Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: 40 dana kod kuće ili šetnja? 26.9.2014 15:14:14
|
|
|
|
ivaMark
|
Mi smo izasli u dvoriste odmah prvog dana kada smo dosli kuci iz porodilista. Setamo uveliko, juce npr sat i po setnje, prespavao je (danas ima tri nedelje). Prva setnjica je bila sa nedelju dana mislim, malo ispred dvorista. Vozamo ga kolima, isli smo u kupovinu, park... Eto, najgori smo
|
|
RE: 40 dana kod kuće ili šetnja? 26.9.2014 15:17:32
|
|
|
|
Sanchy
|
IZVORNA PORUKA: ivaMark Mi smo izasli u dvoriste odmah prvog dana kada smo dosli kuci iz porodilista. Setamo uveliko, juce npr sat i po setnje, prespavao je (danas ima tri nedelje). Prva setnjica je bila sa nedelju dana mislim, malo ispred dvorista. Vozamo ga kolima, isli smo u kupovinu, park... Eto, najgori smo Tako i mi,nema potrebe da dete bude u kuci osim ako napolju nisu ekstremne vremenske prilike,u suprotnom svaki dan setnja uz povecavanje vremena provedenog napolju
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: 40 dana kod kuće ili šetnja? 26.9.2014 15:32:23
|
|
|
|
emicaa
|
Razumijem žene koje su imale težak porod pa ne mogu od bolova hodati,razumijem i kad je loše vrijeme pa ne izlaziš vani ali moja drugarica se porodila priće dva mjeseca,ona kao da se nije poradjala a još nije djete vodila u šetnju,njoj je mama rekla da je beba još premala za šetnje i tako mora biti.
|
|
RE: 40 dana kod kuće ili šetnja? 14.2.2015 22:51:33
|
|
|
|
wivern
|
Emice to je bas preterivanje, po meni. Mi smo krenuli polako, sa sedam dana na terasu 5 min, pa sutradan 10.. pa sa 15 dana u setnjicu. I meni je bio potreban vazduh, a kapiram da je i bebcu bio isto tako.
|
|
RE: 40 dana kod kuće ili šetnja? 14.2.2015 23:20:42
|
|
|
|
bubulence
|
mi smo sada 9. dana izasli na terasu samo 2-3 min, juce oko 5, danas jos koji vise... nadam se da cemo sledece nedelje ici u setnjice...
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?