RE: Šta spakovati za more? (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

ishler -> RE: Šta spakovati za more? (23.5.2012 17:37:04)

Hvala[sm=smiley1.gif]

Olga75 -> RE: Šta spakovati za more? (12.6.2012 18:33:36)

za manje od tri nedelje ja putujem a jos uvek nit sam spisak napravila nit sam sta kupila [sm=smiley3.gif]
onda , sta nosimo ove godine [sm=smiley36.gif]

maksmin -> RE: Šta spakovati za more? (12.6.2012 18:50:59)

I mi putujemo uskoro, 1.07, i nista spremili nismo. Ali dogovor je: papuce, kupaci, 3-4 haljinice, neka majca, za mm par sorceva i majci, peskiri, i mi smo spremni! Mada ja uvek tako planiram, a na kraju ispadne 2 kofera i torbe! [sm=smiley36.gif] ZENEEEE!

cani -> RE: Šta spakovati za more? (12.6.2012 19:00:26)

IZVORNA PORUKA: Vila Dobrila

IZVORNA PORUKA: ishler

Moram ovde postaviti pitanje,da li neko zna gde ima da se kupi slauf sa kao onim suncobrancicem?

Roda megamarket.

Ima i u Idei,onoj najvecoj,ali kosta oko 850 din,a u radnji Boy Toy, u toj istoj Idei,taj isti slauf sa suncobrancicem kosta 450,s tim da u toj radnji imate i popust od 10%,znaci kosta oko 400 sto je duplo jeftinije.

Shishica -> RE: Šta spakovati za more? (12.6.2012 20:39:32)

Mi za 22. dana krecemo, stikliramo sta smo kupili i ima jos.. aaa valjda ce biti sve dobro..

Nosimo gotova jela uglavnom agrozivova i iz slatke kuce.. culi smo da su odlicni, nisu kao ostala gotova jela sa onim svim istim mesom i zacinima, istim ukusom.. ovde je cisto meso i ima od pileceg mesa i tako..jedino sto su pakovanja od 300, a ne od 400.gr. no dobro.. i da, nemaju konzervanse i te dzidzabidze..

Olga75 -> RE: Šta spakovati za more? (12.6.2012 20:51:24)

ja na moru kuvam supu iz kesice i eventualno testo [sm=smiley36.gif]
prosle godine smo pravili i mekike i rostilj a gazdarica je spremala ribu i kojekakve brodete , pa onda par puta restorani i slus [sm=smiley36.gif]
da vucem hranu nikako
ja sam jos uvek kod apoteke , ko i svake godine [sm=smiley29.gif]

Shishica -> RE: Šta spakovati za more? (13.6.2012 10:46:43)

Pa gotove supice, jela i malo hrane za pticice ("kornfleksi"), a podrazumevaju se girosi, restoran mozda 2-3 puta (za vise nema para) i par konzervica, tamo idemo u prodavnicu za mlecne proizvode, voce, povrce i druge picaboce..

Anoniman -> RE: Šta spakovati za more? (13.6.2012 11:07:31)

Mi idemo u nedelju, manje više je sve kupljeno! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Sesilija 83 -> RE: Šta spakovati za more? (13.6.2012 14:44:55)

uhhh mm resio definitivno da vodimo K krajem avgusta u greece,samo da joj izvadimo ausvajs i odosmo pa da vidim sta da nosim i verujte nisam ziva za taj slucaj... verovatno cu biti gora od ciganke kad se natovati sa svim i svacim... idem da vidim sta se pise unazad

minavb -> RE: Šta spakovati za more? (13.6.2012 14:53:52)

Šta spakovati za more? One patuljke iz bajke što sve popakuju i srede dok ti spavaš.

Anoniman -> RE: Šta spakovati za more? (15.6.2012 11:45:53)

mina bas tako!

Mi krecemo za dve nedelje, moram da stavim na spisak da treba da napravim isti [sm=smiley1.gif]
Mi cemo nositi jedan deo klope, pogotovo povrce jer je od mojih iz basche [sm=smiley1.gif]

Mama 78 -> RE: Šta spakovati za more? (15.6.2012 11:56:48)

He,he baš sam o ovome razmišljala.I obuzela me blaga panika,ko me nagovori na ovu avanturu.A MM kulira,jao kako je njima lako što imaju nas:)jer da nosim malo bazence,jer ste kupale tako male bebe direktno u more?

tijatija -> RE: Šta spakovati za more? (15.6.2012 12:05:00)

Ja vam savetujem sto manje da pakujete, na svaki korak veliki diskonti i apoteke a cene su priblizne ako ne i iste kao i u SR. [sm=smiley1.gif]

tijatija -> RE: Šta spakovati za more? (15.6.2012 12:06:31)

IZVORNA PORUKA: Mama 78

,jer ste kupale tako male bebe direktno u more?

Mojsa se vec dva puta kupala u moru [sm=smiley1.gif]
Bas joj se fino ocistilakoza od osipa sto je imala koji je izbija od znoja [sm=smiley1.gif] Inace napunim mali bazencic pa se brcka

Olga75 -> RE: Šta spakovati za more? (15.6.2012 13:28:00)

konacno sam zavrsila spisak za apoteku [sm=smiley29.gif]
u stvari reviziju mi je napravila Ana a otisla sam da je pitam za vakcinu protiv varicele[sm=smiley36.gif]
sad sam kod zvercicine odece [sm=smiley23.gif]

Anoniman -> RE: Šta spakovati za more? (15.6.2012 13:42:13)

Olgo ako mozes podeli spisak iz apateke [sm=smiley1.gif]

isidora88 -> RE: Šta spakovati za more? (15.6.2012 13:47:39)

ne znam da li mateji da nosim kasice,planirala sam da se hranimo po restoranima kao i uvek,ja u kuhinju ne ulazim na moru[sm=smiley4.gif]
cime ste vi hranili dete od godinu ipo,za rucak mi je lako ali ne znam sta za dorucak i veceru da mu dajem,da li da nosim pahuljice i tako to pa da mu tamo spremam kasicu,sta su vasa deca jela,inace mi smo na plazi ceo dan

tijatija -> RE: Šta spakovati za more? (15.6.2012 13:50:37)

Pa sve zavisi sta ti M jede, ako mu i dalje miksas hranu najbolje ti je resenje kasice a ako ne uvek mozes neku finu supicu da mu narucis u restoranu.

Olga75 -> RE: Šta spakovati za more? (15.6.2012 13:54:46)

mogu Zenetino (hihihi ) sto da ne mogu :
- fenistil - synopen
- brufen sirup
- operil sprej ( laksi za aplikovanje
- orosal
-linex
-pantenol
- jekoderm
-pavlovicka
-hidrogen , bivacin sprej , flasteri
- toplomer
-neki repelent ali ja nosim zanzu samo da promenim baterije
i to je to
ako je dete alergicno na nesto onda je tu jos : presing i aerius
etogac [sm=smiley1.gif]
kad je krenula da mi revidira spisa , sta ce ti ovo i ono
a onda je izvadila svoj i kaze : revidiraj ga a na spisku ista gomila sa malim razlikama [sm=smiley36.gif]

isidora88 -> RE: Šta spakovati za more? (15.6.2012 14:04:20)

IZVORNA PORUKA: tijatija

Pa sve zavisi sta ti M jede, ako mu i dalje miksas hranu najbolje ti je resenje kasice a ako ne uvek mozes neku finu supicu da mu narucis u restoranu.

nije mi problem za rucak,tu bi jeo supice,corbe i nesto od mesa,problem mi je dorucak i vecera,ima puno zuba pa moze sve da zvace al nemam ideju sta da mu dajem za te obroke

Olga75 -> RE: Šta spakovati za more? (15.6.2012 14:06:31)

najbolje da mu dajes ono sto jede i kod kuce

red3lilu -> RE: Šta spakovati za more? (15.6.2012 14:08:19)

Olga ne zaboravi uputilo za navodilo, sve te lekiće treba znati i za čega su[sm=smiley36.gif]

Kapica za glavu, mišići za ruke i gumene klompice za šljunkovitu plažu... Sve ostalo je proizvoljno [sm=smiley1.gif]

P.S. Ne sećam se kad smo se najeli toliko voća ko na moru [sm=smiley1.gif]

tijatija -> RE: Šta spakovati za more? (15.6.2012 14:09:23)

Neznam kako ga hranis, ali ja sam u tom uzrastu davala sve da jede, mada sve je to individualno... Ako ces privatni sm. keks u mleko, palentu, kifla jogurt , kajmak hleb ,moji su bas voleli te mlecne proizvode sa hlebom ili kiflom s obzirom da je toplo mislim da ce mu to bas prijati[sm=smiley1.gif]

Olga75 -> RE: Šta spakovati za more? (15.6.2012 14:32:31)

jos su nam klometol i enterofuril u raspravi
za to je predvidjena treca konsultacija [sm=smiley36.gif]

minavb -> RE: Šta spakovati za more? (15.6.2012 14:37:25)

IZVORNA PORUKA: isidora88

ne znam da li mateji da nosim kasice,planirala sam da se hranimo po restoranima kao i uvek,ja u kuhinju ne ulazim na moru[sm=smiley4.gif]
cime ste vi hranili dete od godinu ipo,za rucak mi je lako ali ne znam sta za dorucak i veceru da mu dajem,da li da nosim pahuljice i tako to pa da mu tamo spremam kasicu,sta su vasa deca jela,inace mi smo na plazi ceo dan

Ja sam nosila pahuljice i good night hipp kašice. Ovaj put ima da jede sve što ima u restoranu.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>