dunja RR
|
Da slažem se sa Bubi. I ovo što je Bubi rekla za lokaciju, ja sam se baš vezala za deo oko crkve, zato što smo eto godinama išli u smeštaj pored crkve, u sklopu poslovne saradnje, i uvek je bilo savršeno, smeštaj, šuma okolo, blizina jezera, sankali se iznad jezera, blizu je Dino park, staza za spomenik, sve je nekako na tu stranu. Kao klinci, svake godine smo išli u Mupov hotel Narcis (odmah pored Palisada), jer je tata radio u policiji, i taj deo obožavam, ta parcela gde je Narcis je naskuplja lokacija na Zlatiboru, znam da se mnogi bore da uzmu tu šumu okolo, ako već nekom nije prodata u međuvremenu). U samom centru, a skroz izolovano od gužve., sve šuma okolo. Po meni, taj deo oko crkve. je mnogo mnogo lepši od druge strane (ka autobuskoj), a najlepši deo je taj deo iznad jezera, gde je ta vila Pina (nisam ni znala za nju, nego mi reklama non stop izlazi na FB). Ta viila je bukvalno u sred šume, na slikama izgleda fantazija, i mislim da je cena 50 eur, realna, kada uporedm sa drugim smeštajima koji imaju niže cene. Ali mi ipak sada više odgovara neka opcija sa hranom, kao ovo što je Von našla, pokušaću tako nešto da rezervišem. Na proleće idemo u Vip Casa Club, ne znam tačno gde se nalazi, tj. nisam bila ranije, ali na mapi vidim da je taj deo desno od jezera, koji ne poznajemo, ali ko zna, možda ga baš zavolimo. Uspomene čuda čine, meni sva mesta na koja idem sa decom budu divna, i zavolim ih. I sve razmišljam da promenimo, i odemo na Taru ili Divčivare, pa i Zlatar mi je u mislima, ali toliko volim Zlatibor, S me stalno pita kada ćemo, jer smo već 5 puta bili sa njim, M bila jednom kao beba, i to nam je poslednji put bio, pre 2 fodine, vodili smo tada i pokojnu svekrvu, to joj je bilo poslednje putovanje.
< Poruku je uredio dunja RR -- 22.1.2022 22:57:41 >