Nensi*
|
Ja ovo njegovo budjenje povezujem sa tim kad sam ga odbila od sise zbog povracanja,tad sam mu davala moje mleko na flasicu jer jedino tako nije povracao,i tad je sve pocelo,tada je poceo da se budi nocu,do tad je spavao od 22-7,8h u cugu,kako kad... Sad znam da to nisam trebala tako da uradim,tj ne tako naglo,trebala sam da mu dajem bar svaki drugi obrok na flasicu,da se postepeno navikava...Ali ja kad sam videla da ne povraca kad pije na flasicu,odmah sam pocela tako da mu dajem moje mleko,ne shvatajuci da ce to napraviti ovoliki problem... E onda je prestao da povraca skroz,pa sam pocela polako da ga vracam na sisu,i od tad nece da vidi flasicu,nece ni sok,ni vodu,ni caj,ma nista iz flasice,kao da zna,"prosli put si mi uzela sisu,e sad je ne dam",jedino pred spavanje pije Humanu bez problema jer nemam vise dovoljno mleka za ceo dan i noc...I sad se uspavljuje samo na sisi,ne moze niko drugi da ga uspava osim mene... Meni samo treba noc da se naspavam,nista drugo,ne planiram da prekidam sa dojenjem jos,ali samo kad bi prestao nocu da trazi da sisa,nije to ni sisanje,nije on gladan,nekad povuce dva-tri puta i spava sa sisom u ustima...
< Poruku je uredio nensi27 -- 16.1.2011 17:10:16 >