Iwana87 -> RE: Da li verujete u babske priče? (13.4.2011 17:15:11)
|
Meni je neshvatljivo da tako mladi ljudi neki nemaju pojma o zivotu.Jel imas net kuci?Imam.Pa sta radis na njemu?Igram igre,facebook i slicne stvari.Ladno mi zena 85 kaze pre par dana kako se poradjala,pa vristala na prve kontrakcije trazila carski,na napon otisla u wc,jbt bebu mogla da ugusi i slicne debilne stvari.Nego da ne idem sa teme.Nadam se da niko nije cuo za Sugrebe ili sugreve ne znam tacno kako se kaze.Vecu nebulozu nisam cula skoro.To ti je kuce koje grebe po zemlji,a koje to kuce ne grebe zemlju,pa ti tu prodjes i posle te sve cese,u prevodu ospes se?????I odes kod neke babe npr moja jetrva kod babe nasih m da joj prebaje[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Ili majka cije 3 godisnje dete kaslje cim legne i tako celu noc,ja sam se iskreno zabrinula i imam nameru da je pitam jel vodila dete zbog toga kod doktora,3 puta vec zaspi dok su kod nas ili mi kod njih i dede krklja covece,ajd' jednom bio bolestan,i imaju neku alergiju ali nemaju pojma na sta,i tako proverili na par namirnica i sad nikom nista posto na to nisu alergicni.
|
|
|
|