janajana -> RE: Da li verujete u babske priče? (14.3.2011 23:30:35)
|
IZVORNA PORUKA: Macaki evo ti draga informacija iz prve ruke. pre 2 dana sam pitala naseg svestenika koji je jedan super covek sta se o tome misli i ima li istine u tome. on mi je rekao da su to price iz naroda i da Crkva nikakve veze sa tim nema!! onda posto je video da sam ja zabrinuta pitao me je jel imas mamu, ja rekoh imam, pa kaze sta se brines, spremice ti ona sve sto je najlepse, nece nista da fali. ma ja rekoh ne brinem se da ce nesto da fali, svakako i necemo moci bas sve ranije da nabavimo, ali volim i sada da kupim ono osnovno, ne zelim odmah da razmsiljam kako ce nesto poci po zlu, ne daj Boze. posto verovatno necemo znati pol do kraja, necemo ni moci sve da kupimo i da hocemo. meni je najbitnije da namestimo sobu ranije: sredimo krevetac, kupimo dusek, napravimo komodu, kupimo podlogu za presvlacenje, pelene, kozmetiku . .to je ono sto mi je najneophodnije bio decak ili devojcica. posteljinicu i ogradicu cu otici da izaberem, pa posle neka oni samo kupe, jer se bojim da se ne zeznem oko boje, kao i jos neku garderobicu. a ja mogu da kupim ponesto neutralno belo, zuto. .. Hvala na odgovoru. Mada ja sam sve to znala tj znam, ali prosto nekim ljudima ne mozes objasniti pa ni mom dragom. Ali s obzirom da koliko ja racunam, nas stan nece biti zavrsen do mog porodjaja ja cu lepo da sredim sobu za bebu kod mojih. Sto je najgore sve osnovne stvari tj krevetac i sve propratno dobijamo od prijatelja koji je zvao i pitao kad moze da dotera, mm mu je rekao da ne donosi jer nevalja i ja jos vise izludela [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] tako da sam se sa kumom dogovorila da ih otera kod nje, jer ja zelim da vidim sta sve tu ima i sta treba nabaljati a sta ne. Stvarcice za bebanu jos nisam kupovala osim jednog bodica kojem nisam mogla da odolim, jer cekam bar jos jedan uz da vidim da li je i dalje upisulja [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|