eugenija -> Šta kada nemoguće dete od vaših prijatelja prevrne vaš stan naopačke? (22.4.2009 23:09:55)
|
Imam super prijatelje sa super klincem koji ima 4 godine.. ALI!!! Kada dođu, ja posle toga 5 dana sređujem stan, vraćam sve na svoje mesto, ribam, brišem, perem i lepim šta je slomljeno... Prošli put je razvalio tapacirung sa stolice za komp, išarao markerom sav moj krevet, otkinuo lajsnu od laminata, otkinuo ručicu od regala, sve banane ogulio (dva kilograma) i ostavio tako (ni jednu nije ni gricnuo) i sve iz kuhinje izvadio napolje, te se bacio na moj donji veš i razbacao mi sve gaćice i grudnjake gde je stigao... Mama i tata sede mirno, pričaju, piju kafu, tu i tamo kažu kratko : "Ne, ne!" i nastave sa pričom. On ih ne ferma ni za živu glavu... Tu i tamo ja napustim priču sa njima i posvetim se njemu, dam mu da crta, dam mu da se igra, ali on ne želi da crta po papiru, lepši mu je moj kauč... Onda pričam s njim da to nije u redu da se dira, da ja ne dam zbog toga i toga, ali može recimo da slaže kockice, ili da se igra sa nečim drugim, čak bi se i ja igrala s njim, samo da ne lomi ništa.. Ali on se sav namrgodi (inače se nikada ne smeje, sav je namrgođen i ozbiljan) i nastavi po svom. Treba da dođu da vide novi stan, ali ja sam sva u grču, jer ne znam šta će ovog puta polomiti[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
|
|
|
|