Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 19.9.2011 12:12:13
|
|
|
|
zivka
|
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 19.9.2011 12:17:58
|
|
|
|
maslackic
|
Hehehhe, Jel neko ikada uspeo da se izbori sa takvom babom? Za mene je to cisto ne postovanje mog misljenja,jer ako ja smatram ne treba lukac onda ne treba ,ne znam sta ima iko da se mesa...
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 19.9.2011 12:20:06
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: cani Ja kad sam dosla kuci sa bebom ,spremili su povojnicu, znaci da na trpezi bude VINO – za dug život GROŽDJE,vinova loza-da se loza nastavi POGAčA- za veliku porodicu CRNI LUK- za zdravlje PILE (prase,jagnje)- za plodove rada (uspeh u radu) SO – za bogatstvo JABUKA – za ljubav ili da beba bude lepa i rumena CVET- za sreću ORAH -da bude čvrsta I meni je to bilo skroz simpatično. I meni je ovo skroz simpa
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 23.9.2011 8:48:08
|
|
|
|
*Alexx*
|
Jedan simpa tekst na ovu temu KLIK
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 23.9.2011 8:59:10
|
|
|
|
cani
|
"Kad povede dete u šetnju oseća se kao lovac na vampire a ne kao majka koja šeta bebu." Super tekstic.Tako i ja gledam na sve ove price,ne nerviram se,ne paranoišem i okrecem na zezanje.
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 23.9.2011 9:00:13
|
|
|
|
Anoniman
|
A joj Skoro sve su pokušali da primene i na nama Ali evo ja cele trudnoće kljukana ribom (zbog omega 3, D vitamina itd.), moje dete jede ribu od 8. meseca, a rekao "riba" tek pre mesec dana , noge mu ljubim od prvog dana do dana danas-prohodao je sa 9. meseci... A što se tih "periodičnih" žena tiče meni kuma nije htela doći u babine zbog toga??? Ja ni danas ne kontam tu vezu, pa ni u uroku!
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 23.9.2011 9:02:06
|
|
|
|
PoisonEve
|
Alexx, genijalno je! Odlican pocetak jutra!
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 24.9.2011 17:43:38
|
|
|
|
peca
|
Takve price uglavnom i ne slusam, a na meni nece biti primenjivane sigurno Generalno ne volim babske price, ne samo vezano za ove stvari nego uopste
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 24.9.2011 20:35:51
|
|
|
|
bea83
|
Jaooj imam dve nove da dodam obe su u vezi prvog bebinog pokreta koji mama oseti 1) koga pogledaš kad prvi put osetiš bebu na toga će beba ličiti (sreća pa mi je svekrva lepa žena, al gde baš u nju da gledam, mogla sam na primer sebe da pogledam u ogledalo ) 2) kog datuma osetiš bebu tog datuma ćeš se poroditi (videćemo ovo na delu, termin mi je 18.02 a bebu sam osetila 17.tog septembra )
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 3.10.2011 21:28:39
|
|
|
|
tijatija
|
U subotu pre svadbe podjem ja kod frizera na feniranje, kako mi je prala kosu komentarise kako mi je bas dosta porasla, a zena koja se u tom momentu fenirala odgovara umesto mene " kad se porodi skrati ce je " Ja je zacudjeno gledam (tacnije neverujem da je to rekla i odkud joj ta ideja da Cu uopste da je sisam) Pitam je " meni se obracate ?!?"ona meni " DA, zene u trudnoci se nesisaju" Ja :" to pravilo kod mene nevazi prosli put kad sam bila trudna imala sam kosu da struka i pre porordjaaja na paz sam se osisala" Ona meni" ZENO, SKRATILA SI DEDETU ZIVOT" a jaaaaaaaaa Ja :" Gospodjo, po vasem nebi trebala da se sisam pune 3 godine jer sam trudna non-stop Katastrofa , ostala sam bez teksta doslo mi je da je zadavim
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 4.10.2011 14:02:00
|
|
|
|
Inica
|
Joj, da li su ti ljudi svesni sta izgovaraju? Cuju li sebe? Mene bi bilo blam da tako mesto javno izjavim.. Svasta.. Ja skracujem krajeve vrlo cesto, isto sad i u trudnoci..
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 4.10.2011 14:06:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: tijatija Ona meni" ZENO, SKRATILA SI DEDETU ZIVOT" a jaaaaaaaaa Ja :" Gospodjo, po vasem nebi trebala da se sisam pune 3 godine jer sam trudna non-stop Katastrofa , ostala sam bez teksta doslo mi je da je zadavim zaboga! sta ljudi sebi dozvoljavaju!
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 4.10.2011 14:08:51
|
|
|
|
jelena038
|
sad cete da me ubijete, posto prva pljujem babske price, ali se ovome bas smejem. juce vadim betu, pozitivna. mama tri puta zove, kao luda, iz druge drzave, sve nesto izokol, k'ontam, kako oseti, da mi je samo znati, kad se nesto desava, ne cujemo se sedam dana, i onda odjednom sto puta zove. kazem ja na kraju, i dodam da nisam planirala da je sekiram dok ne bude nesto konacno, al kad je dosadna, a ona kaze: pa ni mi tebe nismo hteli da pitamo, al Miri (sestra) izasao cmicak
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 4.10.2011 14:11:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bea83 2) kog datuma osetiš bebu tog datuma ćeš se poroditi (videćemo ovo na delu, termin mi je 18.02 a bebu sam osetila 17.tog septembra ) Ja sam osetila pokrete 16. avgusta, porodila se 3. januara Doduše, Miša je požurio po računicama 19 dana, ALI.... Otekla sam tek nakon porođaja i to tačno negde oko 16. januara, tako da...... Možda je to zaista bio termin
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 11.10.2011 6:46:16
|
|
|
|
mejvis
|
Drage moje...Imam veliku dilemu. trudna sam 4. mesec i trebam na sahranu vrlo bliske i drage osobe. Svi oko mene ubeđuju me da trudnice nikako ne treba da idu na groblje.... Babska priča ili ne, kao i sve trudne žene, jako se plašim da nešto ne izbaksuziram. Da li ste čule za ovo verovanje i šta mi savetujete da radim???
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 11.10.2011 9:03:57
|
|
|
|
Snelle
|
Mejvis, ja na tvom mestu ne bih išla, ne zbog neke tamo babske priče, već zato što ti je ta osoba, kako kažeš, bila jako bliska i draga, pa će sama sahrana biti za tebe jako potresna, što ti u trudnoći svakako nije potrebno.
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 11.10.2011 9:07:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja u trudnoći nisam prišla groblju! Ali ja sam sujeverna Nažalost, imali smo nekoliko sahrana u tih devet meseci, i slala sam mm kao našeg izaslanika -mislim da razumeš šta hoću da kažem
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 11.10.2011 9:08:56
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Mejvis, ja na tvom mestu ne bih išla, ne zbog neke tamo babske priče, već zato što ti je ta osoba, kako kažeš, bila jako bliska i draga, pa će sama sahrana biti za tebe jako potresna, što ti u trudnoći svakako nije potrebno. Ja isto
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 11.10.2011 16:18:33
|
|
|
|
crazymama
|
mene mama ubedjuje (ili tesi) da cu roditi devojcicu, jer spontano drzim ruke na krstima kad god mogu :)
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 11.10.2011 17:36:55
|
|
|
|
mejvis
|
Hvala žene....neznam još uvek videću...
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 11.10.2011 17:40:46
|
|
|
|
dunja RR
|
Mejvis, žao mi je za smrt tebi bliske osobe a Snelle ti je lepo rekla. Draga nisam znala da si trudna, divnoo
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 11.10.2011 17:46:23
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: mejvis Drage moje...Imam veliku dilemu. trudna sam 4. mesec i trebam na sahranu vrlo bliske i drage osobe. Svi oko mene ubeđuju me da trudnice nikako ne treba da idu na groblje.... Babska priča ili ne, kao i sve trudne žene, jako se plašim da nešto ne izbaksuziram. Da li ste čule za ovo verovanje i šta mi savetujete da radim??? Slazem se sa Snelle. Mani groblje u trudnoci. Ne zbog baba i sujeverja, vec zbog tuge i stresa.
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 11.10.2011 17:49:44
|
|
|
|
bea83
|
Mejvis, ja u principu nisam sujeverna, u prošloj trudnoći sam bila na groblju jer mi je umrla kuma koju sam mnogo volela, nisam mogla da idem na sahranu, ali sam bila na sedmodnevnom pomenu. Trudnoća se nije lepo završila, ne zbog toga naravno ali ne bih to više ponovila. Suviše je to bola u ovom našem osetljivom stanju.
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 11.10.2011 19:22:07
|
|
|
|
mejvis
|
Jao, ne znam žene, tata je u pitanju, kako da ne idem...i još treba sat vremena ranije da stojim u kapeli Ne bi sebi oprostila da ne odem a opet ako bi se bebi nešto desilo ne bi sebi oprostila što sam bila
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 11.10.2011 19:33:46
|
|
|
|
Olga75
|
Mejvis , moje saucesce procenices pre sahrane da li treba da ides ili ne , osetices da li mozes ili ne
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
MindjuseDajanaVanjaKada je prikladno zenskoj bebi probusiti usiPre godinu dana (
50%)
Posle godinu dana (
50%)
Ukupan broj glasova: 111Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!