pocahontas -> RE: Skokovi u razvoju beba (25.1.2014 23:50:02)
|
mozda da pokusas da mu preko dana das cesce da sisa... meni se mleko smanjilo kad je bebana imala 3 meseca, par dana je bila kenjkava pa sam pozvala babicu da dodje sa vagom da je izmerimo, merila je pre i posle sisanja i ustanovila da je malo posisala i da se mleko smanjilo, onda sam prionula na povecavanje kolicine mleka kroz hranu i pice (pogledaj u temi 'kako povecati kolicinu mleka', ima bas korisnih saveta) i davala joj preko dana da siki na dva sata, bezobzira da li trazi ili ne. nakon nedelju dana nam je opet dosla babica i izmerila je i rekla da ima vise mleka i da je sve ok. iz straha da mi se opet ne smanji mleko, ona je sve dok nismo poceli sa uvodjenjem cvrste kloope i zamenama podoja preko dana sisala na dva sata, bilo je iscrpljujuce, ali sam se bila zainatila da isteramo to dojenje kud puklo da puklo[sm=smiley1.gif] vec sa 7 meseci je sve dnevne podoje zamenila i sikila samo ujutru i uvece, od 11. meseca do 14.5 meseci je sikila samo ujutru. ako imas mogucnosti pozovi babicu ili pozajmi vagicu od nekog pa ga meri pre i posle sisanja, a ako ne, svakako poradi na kolicini mleka, ne moze da skodi, nemoj da te brine sto su ti grudi mekane, to je normalno, meni su posle mesec dana prestale da budu tvrde pre podoja. sreeeeecno[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|