Anoniman -> RE: Kome smete da ostavite dete a kome NE? (1.9.2012 23:57:51)
|
Nevenu ostavljam svima osim mog svekra koji pije. Ko god je trezan i zainteresovan može da je čuva, ne se bunim. Ostavljala sam je i sa svojom sestrom od tetke koja ima 19 godina i živi u svom svetu i ne zna ništa o odgoju dece ali nije retard da ne može da prati najprostija uputstva. Prvi put sam je ostavila sa mojim roditeljima kad je imala 15 dana, ja morala na kontrolu a mm na posao. Sa 7 meseci je provela prvi put ceo vikend bez nas kod mojih roditelja. ostavili smo je u petak uveče sa namerom ako sve bude ok da je uzmemo u subotu ujutru, kad sam u subotu nazvala i čula je u pozadini da se kikoće i da je zadovoljna, otišli smo po nju tek u nedelju veče. Svi koji ostaju sa njom poštuju naše odluke u odgoju našeg deteta. Ono što nikako ne sme, ne sme i tačka. ostalo nema veze, ako i dobije nešto preko reda ili poremeti ritam nije smak sveta, zna se red kod kuće i uhvati brzo svoj ritam. Babe i dede i služe da pruže vanredna zadovoljstva. Kad je prvo jutro po izlasku iz porodilišta došla patronažna i pitala ko će da kupa dete mm je skočio ko zapeta puška. Ja nisam ni prisustvovala prvom kupanju. To je slika našeg odnosa. Oboje smo podjednako njeni roditelji, podjednako posvećeni, podjednako umešni i podjednako sposobni. Kad je sama sa njim ne moram ni o čemu da razmišljam jer znam da će on i da joj skuva i da je nahrani isve drugo isto kao ja ako ne i bolje. Takav je bio i moj otac pa ne znam za drugo, zato ne mogu da razumem očeve koji nisu zainteresovani ni majke koje ih drže po strani.
|
|
|
|