dunja RR -> RE: U kom smislu ringeraja pozitivno utiče na vas? (3.7.2010 15:34:45)
|
IZVORNA PORUKA: smeško Ne znam sta da kazem. Prvi put sam se uclanila na neki forum. Privuklo me je vase opusteno caskanje i, kad treba, srcana podrska svakoj devojci sa problemom. Kamo srece da sam vas otkrila pre nesto vise od dve godine, kada sam izgubila prvu bebu. Verujem da bih sve to lakse prebrodila. Ovo je redak slucaj da ja o sponatnom, uopste, zelim da pricam/pisem. Kao sto ni za moju sadasnju trudnocu zna ogranicen broj ljudi (nasi roditelji i moj i njegov brat), osim vas. Znam da nisam deo vaseg drustva, da se vi znate vec izvesno vreme. Da nemate pojma ni ko sam ja. Ali, nadam se, da cete se jednom i sa mnom tako opusteno saliti i komentarisati zivotne situacije. Jer, sita sam namcora i zlobnih ljudi, licemera, foliranata i ostalih mediokriteta. Svih koji ne razlikuju sadrzaj od forme. Vidim da ste vi potpuno drugacije i valjda je to ono sto me je i privuklo ovom forumu. Hvala vam, u svakom slucaju, sto mi ulepsavate ove dane kada moram da mirujem. Draga naravno da si deo našeg društva, ....svi smo mi ovde bile jednom nove, ali nove nove [sm=smiley36.gif] dolaze svaki dan, tako da se brzo postaje "stara" forumašica, a nove su uvek dobrodošle. Svi smo mi ovde sa istom namerom i ciljem, tako da ...uživaj[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|