dunja RR -> RE: Nepravilan hod, ravna stopala (18.4.2019 15:58:30)
|
Draga, nama u porodilištu eto nisu videli, a ni pedijatrica nije rekla da je alarmantno. Kao ispraviće se, nije dala dijagnozu, a dala nam je te iste vežbice kao vama. Patronažna sestra kada sam je pitala za stopala, a pitala sam, rekla, ma sve je super, kao zbog širokog povoja drži tako nožice. Drugarica sa RR mi bila za vikend, gledla,gleda, ima dvoje dece inače, kaže ja ne vidim ovde ništa čudno. Ja vidim, ponekad stvarno izgleda ok, ali kada ih zakovrne ka unutra, vidi se. Ja sam pedijatrici na prvoj kontroli za bebu usput tražila uput za otopeda za starijeg sina, jer nam u maju pada kontrola (jer je nosio kao beba kaiševe), i nije mi dala, opet priča nema termina da dođem početkom maja. Za bebu nije ni spomenula da treba a eto i da sam znala da treba, ne bi mi dala termin, i ne bi smo odreagovali na vreme. Nakon kontrole sam slikala stopala i poslala dr Julki (dr koja odgovara na Ringerai) i ona mi je dala djagnozu odmah, tu koju na je Brdar i potvrdio. I rekla nam je da što pre odemo kod ortopeda jer kaže da je bitno da do kraja drugog meseca ortoped pogleda, ja pitala jel treba i kod fizijatra, ona kaže ne. Zbog svega toga smo i otišli privatno. Za gips ću vala da jurim da idemo u Tiršovu. Dr Brdar je dao drugačije vežbe, stiskaju se određene tačke stopala da bi se rotiralo ka spolja, ima nekoliko faza, jako boli.
|
|
|
|