Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: maliska Ja nemam problem da dajem svoju bebu,sem jednoj osobi,mojoj snajki.Cudno mi se ponasa,skroz.Cupa mi je iz ruku i to tek sto je ja uzmem ili kad pocnem da joj pricam,ona je odmah zgrabi.Ne dodje da je vidi,nego da je uzme,kad spava nece ni da je pogleda,nije joj zanimljiva,samo se okrene i ode.I stalno mi salje decu da pitaju jel moze njihova mama da uzme bebu,par puta sam je cula kako deci kaze,idemo da uzmemo Tamaru,ne da vidimo nego da uzmemo,ko da je neka igracka.A sto je jos gore i sto me prestravljuje,ne da mi da uzmem svoje dete iz njenih ruku,nego moram da sacekam da mi ona da a i to izbegava koliko moze,pre je stavi na krevet nego meni u ruke.Kad krenem da je uzmem,ona, ili mi okrene ledja ili kaze neka ja cu da je ponesem,dodje mi da je sastavim sa zemljom.Jednom mi je to rekla ali sam joj ipak bez reci iscupala dete iz ruku.A kad su njena deca bila mala,jedva mi je davala da ih drzim a kamoli da joj uzmem i odnesem.Pocela sam da imam nocne more IZVORNA PORUKA: lanajelena Nadji nacin da joj skrenes paznju da to ne radi,stvarno je napadna ,nikad nisam volela da mi cackaju decu,uvek sam jedva cekala da mi ih vrate IZVORNA PORUKA: ribizla Ne volim da dam bebu nekom kome smrdi jako iz usta iz straha da je ne ljubi sa tim zaraznim usnama . Imam dvoje matorana iz kraja koji su takvi i uvek kazem `prehladjena je i nervozna , nemojte je sad ` Ostalima bez problema dajem da je gnjave IZVORNA PORUKA: maliska Pokusacu tj.moracu.Pocela sam da se zakljucavam kad sam sama sa detetom samo da je izbegnem.I moj muz ne voli kad je uzima,pa se ljuti na mene sto joj dajem,sta da radim,posle ce reci nedam im da vide dete,da sam posesivna majka itd.Znam da ce da se naduri kako god da joj stavim do znanja da to ne volim.Nek se duri ali mora to da postuje.
< Poruku je uredio Nada RR -- 16.9.2011 22:12:34 >
|