BINCE -> RE: PENZIONERI... (26.11.2008 19:09:36)
|
Ma,standardno njihovo..jutros kada sam se vozila na posao cekala sam tranvaj pola sata a snijeg i hladno vani pravo..i docekala sam ga napokon,,i kada sam usla unutra jedva sam cekala da sjedem..samo sto sam sjela na slijedecoj stanici ulazi covjek srednjih godine nebi se ni reklo da bi bas penzioner,,i od toliko ljudi on je prisao meni i bukvalno me povukao za ruku i digao sa stolice i svasta mi nagovorio..kao... ti si mlada sjela, ustani da mi stari sjedemo.ja ostala bez rijeci,,i posto je bilo jutro nisam se htjela prepirati izasla sam i tranvaja da udjem u drugi..u drugi kada sam usla bilo jos gore..pun tranvaj penzionera zatvoreni prozori,,,a svi se najeli bijelog luka...UZASSSS...neznam,,nije mi jasno gdje oni po ovoj zimi idu ujutro u 8 sati..niko ne radi a penzije se ne djele...a pogotovo kad je ljeto 40 stepeni vani,,a oni zatvaraju prozore da im ne napuse..bas mi se desilo ljetos u tranvaju...VANI JE BIO PAKAO,A POGOTOVO U TRANVAJU..I JEDVA SAM CEKALA DA OTVORIM PROZOR DA UDJE ZRAKA...I NADJE SE PENZIONER KOJI UDJE U TRANVAJ..I OD PRVIH VRATA DO ZADNJIH POZATVARA PROZORE I NA SLIJEDECOJ STANICI IZADJE...KATASTROFA
|
|
|
|