dunja RR
|
Evo kratko da sumiram utiske, proverili smo se sjajno, odmorili se, nadisali vazduha, našetali, snega je bilo dosta, iako nije padao dok smo bili, ali je nakim čudom ostao od ranije. Sankali su se do mile volje, prva 4 dana, 5. dan je staza već bila ishabana, pa smo tada otišli do spomenika, a sutradan i na Tornik gondolom, zanimljiva je vožnja, deci se baš dopalo. Gore ima puno snega, i tamo smo se sankali dodatno. Vila Pina je odlična, prvih nekooliko dana smo bili na prvom spratu, dve sobe, lepo kupatilo, novo, sa tuškabinom. Sve čisto, svaki dan menjaju peškire, mada i nema potrebe. U kuhinji ono osnovno za spremiti nešto na brzinu. Interner slabiji, što u principu i nije bitno, meni je zbog posla trebao, ali sam se trudila da radim minimalno, i da odmaram. Posle smo se prebacili na 3. spreat, tu smo imali jednu sobu, veliku, sa kuhinjom, i veliko kupatilo sa đakuzi kadom, svima nam se više dopao ovaj apartman, iako je sve ukupno manji (35 kvadrata), a onaj na prvom je imao 45. U ovom drugom, odličan net. Osoblje jako ljubazno. U martu videh na FB da im je cena 25 eur dnevno, duplo jefitnije u odnosu na februar. Lokacija je najbolja moguća, sve je blizu, a opet ste ušuškani u šumu, utisak kvare nove zgrade okolo, stvarno nema smisla šta rade. U sred šume zgrada od 11. spratova. Ja skapirah da se mi uvek bolje provedemo na zimovanju, u odnosu na letovanje, više se odmorimo, i nekako je planina zdravija, ali baš zimi, kada je sneg, vazduh je tada najbolji. Deca nam se hvala Bogu nikad ne razbole, iako su po ceo dan na snegu, mokri. A leti uvek neke bolesti na odmoru.
< Poruku je uredio dunja RR -- 20.2.2022 14:11:49 >