pepino
|
O onom sto smo mi ovih dana prosli bi se mogla otvoriti nova tema,ali ja nemam snage,kod mog muza nije bila upitanju upala pluca Kao sto sam vec pisala nalazi su mu svi bili ok,CT smo uradili napokon prosli ponedeljak i on je pokazao da on ima u predjelu grudnog kosa i na vratu vise limfnih cvorova,koji mogu biti nesto bezazleno,a u drugu ruku postoji i druga grupa koja je maligna-zlocudna,mozete misliti kada su mu saopstili da moze imati tumor,leukemiju Bili smo u soku,najbolja nam je opcija opet bila Sarkoidoza,jutros je operisan,izvadili su mu uzorak za biopsiju,ali Dr. nam je saopstio da je sve u najboljem redu,nije nista strasno,kada su ga ,,otvorili,, ti cvorici su se bili vec povukli,Dr. je jedva uzeo uzorak,tvrdi da je sve ok i da nije bilo potrebe da se salje na analizu,ali je to uradio za svaki slucaj,mozda ima pocetni oblik Sarkoidoze,vidjecemo,ali to nije strasno,lijecice terapijom,malo da mu se povuce kasalj... Porucila bi vam svima da se cuvate,redovno idite kod Dr. eto sta je nas nenadano snaslo od najobicnijeg kaslja,nikada se ne bi to nadali,ali bitno je da je sve ok,bar se nadamo
|