zvezdi -> RE: Skokovi u razvoju beba (28.1.2013 15:49:08)
|
Mi danas imamo 18 dana i izgleda od nocas taj skok.Bar se nadam.Sve vreme se tripujem da nemam mleka,ali kad god stisnem ono ide.Najgore mi je sto ne znam kad posisa koliko je popila ali na kraju ne izmuzem bas ko zna koliko.Izmuzem samo nekih 40 ml iz obe dojke.Ona vuce i guta u par navrata po desetak velikih gutljaja a izmedju toga drema.Kad joj dam siku kao drogu da uzme,momentalno zaspi.I ne samo sto ne stizem nista da uradim po kuci,i nema red kad jede kad spava,nego bi ona od podoja do podoja tako spavala sa njom i cuckala po malo,pa ne stignem ni da se izmuzem posle svakog podoja.Ono sto me jos brine je da ona uopste ne popije mleko za to vreme,mislim koliko joj treba jer veci deo vremena prespava,a ja kad zavrsi izmuzem samo tricavih 40ml[sm=smiley13.gif] Malo smo joj davali dohranu ali tek svaki treci dan,i to samo jedan put i popije mozda 30ml ako i toliko,i to joj spremim nakon sisanja da budem sigurna da nije gladna.Medjutim danas je sisala do iznemoglosti.Toliko su me bolele bradavice a sise mekane,osecam da su prazne i na kraju sam joj dala dohranu.Popila je 60ml i posle manje od sat vremena jos 30ml.Sad spava konacno,ne mrda vec 3 sat,pusticu je koliko hoce da spava,ali meni ne stizu grudi da se napune za manje od 3 sata,uopste ne mogu da osetim ono trnjenje kad nadodje mleko.Ja imam uvek kad stisnem mleko,izlazi,ali mislim da nemam tu kolicinu odjednom.I iskreno mislim da je to sto nisam stizala da se izmuzavam pa se nije stvorila veca potraznja mleka.JEr ona je meni spavala vise nego jela na siki,i tako po sat vremena,pa cim je spustim odem jedem ili nesto oko starije cerke i dok sednem da se izmuzem ona se probudi posle sat vremena i opet uzme sisu,ali opet ne pije nego vise samo drzi i spava.
|
|
|
|