(na dijeti sam vec 4 meseca) a prosek secera koji mi je uradjen posle 4 spontanog pokazao vrednosti manje od 6 (znaci nije ni to), hlamidija, mikroplazma, ureaplazma-negativna. Ali postoji jedna zackoljica mm niko nije trazio briseve na hlamidiju, mikroplazmu i ureaplazmu nego sam ja saznala za njegovo neverstvo od pre par meseci i kazem mu da je dr rekao da mora da ih uradi i gle cuda ima ureaplazmu veca od 100000. Kako mi je dr objasnio taj rezultat znaci da je dobio u skorije vreme tj moguce ove zime, sto znaci da su moguci uzrok poslednja 2 spontana to jer sam imala u februaru jedan i u julu jedan. Sada smo na terapiji antibioticima do mesec dana. Iskreno plasim se da ponovo ostanem u drugom stanju jer nisam bas sigurna posto su mi spomenuli da imam losu prokrvljenost materice i da se plod ne usadi dobro. U sustini rekli su i da pravim bebe i da se jedno mora zadrzati. Pozdravljam vas sve i svima zelim uspesnu [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/nosecka.gif[/image].
|
|
|
|