mihi -> RE: Ne želim više dece (1.3.2011 14:02:21)
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira IZVORNA PORUKA: magiNS Izmedju mene i brata je punih 5 godina razlike (on je stariji). Nikad nismo imali zajednicke teme ni zajednicke prijatelje ,a sem toga,potpuno smo razliciti karakterno. Zelim da izbegnem to,a u isto vreme zelim da budem super mama i spremna ,kao sto ti kazes, da se posvetim deci u potpunosti. Ne znam kako ... Pa dobro , ja ne vidim to kao nešto loše . Ni blizanci nemaju ista interesovanja i često su potpuno različitih karaktera [sm=smiley1.gif] . Niko nam ne garantuje da će i dvoje uzastopno rođene dece biti privrženo jedno drugom i stremiti istim ciljevima . Sve ti je to lutrija [sm=smiley1.gif] . Dakle - gledaj da tebi bude lakše , a ako su oni predodređeni da se vole i interesuju jedno za drugo , mogu biti rođeni sa razlikom od 5 minuta ili 15 godina - sve jedno je [sm=smiley1.gif] . U pravu si Buba između moje dece je 10, 5 godina, Luka je od starta bio oduševljen bratom, a sada mi srce puno kada vidim da i Miloš obožava svog starijeg brata ima 2, 5, Luka ga je naučio da broji do 8, nisam verovala, crtaju zajedno, stvarno se vole. Prema tome mislim da razlika nije presudna stvar.
|
|
|
|