Anoniman -> RE: U kom smislu ringeraja pozitivno utiče na vas? (14.11.2010 18:38:42)
|
Evo , ovde želim da se raspišem ... [sm=smiley1.gif] Na RR sam "zalutala" negde u martu , kada je moj test za trudnoću prepoznao [sm=rozacrtici.gif] . Ma koliko me ta vest obradovala . kao i svaka buduća mama - bila sam malo i uplašena , i nesigurna , ma , u blagom šoku ,eto . Tražila sam po netu neke informacije o trudnoći , i za svaki mogući pojam koji bih ukucala u pretraživač - dobijala sam Ringeraju kao izvor odgovora . Registrovala sam se . Čituckala , postepeno kapirajući kako šta funkcioniše , gde je koja tema i slično . Sećam se da me je prva pozdravila Bebablue [sm=smiley1.gif] . Posle nje , sve članice su se neverovatnom brzinom priključile pozdravima , podršci , ma ne znam , bila sam jako , jako prijatno iznenađena . Naravno , kako nisam odmah znala baš sve o pretrazi tema - uvek sam zapitkivala , ponekad i brljala , ali se sećam da je UVEK neko bio tu da me preusmeri , da me posavetuje , odgovori na pitanje , i ponekad , samo da me sasluša ako mi je teško , a naravno , bilo je i takvih momenata . Ni jednog momenta me niko nikada nije povredio , omalovažio ili slično , naprotiv . Posmatrala sam kako se stare članice odnose prema novima , učila od njih , pa sam samim tim i ja vremenom bila u prednosti da nekoj novoj budućoj mami pomognem , da posavetujem , ili da bar saslušam , kao što su mene slušale . U svakom pogledu - forum kao forum je , maksimalno pozitivno uticao na mene . Postala sam hrabrija , opuštenija , nasmejanija , i uz pomoć dragih žena - mnogo sigurnija u isčekivanju mog malog pilenceta . Svaka od nas , naravno , ima podršku porodice , prijatelja , ali je podrška koju sam dobila na RR za mene zaista bila neprocenjiva . Hvala vam , cure . [sm=smiley27.gif] I da ... Pucajte , ja OPET pišem post [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|