Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 24.10.2015 17:50:19
|
|
|
|
Ana13
|
Da,veceras
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 24.10.2015 18:10:50
|
|
|
|
NadaR
|
Nije me toliko pogadjalo dok M nije krenuo u skolu. Dobro , spavace duze ali kad izadje u 16:50 bice mrak
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 24.10.2015 18:25:25
|
|
|
|
dijana1*
|
Nocas Branki. I mene asocira na zimu i hladno vreme. I zatvorenost u kuci
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 26.10.2016 6:51:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kad se pomera sat? Jaaoo ne mogu da verujem da je to bilo juce [m=zmeden.gif] Pa ja vidim nesto.mi mracno ujutru..svasta..svi nam ae satovi automatski vracaju pa nisam niprimetila.
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 26.10.2016 6:54:12 >
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 26.10.2016 8:28:15
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Bilo prekjuče?! A kako mi se zidni sat sam pomerio?? Anck, jesi li sigurna? Pa, ne može ponedeljkom, menja se subota na nedelju.
< Poruku je uredio IvanaSK RR -- 26.10.2016 8:30:42 >
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 26.10.2016 8:33:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jooj ja sam prvo napisala kad..jel za vikend pa me zbunio post iznad....plaavusa. I ja kazem mm da je to uvek vikendom. Mozda sad za vikend
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 26.10.2016 8:39:21
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
To je bilo prosle godine. Sad sam gledala na netu, za vikend je.
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 26.10.2016 8:43:26
|
|
|
|
mali_mis
|
Jel onda spavamo krace ili duze?
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 26.10.2016 8:43:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pfff pa da..tako ti je to kad ne ispavana citam
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 26.10.2016 8:52:36
|
|
|
|
isidora88
|
i ja mislila da je bilo za vikend pomeranje sata, jos sam juce u cudu pricala mm kako su nam svi satovi pametni i sami se pomerili i onda mi je rekao da to uvek bude poslednja subota na nedelju u mesecu.
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 26.10.2016 8:54:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Mene muz jutros istripovao kako je mracno napolju od jednom da tako nije bilo ovih dana...pogubila sam se.
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 26.10.2016 10:39:46
|
|
|
|
isidora88
|
ja sam negde citala prosle nedelje da je za vikend pomeranje sata, ocigledno nisam pazljivo citala. a to pomeranje sata me urnise, nikako da se naviknem, i nikad ne znam jel ide unapred ili unazad sat
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 26.10.2016 10:43:24
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
30og je pomeranje sata. Nervira me to.
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 26.10.2016 10:46:22
|
|
|
|
Animsaj9
|
nema dosla zima , vec u 16 h ce biti mrak
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 26.10.2016 10:51:39
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja pamtim samo po tome što se uvek pomera posle naše slave (sv. Petka). Ne mili mi se uopšte, da li će ikada ukinuti to.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 26.10.2016 11:46:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ana secam se da to nije bilo od uvek, ne znam koje godine su to kod nas uveli bas te ispomera.
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 26.10.2016 11:58:38
|
|
|
|
isidora88
|
Dolazi Medvedev kod Putina i nervozno mu predlaze da ukinu vise ove vremenske zone, pita njega Putin; - Zasto ? - Pa ne snalazim se vise, odletim u drugi grad, zovem kuci a oni svi spavaju. Prosli put tebe probudim u 4 ujutru a mislio sam da je vece. Zovem Angelu Merkel da joj cestitam rodjendan, kaze bio juce. Predsedniku Kine cestitam Novu godinu, kaze da je sutra. - Ma dobro, sve su to pizdarije - govori mu putin - Ma kakve pizdarije, secas se kad se srusio onaj Poljski predsednicki avion? Ja zovem da im izjavim saucesce, kaze covek da avion jos nije ni poleteo.
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 26.10.2016 12:03:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 ja sam negde citala prosle nedelje da je za vikend pomeranje sata, ocigledno nisam pazljivo citala. a to pomeranje sata me urnise, nikako da se naviknem, i nikad ne znam jel ide unapred ili unazad sat Ide unazad. U 03h nocu se vraća sat na.02h.
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 26.10.2016 12:03:34
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 26.10.2016 12:06:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao Isi dobaaarrrrrr
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 26.10.2016 14:55:15
|
|
|
|
branki*
|
Isi A,je l sad u subotu pomeranje?
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 26.10.2016 15:56:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Daa, u subotu na nedelju.
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 29.10.2016 19:24:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Devojke veceras se pomera sat !
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 29.10.2016 19:38:58
|
|
|
|
mali_mis
|
Anck u koliko sati?
|
|
|
|
RE: Zimsko racunanje vremena 29.10.2016 19:51:36
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ma moze i sad...da ne zakasnis posle
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?