dunja RR -> RE: Šta spakovati za more? (26.8.2015 23:32:12)
|
Uzela sam uglavnom sve, još mi fali nešto za komarce, to ću videti sutra u DM. U apotekama uglavnom imaju velike narukvice, pa to ne mogu S, videću da nađem te nalepnice što Dija spominje. E da, apotekarka rekla da sirupe ne stavljam u frižider, da je mnogo bolje da stoje van. A od probiotika, rekoše nikako Forte, on nije preporučljiv za decu, ni za lečenje a posebno ne preventivno. Uzela sam probiokid imuno kesice (600din), mada to nije kažu klasičan probiotik, već i imuno preparat koji se daje 10 dana u kontinuitetu (5 dana ću ovde i 5 na moru), i uzela sam probiotik ivančić i sinovi za more (300 dinara), za ne daj bože, ako dobije proliv. Kaže mi apotekarka da je jedino taj za decu. Forte i ostali kaže prejaki. Samo prenosim šta mi rekla, a morala sam da slušam jer nije htela nikako da mi za dete forte. E da, ipak uzeh jedne kupaćke gaćke [sm=smiley1.gif] Mislila sam za S da ponesem neki mali bazenčić pa da tamo naduvamo i da se brčka na plaži, u hladu. Ali ne nađoh danas u Tempu, ne znam da li mi je to uopšte potrebno? On voli da pliva, verujem da će često biti u moru, a nosimo mu dva šlaufa, jedan bebeći baby swimmer i jedan sa nekim tigrom. Za plažu mu danas uzeh i neke kantice, lopatice, i kamion za pesak, evo uživa sada sa tim (da, da, još je budan [sm=smiley36.gif]).
|
|
|
|