Daca88 -> RE: Da li verujete u babske priče? (10.5.2010 11:59:51)
|
Ovako...mi smo planirali da sina krstimo zadnje nedelje u septembru,zato jer tada mi dolaze tata i brat koji inace rade u Hrvatskoj,i samo tada dolaze na par dana pa da iskoristimo dok smo svi na okupu da ne prodje bez njih. Planirali smo da nam kuma bude muzevljeva tetka,to je rodjena sestra mog svekra.Nismo joj saopstili jos namere,ali 100%prihvata tu nema dileme.Medjutim,dopisujem se neki dan sa jednom nazovi drugaricom,koja je iskopala moj broj od tog i tog,i nazvala me je jer je cula da sam trudna,i zamislite ponudila se da bude kuma detetu.Kao ona hoce da kumuje,i jako ce se uvrediti ako je ne ispostujemo[sm=hudicek1.gif].Meni je skroz nelogicno da kuma bude neko koga nisam videla sto godina,i neko sa kime sam u kontaktu samo preko sms i to retko.Ipak je kuma-kuma za ceo zivot,a ova ako i kumce bude vidjala toliko"često"kao i mene...ma...Ostala sam u shoku,u cudu i skroz iznenadjena nisam znala sta da joj kazem pa sam samo rekla da cemo jos razgovarati nekom drugom prilikom na tu temu.Kada sam prekinula razgovor,tamo su bili moji neki rodjaci koji su culi razgovor i kazu da nikako nije dobro da se odbije ponuda za kumovanje,kao ni poziv na kumovanje jer bla bla bla... A kako da ne odbijem,cudo bi bilo da prihvatim[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|