RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba

Poruka

Shishica -> RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? (18.5.2012 14:13:06)

Da, tamo smo bili sami 2009-te, preko puta Krfa, prelepo mesto..
Ovaj put imamo onaj kofer za auto - kao camac :) pa valjda se necemo guzvati u kolima..

branki* -> RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? (18.5.2012 14:16:08)

ja imam tremu kao da cu na mesec da ga vodim,a ne 10 dana u grcku[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? (18.5.2012 14:18:20)

Ma branki, biće vam super. Voda je u Grčkoj topla.
Gde idete?

Shishica -> RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? (18.5.2012 14:19:26)

Ovako je to izgledalo prosle godine na povratku s mora i posle svracanja u Jumbo

[img]http://www4.slikomat.com/11/0518/qzi-IMG-35.jpg[/img]

I jos zamislite hrpu ispod mojih nogu, oko mene i napred na sedistu i guralica auto koji smo dobili od gazde gde smo odseli, neki stari auto guralica.. iza moje glave..

branki* -> RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? (18.5.2012 14:22:25)

ha,ha,shish,bas ste se ususkali[sm=smiley1.gif]
tash,najverovatnije hanioti sredinom avgusta,ali nije definitivno.

MicinaMama -> RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? (18.5.2012 14:23:09)

Uh da bar mogu da odem na more bilo gde nebih se ni opterecavala oko toga sta sve trebam da nosim hehehe...zna se odecica,pelene,flasica,jelo i sokic za put i gotovo...ako sta zafali kupis tamo i gotovo.Ja necu moci zbog trudnoce da putujem a nisam isla na more 4 godine

gagana83 -> RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? (18.5.2012 14:25:27)

IZVORNA PORUKA: Shishica

Da, tamo smo bili sami 2009-te, preko puta Krfa, prelepo mesto..
Ovaj put imamo onaj kofer za auto - kao camac :) pa valjda se necemo guzvati u kolima..

Parga, divno [sm=smiley27.gif] Prelepo mestasce, mi smo prosle godine isli tamo.
Mi smo se prosle godine jedva spakovali iako smo imali taj kofer sto ide na krov a auto nam je prilicno komforan. Kako li se pakuju zene sa vise dece, to mi samo nije jasno.

Shishica -> RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? (18.5.2012 14:29:53)

Ne znam Gaga, ja bas ne preterujem sa stvarima, uvek samo osnovno.. prosle godine sam bas napisala sta je bio visak i sta ubuduce treba, ali ne znam gde mi je to sto sam pisala...

Parga je moje [sm=smiley27.gif] i jedva cekam da je vidim, ovaj put i malo okolo.. samo da nam Ema ne bude haos kao i uvek pa da mi presedne..

Kolica za nju ne nosimo jer se ne voza vec dugo u kolicima, a i tamo bas ne znam kako bi upravljala njima..

gagana83 -> RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? (18.5.2012 14:35:35)

I ne trebaju ti za Pargu kolica. Je l u istu vilu idete?

peca -> RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? (18.5.2012 15:01:42)

Spakovati kesh, sve ostalo se moze kupiti [sm=smiley36.gif]

Shishica -> RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? (18.5.2012 15:03:53)

Ako se ima, to je najbolja varijanta..[sm=smiley1.gif]

peca -> RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? (18.5.2012 15:04:52)

Poneses samo novcanik, kako bi to bilo dobro [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? (18.5.2012 15:28:02)

IZVORNA PORUKA: IVA 11

[image]http://www4.slikomat.com/11/0628/i2-d06211.jpg[/image]

Da li je neko video ovo negde u NS i gde? Meni je ovo MUST HAVE! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

mamicak -> RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? (18.5.2012 20:00:17)

ja jedva cekam more i ne opterecujem se mnogo sta moram poneti. sta zaboravim, kupim tamo.:D Prosle godine sam presla 1500 km da bih stigla do mora i to u osmom mesecu trudnoce......Svi mi govorili da sam luda, a meni ustvari bilo super............cak sam i vozila:D, jer mi je bilo dosadno svo vreme samo sedeti kraj muza.......

IVA 11 -> RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? (18.5.2012 22:10:46)

Tash, ako ga ne nadjes ja cu ti kupiti i poslati. [sm=smiley1.gif]

mama kukunka -> RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? (18.5.2012 22:18:49)

Tash, ja sam ovo imala jos 2004 kad sam sa J prvi put isla na more..i naravno, ne znam kome sam ga dala, bilo je chicco-vo
Iva 11, koliko kosta ta kadica u podgorici, da ne vucem i ne kupujem ovde, nego da kazem sestri da mi kupi ttu

Anoniman -> RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? (19.5.2012 7:48:53)

IVA jel Chiccovo?

Sesilija 83 -> RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? (19.5.2012 8:57:36)

Ove godine nista[sm=smiley13.gif]
Zbog mm posla nema sanse da se osolimo ni na sedam dana... a plan je bio da vodimo gospodjicu ....ali nema veze neko na moru a neko u lavoru[sm=smiley36.gif]

IVA 11 -> RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? (19.5.2012 9:37:38)

Nije Chicco, neka je marka neznamnija [sm=smiley1.gif] Bacila sam kutiju kod njega pa ne znam, ali ovdje se prodavao u Rocky Pistolato trzni centar sa najvise opreme za more, i prosle godine je kostao oko 7 eura. [sm=smiley1.gif]

viking -> RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? (19.5.2012 11:38:30)

Jeste, to je za ujede, odlična ali odlična stvar!

IZVORNA PORUKA: Tash
Ne nosim hiperhama, to je za ujede? Nosim Fenistil.

Vila Dobrila -> RE: Šta spakovati za more? (20.5.2012 23:56:52)

Planiram da vodim dete na selo, seoski turizam, ali pravi, ne Kopaonik i Zlatibor fensi varijanta već Bosna, planina i nepoznati predeli. Šta bi trebalo da ponesem, osim uobičajene apoteke? Stalno mi se vrti po glavi trip o zmijama, krpeljima, ujedima pčela i udaljenosti grada pa jedan lek ili medicinsko sredstvo više nije na odmet. Na šta obratiti pažnju?

ishler -> RE: Šta spakovati za more? (21.5.2012 10:48:31)

Moram ovde postaviti pitanje,da li neko zna gde ima da se kupi slauf sa kao onim suncobrancicem?

Anoniman -> RE: Šta spakovati za more (saveti i iskustva)? (23.5.2012 9:22:32)

IZVORNA PORUKA: Tash

Spisak je za sada:
- ProbioKid Immuno, Bio Gaia kapi, Probiotik - meni
- Orosal za decu
- Panklav i Sinacilin sirup, Hemomycin meni
- Melop, i kreme za sunčanje
- Synopen - za alergiju na sunce
- Aerius sirup (za alergiju)
- Brufen i Efferalgan sirup, toplomer, brufen - meni
- Olynth spray za nos za decu, Physiomer, pumpica za nos
- papirne i vlažne maramice
- četkice i pasta za zube
- autan, narukvice, zujalice, mrežica za komarce
- manikir
- češljevi, četke
- štapići za uši
- kupke, kreme (Mustela), meni Nivea
- pelene
- Sebamed za ojed
- Pantenol
- Fenistil
- Deterdžent za sudove, sunđer, kuh.krpe
- Allernova, flašice, hrana (dugačko, pa ne detaljišem user posted image )
- kolut, mišići
- ulošci - meni [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley29.gif[/image]
- meni: Symbicort, pressing (alergija, astma), Yasmin antibebi

- hanzaplast

viking -> RE: Šta spakovati za more? (23.5.2012 10:16:53)

Ja sam baš htela da kažem to za krpelje i zmije, ali eto, preduhitrila si me. Ako ćete biti stvarno daleko od civilizacije, nosi sve što imaš tj. sve što ti padne na pamet :)  A možda da odeš u apoteku i lepo kažeš gde ideš, pa da ti oni preporuče?

IZVORNA PORUKA: Vila Dobrila

Planiram da vodim dete na selo, seoski turizam, ali pravi, ne Kopaonik i Zlatibor fensi varijanta već Bosna, planina i nepoznati predeli. Šta bi trebalo da ponesem, osim uobičajene apoteke? Stalno mi se vrti po glavi trip o zmijama, krpeljima, ujedima pčela i udaljenosti grada pa jedan lek ili medicinsko sredstvo više nije na odmet. Na šta obratiti pažnju?

Vila Dobrila -> RE: Šta spakovati za more? (23.5.2012 15:10:20)

IZVORNA PORUKA: ishler

Moram ovde postaviti pitanje,da li neko zna gde ima da se kupi slauf sa kao onim suncobrancicem?

Roda megamarket.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>