Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 29.10.2017 7:20:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Meni stvarno smeta ovo pomeranje sata.
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 29.10.2017 7:42:24
|
|
|
|
Mala Elena
|
Zbuniste me, jel pomeren unazad ili unapred ? Sa 3 na 2 ili 3 na 4?
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 29.10.2017 7:49:17
|
|
|
|
Duškić
|
I meni..i smeta i nervira
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 29.10.2017 8:03:10
|
|
|
|
Mala Elena
|
Skontala sam, zezam se malo.. Meni je taj dan malo neobican ali od sutra je vec bolje.
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 29.10.2017 11:01:51
|
|
|
|
nata11
|
Potpuno mi je isto samo sto danas ranije spremam rucak
|
RE: Zimsko racunanje vremena 29.10.2017 15:59:18
|
|
|
|
dddaca
|
Evo, kod nas danas sve kasni. Kasnili su tata i cera na rucak, pa smo zakasnili i sa spavanjem, pa nije htela da se uspava i onda sam ja odustala. Jer celi dan uporedjujem sa starim vremenom. I rekoh, ako mi u 3.30 po novom zaspi, to je vec 4.30 po starom, sta ce mi nocas raditi? Jutros naravno budjenje u 7. Nadam se da cemo to polako uspeti da pomerimo
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 29.10.2017 16:53:58
|
|
|
|
mama Jo
|
Joj i ja se uvek zbunim kad se promeni sat... po novom je ovoliko znaci po starom toliko, ajde onda da spavamo tada... uvek mi treba par dana da se naviknem...
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 29.10.2017 16:59:59
|
|
|
|
Mala Elena
|
Moje se krenule uspavljivati isto kasnije danas, jedna zaspala.u 3, sad sam je budila da ne bi nocas pravile drustvo sovicama.
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 29.10.2017 18:01:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cele nedelje znam za pomeranje i jutros se pogubim
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 30.10.2017 7:44:44
|
|
|
|
emicaa
|
ja nisam imala pojma da se pomjera.Ustala sam u 8,dva puta se provrtila pi stanu kad ono pola 11.Bas sam se bila pogubila.Onda me mm prosvjetlio
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 30.10.2017 11:41:03
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Emi, zar ti se automatski ne pomera sat na mobilnom?
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 3.10.2018 6:11:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kad se pomera sat? Ja kad ustanem mrkli mrak mislom da je vreme 🤣🤣I da li ce uopste biti toga...nesto se pricalo da ce ukinuti to pomeranje.
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 3.10.2018 7:42:07
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Mislim da je poslednji vikend u oktobru.
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 3.10.2018 8:00:36
|
|
|
|
emicaa
|
Anck mislim da bi ovo trebalo zadnje pomjeranje.Prije par dana je pricao o tome,ali nisam sigurna dal sam ga dobro cula.
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 3.10.2018 8:25:51
|
|
|
|
bebilule
|
Ne zna se još za koje ćemo se računanje opredijeliti - zimsko ili ljetno. Zavisno od toga, sat ćemo pomjerati još dva ili tri puta.
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 3.10.2018 11:18:11
|
|
|
|
emicaa
|
E to sam cula da se jos nisu odlucili koje da zadrze.
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 5.10.2018 19:49:13
|
|
|
|
bikicaV
|
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 5.10.2018 22:02:11
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR E to sam cula da se jos nisu odlucili koje da zadrze. Nek se nadju na sredini
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 5.10.2018 22:26:57
|
|
|
|
emicaa
|
Ma nek rade sta hoce,samo da prestanu sa glupiranjem.Meni je strasna glupost to pomjeranje 🙄
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 27.10.2018 20:40:06
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Noćas pomeranje sata :)
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 27.10.2018 21:33:56
|
|
|
|
mama Jo
|
Sat vremena duzeg spavanja...
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 27.10.2018 21:59:40
|
|
|
|
Dora89
|
Osim ako imate bebu. Onda ništa. 😋😆
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 28.10.2018 2:54:09
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Dora89 Osim ako imate bebu. Onda ništa. 😋😆 Upravo to!
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 28.10.2018 5:13:33
|
|
|
|
jess021
|
Ne morate imati bebu, M ima 2 godine pa evo ne spavamo od 4h😆
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 28.10.2018 6:38:22
|
|
|
|
vonavoj
|
Jess,a kad legne😁
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?