|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Debele bebe
18.10.2010 20:25:37   
Daca88
Alen rodjen sa 3050 gr,a porodilište napustili sa 2780 gr.
Prvi mesec je samo sisao i napredovao je 1550 gr i na prvoj kontroli imao 4600 gr.
Drugi mesec je sisao i bio dohranjivan,i na drugoj kontroli je imao 6500 gr.znači dobio još 1900 za malo jače od mesec dana.
Sada,sa 3 meseca je isljučivo na dohrani jer nemam mleka,i sada ima 7000 gr.Eto od isključivo dohrane je dobio samo 500gr za mesec dana,a dok je sisao,i sisao uz malo dohrane mnogo više.

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 26
11.11.2010 17:25:55   
upgrade011
Sto ne videh temu ranije...:)  Ne mogu prosto da opisem koliko me takvi tekstovi o debelim bebama nerviraju jer NIKO od njih se nije setio da napise konkretno sta se smatra debelom bebom nego samo nesto uopsteno pisu o masnim celijama i indeksima...bla...bla...bla. Samo sludjuju majke sa takvim tekstovima! Bar su mene sludeli user posted image  

Pedijatri su jos gori jer svako ima svoju tabelu i svoju pricu. U prevodu - nemaju ni oni (pojma!) jedinstveno misljenje o tome (niti o bilo cemu drugom).

(odgovor članu Daca88)
Direktna veza do poruke: 27
11.11.2010 18:58:14   
sneza24
Evo ovako ja nisam sisala uopšte i nisam bila debela moj brat je sisao i on je sa godinu dana bio debeo.Vrat mu se uopšte nije video kao da mu je glava na ramenina.Ali cim je prohodao više nije bio debeo niti je kasnije imao problema zbog viška kg.Sad ima 25 god i sasvim prosečno izgleda.
Svekrva nije dojila ni mm ni mog devera.Mm je bio mršav,ustvari neuhranjen a dever je bio onako malo bucmastiji ali ne bas debeo.

(odgovor članu upgrade011)
Direktna veza do poruke: 28
14.1.2011 20:18:19   
Mishica 77
KLIK

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 29
15.1.2011 0:01:43   
Snelle
Maaaaa.....sve što američki naučnici "otkriju" verujem im isto kao da je moja baba to otkrila. Elem, ja sam bila izrazito debela beba punih godinu dana. Moja mama kaže da mi se oči nisu videle koliko sam bila debela. Ceo život sam se borila sa manjkom kilograma! Ugojila sam se samo u trudnoći dosta i nakon porodjaja se vratila na staro. Dakle, pustite me više tih priča debela beba - debeo čovek!

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 30
15.1.2011 0:42:36   
liliana
IZVORNA PORUKA: Snelle

Maaaaa.....sve što američki naučnici "otkriju" verujem im isto kao da je moja baba to otkrila. Elem, ja sam bila izrazito debela beba punih godinu dana. Moja mama kaže da mi se oči nisu videle koliko sam bila debela. Ceo život sam se borila sa manjkom kilograma! Ugojila sam se samo u trudnoći dosta i nakon porodjaja se vratila na staro. Dakle, pustite me više tih priča debela beba - debeo čovek!

Upravo. Isti slučaj sa mnom!

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 31
15.1.2011 7:57:36   
Kvrkac
IZVORNA PORUKA: Pretty78

ja sam kao mala bila ooooogrooooooomna beba i izvukla sma se kad sam napunila 5 godina i bila mrsavica do trudnoce (a tada sam jela sto fakat nema veze sa genima vec sa kasikom) tako da se ne sekiram sto david sa nepunih 5 meseci ima 9.5kila

user posted image user posted image   iju pile malo  user posted image
nek je ziv i zdrav  user posted image

(odgovor članu Pretty78)
Direktna veza do poruke: 32
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Praktična i zdrava užina tokom aktivnih su...
Za više uživanja u prirodi i svežem vazduhu, važan faktor je i odabir zdravih i kvalitetnih alternativa u odnosu na hran...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here