Mariii -> RE: Spontani pobačaj (11.1.2017 10:16:17)
|
Doktorka kaze da je u redu ANA.. bas cudno.. Mislim ,super je to , taman sam se razocarala da jos i to ne bude u redu ,ali jeste... HVala Bogu. zece nisam radila histero i laparoskopiju, cula sam da to rade zene koje imaju problem sa zacecem, a ja ostanem u drugom stanju i do 10 nedelje prestane srcence ..[sm=smiley13.gif] znaci ne mogu da iznesem trudnocu.. Iskreno se nadam da je trombofilija u pitanju ,jer to je resiv problem.. Maraj ja jedva cekam da se bocnem. Malo cudno zvuci ,ali kad znas da to radis za [sm=duda.gif] onda nista nije tesko ni bolno.. Ne mogu da ti opisem koliko zelim bebca , sad me je uhvatilo nesto , ne znam sta mi je. Trebam da se opustim i da se desi, ali ne moguuu. za tebe [sm=bravo.gif] jer si iznela trudnocu i jer si zena borac[sm=smiley32.gif] E,da , meni je dr rekla da pre trudnoce pijem aspirin,andol, st sam i pocela ,a da bockanje sledi tek kada ostanem trudna.. Vidim ti si se bockala i pre trudnoce? Inace ,imam pai 4g/5g ,i hematolog kaze to nije neka trombofilija, ali ce meni mija gin. cim ostanem trudna da uede frahi jer ne zelim da rizikujem vise..
|
|
|
|