RE: Šta spakovati za more? (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

Misha i Ljisha -> RE: Šta spakovati za more? (1.9.2014 6:32:46)

E ovako dugujem post sta sam sve ponela[sm=smiley36.gif]

Odeca: mm 5 majica, dvoje carapa, 4 sorca, dvoje bermuda, trenerka gornji i donji deo ako zahladi i gace, papuce i patike
ja 3 majice, dve kosulje, bermude, haljina, suknja, 3 kupaca,marama,trenerka, gace, 3 brusa, papuce i baletanke
D 10 bodica kratkih rukava, 3 bodica duhig rukava, dvoje helanki, 4 sorca, 7 pari carapa, 4 haljine, 3 para obuce, 4 kupaca, 1 portikla, 3 sesira

ponela sam peskire, 4 velika, dva mala i 3 peskira za D plus 10 tetra pelena

Nasa higijena, njena higijena, apoteka( hanzaplast, eferalgan, brufen, diklofen gel.uvek me ukoci u vratu kad promenim krevet, hidrogen, toplomer, fiziomer, nosko, kafetin-mm cesto ima glavobolje i mislim da je to to mada sad kad se setim i ta kesa sa apotekom je bila pozamasna)

kupili smo pop up zastitu od sunca tako da nismo nosili suncobran, ovo je stvarno zgodnije i bolje

ponela sam jos truleks krpu, dve sudne krpe, mer za pranje sudovam mer za ribanje kupatila i jos jednu krpu za ribanje kupatila, zicu za palacinke, zacine (so, biber, biber u zrnu, lovor, papriku, vegetu,), brasno psenicno i kukuruzno, griz, cokolino, petit keks za D, plazmu za nas, sok od visnje, sok od zove, krompir, luk, plavi patlidzan, tikvicu, sargarepe, persun, pastrnak, celer, 20 jaja, slanina, paprika rogam paprika babura, beli luk, paradajz, lubenica, dinja[sm=jezicek.gif] (prakticno sve iz baste sto sam imala), smrznuto meso (jedno pakovanje piletine, dva pakovanja teletine, i dva pakovanja svinjetine), smrznuti grasak, smrznuti kukuruz i smrznutu boraniju, tri konzerve tunjevine i jedna dimnjena skusa, tvrdi sir, pakovanje rose, pakovanje knjaza, 5 l mleka, nes kafa, crna kafa, secer, belo vino, dve brice, cokoladu najlepse zelje, smoki, stapice, ribice, flekice za supu i mislim da je to to

Ponela sam i dve kasike za D, pelene za noc, lap top, igracke za D (lopatica, grabljice, kantica, puzle, sveska, bojice i 5 knjiga, plus baby projector njen sa zvezdama-žezdama)

Iskreno hrane sam imala za armiju mogli smo ostati jos 5 dana[sm=jezicek.gif]. Odece ni pola nismo isprljali bili smo stalno u kupacim, ja u haljini i marami, mm u sorcevima (tri sorca je isprljao), D isto u haljinama i kupacim

Znaci bili smo fest natovareni ali smo se vracali light samo sa odecom, sve sam ostavila tamo od hrane sto nismo prozdrali, cak sam ostavila kupke od mene i mm jer sam ponela dve koje su bile pri kraju, ostavila sam i mer za sudove i za kupatilo, krpe i to je to, vratila sam grickalice jer ih nismo uopste pojeli[sm=jezicek.gif]

Kupovali smo hleb, voce, vodu, kolace, kupili smo jos neke namaze sirne i nutelu, masline, pivo i to je to.

Samo ne znam zasto nismo ostali malo duze[sm=jezicek.gif] mogli smo nista nismo skoro trosili[sm=jezicek.gif], mm mi je rekao da nisam normalna koliko sam hrane ponela. Kuvali smo na smenu on i ja.

Sporet je radio besprekorno kao i rerna tako da nismo imali problema.

Torbica -> RE: Šta spakovati za more? (1.9.2014 9:34:50)

Lele Ljisho! [sm=jezicek.gif]

bubulence -> RE: Šta spakovati za more? (1.9.2014 9:44:43)

ljiso zeno draga, svaka ti cast. meni je vrhunac kada ponesem 3 supe u kesici [sm=bravo.gif], ne bih se setila svega toga. koji vi auto imate kada si uspela sve to da strpas [sm=smiley36.gif] ?

Torbica -> RE: Šta spakovati za more? (1.9.2014 9:49:08)

Ljisha je legenda! [sm=bravo.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Šta spakovati za more? (1.9.2014 12:26:20)

IZVORNA PORUKA: bubulence

ljiso zeno draga, svaka ti cas_t. meni je vrhunac kada ponesem 3 supe u kesici [sm=bravo.gif], ne bih se set_ila svega toga. koji vi auto imate kada si uspela sve to da strpas [sm=smiley36.gif] ?

[sm=jezicek.gif] Mali autic fiat albea (nasa ALbela gura ko blesava heehehhe). E da nisam napisala da sam ponela i ulje[sm=jezicek.gif] i dunjina kolica.[sm=jezicek.gif] sto je totalni promasaj jer kolica nismo uopste koristili.

Sa mojom d ne vredi da idemo u restoran na rucak ili da kupimo giros npr ona to NECE i NECE da jede (naravno da smo mm i ja jedan dan kupili giros i ponudili je ali nema sanse, prosto ne vole dete tako nesto). Njoj pod obavezno moram da kuvam i gledam uvek da kuvam svaki dan pa sam tako i tamo.[sm=jezicek.gif] Stalo je sve al da imamo dvoje dece ne bi stali hahahaha

eh da da i dva jogurta imlekova smo poneli od 1l[sm=smiley36.gif]

Sanjalicaaa -> RE: Šta spakovati za more? (1.9.2014 17:08:55)

MILj au, svaka ti cast [sm=smiley36.gif] gde si kupila pop up? kako ti se cini? ima ga sad u merkatoru na akciji uz pika karicu. bas se premisljam da li da uzmem

Misha i Ljisha -> RE: Šta spakovati za more? (2.9.2014 5:40:38)

IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa

MILj au, svaka ti cast [sm=smiley36.gif] gde si kupila pop up? kako ti se cini? ima ga sad u merkatoru na akciji uz pika karicu. bas se premisljam da li da uzmem

Mi ga i kupili na akciji u Rodicu. Sad se razmisljamo dok je na akciji da uzmemo jos jedan. Iskreno sjajna stvar, zapakujes i nosis lepo kao torbu, lagano i prakticno, peskir se ne prlja toliko, detetu zabavno jer je kao kucica (evo i od kad smo kuci stalno je "razapet"). Ja se salim da ce to nama biti i pop up zastita od kise na salasu i od sunca i od svega[sm=jezicek.gif]

Dada81 -> RE: Šta spakovati za more? (4.9.2014 0:10:45)

Zimsku opremu [sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Šta spakovati za more? (4.9.2014 6:35:50)

IZVORNA PORUKA: Dada81

Zimsku opremu [sm=smiley36.gif]

to cu mozda naredne godine[sm=smiley36.gif]

Torbica -> RE: Šta spakovati za more? (4.9.2014 9:30:28)

[sm=jezicek.gif]

wivern -> RE: Šta spakovati za more? (22.4.2015 10:30:36)

Fenomenalno [sm=bravo.gif] sad cu sve da iscitam i napravim beleske, resih da pocnem da se spremam.

daca77 -> RE: Šta spakovati za more? (22.4.2015 11:40:11)

Wiv, a kad planiras da putujes?

daca77 -> RE: Šta spakovati za more? (22.4.2015 11:40:32)

Zeza rr[sm=zmeden.gif]

eca89 -> RE: Šta spakovati za more? (22.4.2015 11:45:27)

IZVORNA PORUKA: wivern

Fenomenalno [sm=bravo.gif] sad cu sve da iscitam i napravim beleske, resih da pocnem da se spremam.

Joj, wiv ženo zavidim ti [sm=smiley36.gif], more, more uh i ja bih rado[sm=jezicek.gif]!

wivern -> RE: Šta spakovati za more? (22.4.2015 11:45:35)

U junu mesecu, ako sve bude kako treba. Ocekujemo da kazu kad ce svekar da se operise, pa cemo onda znati tacno. Ali je definitvno pred sezona.

mama krava -> RE: Šta spakovati za more? (22.4.2015 14:42:59)

Jaooooo, ja sam baš počela da razmišljam o ovome...uplatili ssmo I sad me još ta muka čeka...Nemam pojma kako ćemo da se potrpamo, I još treba da nadjemo manja kolica...ili da kupimo neka polovna kišobran ili da pozajmimo!

wivern -> RE: Šta spakovati za more? (22.4.2015 15:20:24)

Mi cemo opet na budalu. MM hoce da vucemo velika kolica, jer su laka za guranje tj gaze sve pred sobom, a ja sam za kisobran. Nama auto jeste veliki ali necu da tovarim kao mazga.
Ove godine moram spisak da pravim, da nesto ne zaboravim za malisu [sm=smiley36.gif]

lesica -> RE: Šta spakovati za more? (8.7.2015 21:07:44)

Ja polako pravim spiskove.. i bolje da ne razmisljam jos uvek o ovome[sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Šta spakovati za more? (8.7.2015 21:31:38)

Hahah,mi kada smi isli na more sa A i S kada su bile bebe,svekriva se salila da se selimo [sm=smiley36.gif] Sada nosim mnogo manje jer smo vec naucili sta stvarno treba i retko kada nesto zaboravimo.

Jole84 -> RE: Šta spakovati za more? (11.8.2015 15:08:42)

Jaooo ovo me čeka za vikend [sm=smiley29.gif] Kad se samo pomislim na prenosivi krevetac i kolica, ne znam gde ostaje mesta za kofere, a mm pita hoćemo li da nosimo i hranilicu [sm=jezicek.gif]

Trcosava -> RE: Šta spakovati za more? (11.8.2015 15:28:07)

Jole ne znam koji auto imate, ali što kažeš samo ta dva - gde će koferi.

No mi srećom imamo stara Anina kolica, koja se baš skupe kao kišobran, pa ćemo njih. Prenosivi krevetac ispred zanjdih sedišta, odnonsno iza prednjih, Ani ispod nogu. Za mm, Anu i mene ne treba puno stvari. Jedino za Luku što moram nosim tonu pelena i portikli.
Nego jel zna neko jel imaju da se kupe portikle za jednokratnu upotrebu? EDIT: našla, ima. Samo da vidim cenu u DM-u. Ili zna neka?
Sad vidimda i Tosama ima, iskreno ne mogu se naperem portikli, a on samo pljuje. Jel vam se čini puno 10€ za 150 komada?

Inače nikakve spiskove ne pravim.

Jole84 -> RE: Šta spakovati za more? (11.8.2015 16:06:10)

Trćo znam da ima u Dm-u, ja sam uzimala i u Dexi-co, čini mi se da su oko 150,200 dinara, ali nisam sigurna da li mislimo na isto. To su one kao mušemica, samo opereš i ponovo koristiš. Jedino što nisu baš za ove vrućine praktične, da mu ne bude prevruće.
Imamo Megana, mada nismo dosad išli s njim na putovanje, a ni s Milom [sm=smiley36.gif] Nije mnogo veliki ovaj prenosivi kad se sklopi. A kolica imam neka kišobran, uska su ali nekako dugačka, možda jedino da ih stavim na suvozačevo mesto, a jedan kofer ispod njenog autosedišta.
Ja ću morati da pročitam ove spiskove, kao muva bez glave sam. Nego šta nosiš Luki što se tiče hrane, mleka?

Trcosava -> RE: Šta spakovati za more? (11.8.2015 16:40:28)

Jole mori, jednokratne - one što posle jela baciš u kantu. Ne mogu da nađem cenu u DM-u. Mislim da je oko 20 kom nekih 3€. Moramd a pogledam u subotu kad budem išla.

Što se tiče jela za Luku - kupovne kašice. Idemo u hotel, polupansion i nemam gde da mu pravim išta. On je na adaptiranom tako da nosim konzervu adaptiranom, kupim grejač vode i to je to. Ništa više. Jedina caka nam je što 21.8. dobija drugu dozu vakcine, ali kako nije imao nikakvu rekaciju prvi put, ne očekujem neku ni drugi put. Poneću paracetamol za svaki slučaj. Ništa drugo. Eventualno ću mu iznječiti neku bananu i breskvu. Mislim voćne kašice meni nisu problem, stra' me od slanihkako će da ih prihvati, jer to sam mu dala samo jednom kad je probavao muškatnu tikvu.

A ti sediš pozadi sa Milom??? Ja nikad nisam sedela pozadi ni sa Anom, sad tek nemam ni mesta [sm=smiley36.gif] I sve što je tako neki višak je išlo/ići će iza sedišta.

Ana RR -> RE: Šta spakovati za more? (11.8.2015 18:11:28)

Trco, a što mu ne kupiš onu gumenu portiklu koju samo opereš posle jela?

Trcosava -> RE: Šta spakovati za more? (11.8.2015 18:15:50)

Ma gde ću n plaži da je perem [sm=smiley36.gif]

Pa ostane neki deo, pa mi dolaze ose. Ovako završi i bacim i ćao [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>