cici78 -> RE: Kome smete da ostavite dete? (30.10.2010 13:55:44)
|
Jao Iwana, potpuno te razumem, ja sam ama bas ista. Takva sam bila kad je imao 5 meseci i jos uvek se nisam promenila a sada ima 14 meseci. Nemam poverenja ni u koga, mislim da niko ne moze da ga pazi kao ja. Pre par dana sam otisla do NS-a, do fakulteta. Ostavila sam ga kod mame. Cim sam izasla iz Bg-a htela sam da je zovem, da pitam jel sve ok, da ga pazi kao oci u glavi, e budala...I jedva se suzdrzim do ulaza u NS. Znaci proslo je nekih sat vremena otkad sam ga ostavila. Mama mi se nije javljala na mob. Stala sam na sred puta, vec u sebi molim Boga da je sve ok, sapucem "Boze molim te, Boze molim te". vec mi je u glavi da je nesto strpao u usta, da se gusi...uhhh. Zovem 3-4 puta, zvoniiiii, nista. Pocinjem da placem. Mama se konacno javlja, naravno Matija je ok, igrao se sa telefonom, negde ga bacio, nije cula da zvoni. Ja psujem, derem se, spustam joj slusalicu. Na faxu sto pre sve zavrsim, i brzo nazad za Bg. I kome ja da ga ostavim kad pocnem da radim? Definitivno imam problem, ali sa samom sobom. Kreten
|
|
|
|