Queen Lady -> RE: Da li verujete u bapske priče? (26.1.2018 17:58:47)
|
IZVORNA PORUKA: Mariya Ne verujem u to da ne smeš ili da ne trebaš stvari kupovati pre porođaja. U prvoj trudnoći stvari sam počela da kupujem posle 26.nedelje i do porođaja sam pokupovala, spremila i opeglala sve ali baš sve, od posteljine, pelena, kreveca i odeće preko krema i sapuna do kolica. Pa poludela bih da dođem kući sa detetom i nešto mi zafali pa da moram to nešto da jurim, a još bih bila luđa da šaljem nekog da mi kupi nešto što mi nedostaje, pa da još kupi pogrešno ili ružno... Ja sam jednostavno takva. A pre mesec dana kupila sam 2 bodija, ma nisam mogla da odolim, a snimila sam i posteljinu i odećicu i sad samo čekam da saznam da li će biti seka ili bata, pa da krenem u kupovinu!! Ako je verovati ovome za prvo dete, sta bi onda trebalo svi da radimo kad treba da dodje drugo, trece dete, opet sve novo da se kupuje i da se izbaci sve (i krevetac i kolica....). Kao za prvo sve mora da se postuje, a za ostalu decu nema veze. Mene je najvise izludjivalo sa prvim kad sam bila trudna, da gde god da odem, i ako neko nesto iznese na sto, da MORAM DA UZMEM DA POJEDEM inace dete nece nista da jede. Evo sin ne bira, sve jede.... U drugoj trudnoci mislim da cu da [sm=zz_furious.gif] ako ponovo krenu sa istim glupostima.
|
|
|
|